Tolvsrød

Lekker, helt ny og innflytningsklar leilighet med 2 markterrasser, 2 soverom og 2 bad. Garasjeplass. MÅ SEES!

Valløveien 51 - B2 103 , 3152 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

60%

eier sin egen bolig

54%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

50%

har bolig mellom 60-120 kvm

27%

av boligene er nyere enn 20 år

22%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 98 m²
Bruksareal 99 m²
Tomt 8 643 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2022
Gårdsnummer 153
Bruksnummer 147
Energimerking D
FINN.no 269175336
Sist endret 12.09.2022 10:18
Prisantydning 6 290 000,-
Totalpris 6 318 269,-
Fellesutgifter 2 210,-

Beregnet totalkostnad

6 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 500,- (Startkapital til sameiet) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 19 400,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 776 000,-)) -------------------------------------------------------- 28 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 318 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over ett plan, ligger i 1. etasje og inneholde følgende: Entré med skyvedørsgarderobe, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til 2 markterrasser, 2 soverom og 2 bad.
I tillegg disponerer leiligheten en garasjeplass i felles kjeller samt en bod i felles kjeller.

Standard

Velkommen til Tolvsrød Hage og denne nye, flotte leiligheten beliggende i 1. etasje. Leiligheten holder en gjennomgående bra standard. Her møtes man av en romslig entré med skyvedørsgarderobe med Elfa garderobesystem. Entréen oppleves som lys og luftig med glassdør fra gang inn til kjøkkendelen. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning i et svært tiltalende rom med parkett på gulvet og lyse malte flater. Store glassflater gjør at lys slipper godt inn til rommet. Fra stuen er det utgang til 2 markterrasser på henholdsvis ca. 13 kvm. og ca. 12 kvm. Legg merke til terrassedørene og vinduer mot uteplattingen som strekker seg helt opp mot himlingen. Lekkert kjøkken med Aubo kjøkkeninnredning i mørk utførelse. Integrerte hvitevarer fra Siemens medfølger handelen. Leiligheten har 2 soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og garderobe. I tilknytning til hovedsoverommet har man lekkert flislagt bad. Badet er innredet med stor dusjnisje, vegghengt toalett, dobbelservant med underliggende innredning og speil. Bad 2 er perfekt for gjester, plassert i entréen. Også her er badet innredet med dusjnisje, vegghengt toalett, servant med underliggende innredning samt det er opplegg for vaskemaskin. Soverom 2/gjesterom har plass til seng og garderobeskap.
Videre disponerer leiligheten en garasjeplass i felles kjeller, samt en bod i felles kjeller.

Virkelig en lekker leilighet hvor man kan flytte rett inn! Kort vei til skog, butikker og kollektiv trafikk! Velkommen til Tolvsrød Hage!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og attraktivt til midt på Tolvsrød. Super beliggenhet - det er gangavstand til omtrent alt av de sentrumsfunksjoner Tolvsrød har å by på. I tillegg har man alt av ulike aktiviteter for barn og ungdom rett i nabolaget.

Det er gangavstand til skoler, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretninger og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Umiddelbar nærhet til Vallø småbåthavn. Kort vei til Ringshaugstranden - Ringshaugstranda er kanskje Vestfolds fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Kort vei til Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbaner. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nabolaget. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level som også tilbyr badeland.

Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt
absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Felleskostnader

Ca. kr. 2 210,-  pr. mnd.

Herav:
Felleskostnader kr. 1 819,-
Mediaprodukt kr. 391,-

Felleskostnader pr. mnd. inkluderer:
TV og internett fra Viken Fiber, vedlikehold og drift av garasjekjeller, drift og vedlikehold av heis, vedlikehold og stell av felles tomt, renhold fellesarealer, honorar til styret i sameiet, forretningsførsel, bygningsforsikring, fellesstrøm, vedlikeholdsfond og lignende, betales forholdsmessig av den enkelte eier. Felleskostnadene kan være gjenstand for endringer/forandres etter generelle prisjusteringer, etter hva som godkjennes av vedtak i sameiet etc.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Sameie

Sameiet Tolvsrød Hage består av 33 boligseksjoner og 3 næringsseksjoner - fordelt på 4 bygg.
Styreleder i sameiet er Christine H. Andersen.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Det er bygget 3 eneboliger, disse skal også bruke sameiets renovasjonsanlegg og gjesteparkering.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet er helt nytt og regnskap foreligger ikke. Det må påregnes at felleskostnadene vil bli justert etterhvert som sameiet blir mer etablert.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 8078878

Vedtekter / husordensregler

Utkast til vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 99 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning, 2 soverom og 2 bad.
Tilhørende garasjeplass i felles kjeller samt bod i felles kjeller.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Oppmåling av arealer er utført av takstmann.

Det gjøres oppmerksom på at boligen ikke er målt opp av takstmann. Beregningene er foretatt av arkitekt/utbygger og er oppmålt etter tegninger. Arealene i salgsoppgaven og annet markedsføringsmateriale er oppgitt i bruksareal (BRA) og er å betrakte som et omtrentlig areal. Størrelse på de enkelte rom kan avvike noe, slik at et rom kan bli større og et annet bli mindre. Det kan oppstå mindre avvik mellom teoretisk og virkelig areal. Bruksarealet (BRA) er arealet innenfor leilighetens omsluttede vegger inkl. eventuell innvendig bodareal. Utvendig bodareal er ikke medregnet. Arealet som er oppgitt på de enkelte rom er rommets netto gulvareal. Man kan derfor ikke summere rommenes nettoarealer og få frem bruksarealet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 8 643 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Tomten er fellesareal. Arealet kan avvike fra det oppgitte ved senere oppmåling, og eventuelt arealavvik for tomten aksepteres av kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det antas å bli gjort mindre grensejusteringer og derav avvik i tomtestørrelse for å tilpasse prosjektering av eiendommen.

Garasje / Parkering

Ja, det medfølger en garasjeplass i felles kjeller. Det er bygget 3 eneboliger øst for Sameiet Tolvsrød Hage (på høyre hånd når man kjører inn fra Valløveien). Disse eneboligene har rett til å bruke sameiets gjesteparkeringer. Det er 5 gjesteparkeringsplasser samt 3 HC-plasser på sameiets fellestomt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for bygg B1 og B2, datert 20.05.2022. Den midlertidig brukstillatelsen er vedlagt i salgsoppgaven.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmefolie i stue og kjøkken. Varmekabler under fliser. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 10 200 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Kostnaden/avgiften er stipulert.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for Valløveien 51, planID 0704_20150121 vedtatt av Tønsberg bystyre den 07.11.2018. Reguleringskart og bestemmelser er vedlagt. Det skal opparbeides områdelekeplass i nord. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om gjerde - tinglyst 10.01.1962, dagboknr. 500096.
Bestemmelse om bebyggelse - tinglyst 17.04.1968, dagboknr. 501587, gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2,5 m.
Bestemmelse om bebyggelse - tinglyst 02.06.1975, dagboknr. 503141, gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2 m.
Bestemmelse om vei, tinglyst 23.03.1993, dagboknr. 3145, rettighetshaver: Grethe Griffintun.
Bestemmelse om parkering, tinglyst 11.02.2022, dagboknr. 167079. Gjelder: Bestemmelser om vedlikehold.
Bruksrett tinglyst 11.02.2022, dagboknr. 167079. Gjelder: Renovasjonsanlegget og lekeplassen. Bestemmelse om vedlikehold.

Seksjonering tinglyst 11.02.2022, dagboknr. 167277.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Valløveien 51 - B2 103, 3152, Tolvsrød, Gnr. 153 bnr. 147 snr. 9 orgnr. 928833062 i Tønsberg kommune
Ideell andel av sameiet: 971/30939

Oppdragsnummer

28-22-0216

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, midlertidig brukstillatelse, m.m. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.