Tønsberg

Luftig og lys leilighet med stor vestvendt veranda og parkering!

Borregaten 8 , 3117 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

71%

eier sin egen bolig

67%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

26%

har bolig mellom 60-120 kvm

30%

er barnefamilier

21%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 65 m²
Bruksareal 70 m²
Tomt 611 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 1922
Gårdsnummer 1007
Bruksnummer 122
Energimerking G
FINN.no 277595257
Sist endret 23.03.2023 10:52
Prisantydning 3 090 000,-
Totalpris 3 176 269,-
Fellesutgifter 1 865,-

Beregnet totalkostnad

3 090 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 77 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 090 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 86 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 176 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leilighet i 3. etasje med gang/trapperom, stue/kjøkken, 1 soverom og bad/wc/vaskerom.

- Parkering i felles gårdsplass.
- Bod i kjeller.

Standard

Lys og tiltalende leilighet med stor vestvendt veranda som bader i sol! Leiligheten ligger i sentrale omgivelser av Tønsberg og fra leiligheten kan man gå til det meste av det Tønsberg by har å by på! Bilen kan parkeres i felles gårdsplass utenfor leiligheten. Innvendig er leiligheten lys og luftig med sine mange vindusflater. Kjøkkenet er delvis i egen sone og badet er romslig!

Utvendig
Vinduer i tre (antatt fra 1996). Verandadør i tre. Veranda i tre.

Innvendig
Gulvoverflater med parkett, belegg og fliser. Malte vegger og tak. Fliser på vegg i bad. Trebjelkelag som etasjeskiller. Tegl-/mursteinspipe. Peisovn. Innvendig trapp i tre. Innvendige dører i tre.

Våtrom
Fliser på gulv og vegg. Panelt/malt tak. Inneholdende toalett, innredning med servant, dusjkabinett samt opplegg til vaskemaskin. Ventilering via vifte i tak samt luftespalte i dør og vindu.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i malt utførelse. Laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag/kum. Integrert komfyr og platetopp. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledning i plast (rør i rør) og kobber. Innvendige avløpsrør av plast. Ventilering via luftespalte i flere vinduer. Varmekabler i bad. Ved og panelovner for øvrig. Varmtvannsbereder på ca. 200 l. Hovedsikring 50 A. Teknisk 20 A. Øvrige kurser 16/15/13 A.

Beliggenhet

Boligen ligger supersentralt på attraktive Træleborg, veletablert, hyggelig og trafikkstille villastrøk. Et populært bomiljø med gangavstand til Tønsberg sentrum med alle sentrumsfunksjoner som kjøpesenter, kafeer, Tønsberg brygge med bryggeområdet med sine restauranter og yrende liv sommerstid. Kort vei også til Tønsberg svømmehall, Sentralsykehuset i Vestfold, Tønsberg Jernbanestasjon, bibliotek og byens grønne parker samt Kilen handelsområde med bl.a. dagligvareforretninger, legesenter og stort utvalg av butikker. For de kulturinteresserte ligger både Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet i nærheten. I nærområdet finnes barnehager og skoler.

Bo sentralt og fordelaktig på samme tid som man bor tilbaketrukket! Ypperlig beliggenhet for de aller fleste!

Felleskostnader

1 865 pr. mnd.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Sameie

Boligen er del av eierseksjonssameie bestående av 3 seksjoner. Dette er et lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 70 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 10 m².
Primærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang. 
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

3. etasje:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, 1 soverom/kontor og bad/wc/vaskerom.

NB! P-areal/rombenevnelse er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rom for varig opphold og uten hensyn til om rommenes bruk samsvarer med innsendte tegninger/byggesøknad. Det gjøres oppmerksom på at ett av rommene i leiligheten er på tegninger omtalt som kjøkken, dette er blitt avdelt til to rom og benyttes i dag som soverom, men er ikke omsøkt og godkjent. Gjelder "soverom/kontor" innenfor kjøkkenet.

Bod i kjeller på ca. 2 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 16.09.2022 av Takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN.no annonsen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 611 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i felles gårdsplass.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 3.-/loftsetasje og dels i 2. etasje i flermannsbolig oppført i tre over grunnmur i 1922. 3.-/loftsetasje ble ombygd til leilighet i 1996 i tillegg til at det ble utført ombygging av innvendig trapp i 2011. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad samt utført hulltaking i vegg fra tilliggende rom og inn bak dusjkabinett/våtsonen. Ingen unormale forhold vedrørende fukt påvist. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk (er dels motfall). Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse. Ifølge opplysninger i tidligere boligsalgsrapport ble rommets overflater pusset opp i 2007.

Utvendig
Vinduer i tre (antatt fra 1996). Verandadør i tre. Veranda i tre.

Innvendig
Gulvoverflater med parkett, belegg og fliser. Malte vegger og tak. Fliser på vegg i bad. Trebjelkelag som etasjeskiller. Tegl-/mursteinspipe. Peisovn. Innvendig trapp i tre. Innvendige dører i tre.

Våtrom
Fliser på gulv og vegg. Panelt/malt tak. Inneholdende toalett, innredning med servant, dusjkabinett samt opplegg til vaskemaskin. Ventilering via vifte i tak samt luftespalte i dør og vindu.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i malt utførelse. Laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag/kum. Integrert komfyr og platetopp. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledning i plast (rør i rør) og kobber. Innvendige avløpsrør av plast. Ventilering via luftespalte i flere vinduer. Varmekabler i bad. Ved og panelovner for øvrig. Varmtvannsbereder på ca. 200 l. Hovedsikring 50 A. Teknisk 20 A. Øvrige kurser 16/15/13 A. Anlegget er utstyrt med automatsikringer. Røykvarsler. Håndslukkeapparat.

Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 2:
- Vinder: Begynnende råte i soveromsvindu samt manglende glasslist.
- Dører: Vanskelig å låse.
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
- Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell/planavvik på ca. 10 mm innenfor en lengde på 2 m og ca. 25 mm i hele rommet i stue/kjøkken. Målt høydeforskjell/planavvik på ca. 5 mm innenfor en lengde på 2 m og ca. 10 mm i hele rommet i soverom.
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Ikke krav til radonsperre på oppføringstidspunktet.
- Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det mangler håndløper langs deler av vegg i trappeløpet.
- Gulv på bad/wc/vaskerom: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
- Sluk, membran og tettesjikt på bad/wc/vaskerom: Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
- Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.
- Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
- Varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift.
- Elektrisk anlegg: Hovedsikring 50 A. Teknisk 20 A. Øvrige kurser 16/15/13 A. Anlegget er utstyrt med automatsikringer.

Selger opplyser om bl.a. følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Skjevheter i gulv mellom stue og kjøkken.
- Sameiet utbedret lekkasje i tak i 2019.
- Sameiet og forrige eier rettet en vanngjennomtrengning. Utført av Hamborg AS.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 26.09.2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.04.1923. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tønsberg kommune opplyser om følgende:
- Tilbygg fra 1974
- Soverom og stue på loft innredet i 1995
- Tilbygg og ombygging av loft til leilighet i 1996 (tremannsbolig)
- Fasadeendring og ny innvendig trapp i 2011
- Garasje fra 2012

Takstmann opplyser at det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er avvik fra disse. Boligens faktiske bruk og planløsning avviker fra innsendte byggetegninger. Rom som vist som kjøkken på innsendte tegninger er avdelt med vegg for etablering av et nytt rom. Det nye rommet er benevnt som soverom/kontor (benyttes som soverom/kontor), Det foreligger ikke dokumentasjon på at bruksendring fra kjøkken til soverom og etablering av ytterligere soverom er godkjent hos Tønsberg kommune.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Ved og panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 12 166,- pr. år. Beløpet gjelder for 2022, og vil øke i 2023.
De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 609 196 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 193 105 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan (vedtatt 22.5.2019) er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Seksjonering, tinglyst 10.04.2013, dagboknr. 282591.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Offentligrettslig pålegg

VIB opplyser at det ble ført tilsyn med fyringsanlegget 03.02.2015. Det er varslet nytt tilsyn 28.09.2022.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Ingen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Borregaten 8, 3117, Tønsberg, Gnr. 1007 bnr. 122 snr. 6 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0241

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.