SJØNÆRT PÅ NØTTERØY!

Stor enebolig med fantastisk sjøutsikt!! - Mulighet for gode leieinntekter - Vannbåren gulvvarme & 2 garasjer

Munkerekkveien 67A , 3128 Nøtterøy

VISNINGER

10. juni lørdag kl. 15:15-16:15

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

77%

eier sin egen bolig

50%

av eiendommene har pris over 5 mill

73%

har bolig på over 120 kvm

80%

av boligene er eldre enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 239 m²
Bruksareal 283 m²
Tomt 688 m² / Eiet tomt
Soverom 6
Byggeår 2003
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 400
Energimerking D
FINN.no 269040258
Sist endret 06.06.2023 15:00
Prisantydning 8 990 000,-
Totalpris 9 230 769,-

Beregnet totalkostnad

8 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 224 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 990 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 240 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 230 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Enebolig over tre etasjer inneholder:

1. etasje med gang, hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, badstu og garderobe.
2. etasje med loftstue, 2 soverom og bad.
Sokkeletasje med gang, hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, teknisk rom og garasje.

Standard

Flott, innholdsrik eiendom få meter fra sjøen på Nøtterøys vestside, med 2 soveroms hybel, vannb. gulvvarme, balansert ventilasjon m.m.
Barnevennlig, nær barnehave og skoler, strand, båthavn, turområder, og Tønsberg sentrum.
Kun 2 min. fra busstopp! Terasser mot øst, syd og vest. Solrik loftsstue med balkong og fantastisk utsikt over Vestfjorden.

Høydepunkter:
- Lekkert Tyrolerhus fra 2003 med hybel (2 soverom).
- To separate garasjer.
- God planløsning, tot. 6 sov og 3 bad.
- Vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, sentralstøvsuger.
- Moderne peis, boblebad og badstue.
- Sen kveldssol og flott sjøutsikt både ute og inne.
- Barnevennlig, attraktivt boområdet.
- 239 kvm P-rom/ 283 kvm Bra.
- Mulighet for rask overtagelse!

Beliggenhet

Bo på Nøtterøys solrike og sjønære vestside! Eiendommen ligger i et idyllisk, barnevennlig og koselig villaområde i Munkerekka i Færder kommune.

Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, barnehager, bussholdeplass samt et utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Munkholmen, som ligger en kort spasertur fra boligen, er en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men her er det også fine muligheter for turer i skog og mark. Teieskogen ligger kun få minutter unna, og Aktiv familiesenter med både treningssenter og badeland er i nabolaget.

Her er det også kort vei til lekeplass, fotballbane, skiløyper og svømmehall, samt den flotte golfbanen på Borgheim. Ved Teigar ungdomsskole ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km.

Til Teie Torv er det kun 5 minutter med bil og her er det et variert utvalg av en rekke servicetilbud. Tønsberg sentrum ligger ca. 4 km fra eiendommen, og byr på alle typer bymessige fasiliteter og servicetilbud. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Med bil bruker man kun en drøy time til hovedstaden. Rett på utsiden av leiligheten er det busstopp på begge sider som raskt kan ta deg videre utover Nøtterøy eller inn til Tønsberg By. Ønsker man å benytte sykkel eller gå, så er det kort og trygg vei.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV/Internett fra Viken Fiber utgjør ca. kr. 820,- pr. mnd. Selger opplyser at ny eier må inngå egen avtale - ruter medfølger ikke. Det er ikke montert tv-kontakter eller parabol.
Årlig betaling for snømåking utgjør kr. 1 528,-.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Frende Polisenummer: 78331

Boligens areal

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 283 kvm

Sokkeletasje:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.
Sekundærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom og garasje.

1. etasje:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom og badstu.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderobe.

2. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue, bad og 2 soverom.

Garasje:
Bruksareal: 25 m².
Sekundærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje med arbeidsbenk.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 19.07.2022 utført av takstmann Kim Andre Johansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Selger gjør oppmerksom på følgende etter at takstrapporten ble skrevet:
Boden i sokkeletasjen er tilbakeført til godkjente byggetegninger ved fjerning av vegg mot hybelen slik at hybelens P-rom er økt og sekundærrom minsket tilsvarende bodens størrelse. Kjøkkeninnredning i hybel er fjernet og byttet ut med nytt kjøkken og røropplegg.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 688 kvm, Eierform: Eiet tomt

Byggemåte

Boligen framsto i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Boligen har generelt fine gulv, vegger og tak med kun normal slitasje og elde. Noen av gulvene er også nylig byttet, dette er gjort som egeninnsats av selger. Boligen er i den tilstand man kan forvente med tanke på byggeår. Det bemerkes at leilighet i sokkel har et kjøkken med endel fuktskader på skrog og benkeplate. Og at badet ikke er i henholdt til dagens regler i forhold til fall til sluk. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten. Det understrekes at rapporten ikke erstatter selgers opplysningsplikt eller kjøpers undersøkelsesplikt, men utgjør et dokument som er ment å bidra til å øke trygghet for alle parter. Rapporten legger til grunn boligens tilstand på befaringsdagen, det kan ikke garanteres for at avvik/svikt i enkelte bygningsdeler kan dukke opp i tiden etter rapporten ble utarbeidet.

Støpt plate med pusset yttervegger av isoblokker. Vegger i leca og stående bindingsverk i sokkel og leca i etasjeskille 1. etasje. 1. etasje har vegger av stående bindingsverk, noen av veggene er forblent av leca. 2. etasje er bindingsverk med liggende kledning og saltak med betongstein. Vinduer i tre med 2-lags isolerglass.

Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 2:
- Overflater på bad i sokkeletasje: Overflatene begynner å ha oppnådd forventet levetid og tiltak må påregnes på sikt. Ved å måle høydeforskjell fra dør til sluk ble det registret fall/høydeforskjell på 1 cm på badegulvet. Fall/høydeforskjell vurderes som ikke tilfredsstillende med tanke på krav til å ivareta ev. lekkasjevann fra utstyr.
- Membran, tettesjikt og sluk på bad i sokkeletasje: Plastsluk, ikke synlig mansjett pga. flislim. Etableringsåret og kort gjenstående levetid på membran ligger til grunn for tilstandsgraden. Som ett fuktsikringstiltak anbefales det å etablere tett dusjkabinett på bad eldre enn 10 år.
- Sanitært utstyr og ventilasjon på bad i sokkeletasje: Dårlig sug i ventilasjonen, det bemerkes at denne var skitten og at dette kan ha betydning på avtrekk.
- Totalvurdering av fuktsøk på bad i sokkeletasje: Fuktmåling rundt dusjsone er ikke foretatt da vegger er av leca. Det kan ikke utelukkes at det er svikt i tettesjikt, da det ble avdekket symptomer på dette i dusjsone.
- Overflater på vaskerom i 1. etasje: Badet ble etablert / renovert / fremstår fra byggeår. Alderen er en del av grunnlaget for tilstandsgradene sammen med funksjonalitet på befaringsdagen. Ingen skader eller avvik utover normal bruksslitasje avdekket på overflatene.
- Kjøkken i hybel: Avsnitt oppgitt av takstmann i rapporten gjelder eldre kjøkken som er fjernet. Det er nylig satt inn nytt kjøkken av selger i hybel som ikke er kontrollert/ befart av takstmann. Det opplyses om at ikke er utført tilstandsvurdering av nytt kjøkken i hybel.

Selger opplyser om bl.a. følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Ikke sett skjeggkre, men har sett noen få sølvkre for en tid tilbake, men etter at vi sprayet har vi ikke sett flere.
- Blikkenslager Freitag byttet røret til utlufting av kloakk og satte på ny hette over tak etter lekkasje.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Kim Andre Johansen, datert: 19.07.2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest  for enebolig, datert 18.11.2003. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Det gjøres oppmerksom på at selger nylig har tilbakestilt til opprinnlige tegninger, herunder vegg tatt bort i hybe inn mot tidligere bod oppgitt som sekundærareal, og som videre gir tilgang til hybel fra huset. Tegninger stemmer nå overens med byggemeldte tegninger eksludert kjøkken på daværende tidspunkt.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Vestskogen skolekrets. For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med vannbåren gulvvarme i 1.og 2. etasje, panelovner i 3.etasje.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Peisovn.
Selger opplyser at det er dobbelt pipeløp med mulighet for å installere peisovn også i hybelleiligheten.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 30 000 kwh, opplyser selger at er gjeldene for hele huset, altså både hybel og hoveddel. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 19 284,- pr. år.
De kommunale avgiftene betales månedlig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 765 042 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 354 151 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan, vedtatt 31.01.2018, er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Færder kommune opplyser at Kommuneplanens arealdel revideres og er nå ute på andre gangs høring. Eiendommen foreslås fremdeles avsatt til nåværende boligbebyggelse, men med hensynssone ras- og skredfare over.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 29.09.2000, dagboknr. 12529, gjelder: Rett for GBNR. 3/400 til å benytte adkomst frem til GBNR. 3/400 fra Munkerekkveien over GBNR. 3/117 mot å delta i nødvendig vedlikehold av vegen på lik linje med de øvrige brukere av denne. Eier av GBNR. 3/400 har plikt til vedlikehold av lekeplass vest for eiendommen på lik linje med de øvrige 4 kjøperne av tomter fra GBNR. 3/117.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Færder kommune opplyser at eiendommen har felles ledninger sammen med andre eiendommer.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble ført tilsyn med fyringsanlegget 17.06.2015.
Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:
- Sotluken i underetasje har for liten avstand til brennbart materiale.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
- Kjøl/frys, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin i hoveddel.
- Komfyr i hybelleiligheten.
- Gressklipper. 

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Munkerekkveien 67A, 3128, Nøtterøy, Gnr. 3 bnr. 400 i Færder kommune

Oppdragsnummer

28-22-0207

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.