Tønsberg

Stilsikker og gjennomført leilighet i hjertet av Tønsberg by! Urbant og delikat!

Storgaten 13B , 3126 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

63%

eier sin egen bolig

70%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

23%

har bolig mellom 60-120 kvm

19%

er gift

37%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 86 m²
Bruksareal 86 m²
Tomt 542 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1877
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 240
Energimerking G
FINN.no 259452929
Sist endret 21.06.2022 11:17
Prisantydning 4 749 000,-
Totalpris 4 876 739,-
Fellesutgifter 2 335,-

Beregnet totalkostnad

4 749 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 720,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 749 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 127 739,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 876 739,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder:

2 soverom, stue/kjøkken, gang og bad.
- Bod i felles kjeller.
- Sykkelparkering i kjeller.

Standard

Leiligheten er lys og stilren med sine lyse veggflater og rikelige vindusflater! Unik leilighet med gjennomgående svært delikate materialvalg. Merk deg rommets "femte" vegg. - Rålekker og moderne parkett! Vil du bo med Tønsberg by rett utenfor din inngangsdør? Da er dette leiligheten!

Leiligheten har en svært stor stue og kjøkken i åpen løsning. - Merk deg de tøffe og synlige takbjelkene! På gulvet er det lagt enstavs eikeparkett av god tidløs kvalitet, og veggene er malt med duse farger. Rommet har god plass for både sofagruppe og spisebord, og den åpne løsningen gir en luftig og sosial romfølelse. Her kan du dekke på til familie og venner og ha lystige lag!

Kjøkkenet er fra Norema og har lyse, glatte fronter og en matchende benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er montert spotlys under overskapene, og det er ventilator over kokesonen. Hvitevarene er integrerte og består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle/fryseskap.

Badet har store, lyse fliser fra anerkjente Bella på gulvet og i dusjsonen. Dusjen har regnfallsdusj, hånddusj og innfellbare glassdører. Det er også et flott hvit badekar, perfekt til å få varmen på kalde vinterdager! Det er varme i gulvet, og badet har også avtrekksvifte, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Innredningen er fra Bella og består av en heldekkende servant med underskuffer. Over servanten er det montert et rundt, lekkert speil.

- Lekre selveierleiligheter i eldre bygård.
- Fantastisk beliggenhet midt i sentrum.
- Leilighetene ble etablert i 2021.
- Smakfull innredning, moderne løsninger.
- Enstavs parkett og store, delikate fliser.
- Stilren kjøkkeninnredning fra Norema.
- Alle hvitevarene er integrerte og medfølger
- Stue og kjøkken ligger i åpen løsning. -  Vidstrakt rom!
- Bad med fliser og innredning fra Bella.
- Det er opplegg for vaskemaskin på bad.
- Lagringsmuligheter i bod i fellesareal.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et sentralt, men rolig boligområde i sentrum av Tønsberg i Tønsberg kommune, med kort vei til kino, bibliotek, kulturhus, svømmehall og flere idrettsanlegg. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Tønsberg stadion ligger i gangavstand fra boligen og er et godt utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter i Frodeåsen både sommer og vinter. Greveskogen har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Kilen Handelspark like i nærheten og Farmandstredet likeså med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Fylkeshuset og ligger ca. 3 min fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 19 min til Horten, 19 min til Tjøme, 22 min til Sandefjord, 46 min til Drammen og 1 time til Oslo.

Felleskostnader

2 335 pr. mnd. Dekker TV/bredbånd, felles bygningsforsikring, strøm fellesareal, regnskap og forretningsførsel, drift og vedlikehold og andre driftkostnader. Fellesutgiftene er stipulert av selger og styre i sameiet kan endre disse ved behov etter overtagelse.

Sameie

Sameiet Storgaten 13 i Tønsberg kommune består av 10 seksjoner med ytterligere 4 planlagt bygde seksjoner i bakgården.

Eiendommen vil bli organisert som et eierseksjonssameie (sameiet) i samsvar med Eierseksjonsloven av 01.01.2018. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes iht. boligens størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer for boligene som vil fremgå av sameiets vedtekter. Selger står fritt til å bestemme seksjonsnummer og det tas forbehold om eventuelle endringer av antall eierseksjoner i bygningen. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner erverves av én og samme juridiske person. Det er foreslått endringer i ervervsbegrensningen i eierseksjonsloven som kan begrense dette ytterligere.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel lys, måking, renovasjon, forretningsførsel, strøm til fellesareal osv. Kostnader i forbindelse med sameiet fordeles i hovedsak på bakgrunn av eierbrøk og vedtektenes bestemmelser vedrørende boligseksjoner.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Seksjonseierne må engasjere forretningsfører etter overtagelse. Selger har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for sameiet. Disse er vedlegg til salgsoppgaven. Det tas forbehold om endringer i vedtektene og i driftsbudsjett.
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter som ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

Ly

Regnskap

Forslag til budsjett utarbeidet av selger ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Utkast til vedtekter følger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

I henhold til utkast til vedtekter så er dyrehold tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom, stue/kjøkken, gang og bad.
Oppmåling utført av takstmann Helge Semb, og ikke kontrollmålt av megler.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 542 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Bakgården skal oppgraderes når byggingen av de 4 enhetene i bakgården blir ferdigstilt i fremtiden.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser i området.

Byggemåte

Eiendommen er oppført i tre på mur antatt ca. rundt 1877. Bygget ble i 2021 og 2022 renovert og bygget om til leiligheter.

Storgaten 13 er i løpet av 2021 og 2022 blitt ombygget fra kombinert formål til 10 leiligheter. Ombyggingen av leilighetene og utvendige arbeider er utført i regi av byggmester Rune W Johansen. Ombyggingen er ikke utført etter TEK 17. Eksempelvis er det ikke balansert ventilasjonsanlegg i leilighetene. Leilighetene oppfyller heller ikke TEK 17 sine krav til varmeisolering eller tetthet. Det er eldre bygningsmaterialer som bla eldre kjellermurer, eldre trappeoppganger osv. så det gjøres oppmerksom på at leiligheten er ombygget i nyere tid men ikke må oppfattes som et nybygg.

ELANLEGG: Nybygget elanlegg i alle leilighetene.
VVS: Nytt vann og avløpsnett bygget til alle leilighetene.
BAD og KJØKKEN med nye innredninger og utstyr.

Selger opplyser om følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Noe fukt i kjeller
- Det skal bygges 4 leiligheter i bakgården

Ferdigattest / brukstillatelse

Tønsberg kommune opplyser at det foreligger bruksendring fra 2020. Endring gjelder fra kombinert formål og 8 boenheter, til rent boligformål med 10 boenheter. Det er også søkt (2021) om å rive bakgårdsbygning og oppføring av ny bygning med 4 boenheter, dette må gjennomføres før hele tiltaket gis ferdigattest i senere tid, dette skal selger besørge så fort tiltaket er utført.

Selger vil besørge midlertidig brukstillatelse før overtagelse samt seksjonering av eiendommen, om dette ikke foreligger innen overtagelse fristilles kjøper fra handelen umiddelbart uten kostnad.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Eiendommen er under seksjonering. Energimerking vil bli utført så snart seksjonering er gjennomført og leiligheten har fått leilighetsnummer..

Energiforbruk

Leiligheten er ikke tatt i bruk og oversikt over energiforbruk foreligger derfor ikke.

Kommunale avgifter

Kr. 11 836 pr. år

Formuesverdi

Foreligger ikke p.t. da leiligheten er nyetablert.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Kulturminne 07041101003.
Boligen er registrert i SEFRAK-registeret. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommunedelplan - sentrum, byplan 2018-2030, vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Storgaten 13B, 3126, Tønsberg, Gnr. 1002 bnr. 240 snr. 13 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0159

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.