Tønsberg

Tønsberg sentrum - Stilren, moderne & nyoppusset leilighet - Kort vei til alt! Lave omkostninger ved kjøp

Øvre Langgate 9A , 3110 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

63%

eier sin egen bolig

70%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

23%

har bolig mellom 60-120 kvm

19%

er gift

37%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 35 m²
Bruksareal 35 m²
Tomt 481 m² / Fellestomt
Etasje 1
Byggeår 1896
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 269
Energimerking F
FINN.no 280264162
Sist endret 10.01.2023 08:52
Prisantydning 2 540 000,-
Totalpris 2 599 009,-
Fellesutgifter 2 480,-

Beregnet totalkostnad

2 540 000,- (Prisantydning) 51 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 591 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 599 009,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leilighet i 1. etasje med kjøkken, stue, sovealkove og bad/wc/vaskerom.

- Bod i kjeller.

Standard

Nyoppusset, lys og gjennomgående lekker leilighet i høy 1. etasje, beliggende svært sentralt i Tønsberg by med kort vei til alt! Innvendig fremstår boligen som gjennomgående stilren og moderne og innehar rikelig med vindusflater som slipper inn mye naturlig sollys. Flott entré, samt stor og åpen stue med lyse delikate veggflater og nytt lekkert gulv! Helt nytt kjøkken i sort utførelse med integrerte hvitevarer som steketopp, stekeovn, samt oppvaskmaskin. Merk den tøffe og tidsriktige benkeplaten samt den stilige og mørke oppvaskkummen. Høye og store overskap, med gode lagringsmuligheter samt downlights i himling som sørger for godt arbeidslys når det skal kokkeleres. Forøvrig utstrakt bruk av downlights i leiligheten ellers!

Badet er nytt og innehar mørke gulvfliser samt innslag av mikrosement, varmekabler i gulv, ny og lekker baderomsinnredning, toalett, lekkert dusjhjørne med regnfallsdusj, lekkert speil og downlights i himling.

Velkommen til visning i flotte omgivelser. Mitt i hjertet av Tønsberg!

Kort fortalt:

- Nytt kjøkken
- Nytt bad
- Gjennomført stil og fargepalett
- Lekker spilevegg som delevegg i stue
- Rikelig med vindusflater
- Høy 1. etasje
- Varmekabler i gulv på bad
- Sorte detaljer
- Sentral beliggenhet
- Utstrakt bruk av downlights i himling
- Sentral beliggenhet, gå til alt
- Ingen dokumentavgift ved kjøp

Beliggenhet

Rolig bomiljø med smale gater bebygget med i det vesentlige eldre, ærverdig trehusbebyggelse. Det er kun få minutters gange til flotte Tønsberg torv og den populære bryggen i Tønsberg. Gangavstand til sykehus, skole, barnehage, bibliotek, svømmehall, kino, samt buss- og jernbanestasjon. Her har du også svært gode shoppingmuligheter med Farmandstredet kjøpesenter og flere butikker/caféer i umiddelbar nærhet. For de kulturinteresserte ligger både Haugar kunstmuseum og Slottsfjellet i nær beliggenhet.

Felleskostnader

2 480 pr. mnd. Dekker kommunale avgifter, TV/bredbånd, div. honorarer, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, energi/fyring i fellesareal og andre driftskostnader.

Herav:
Felleskostnader kr. 1 497,-
Vinduslån kr. 266,-
Kabel-tv kr. 717,-

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV og internett fra Telenor - inkludert i fellesutgifter.
Alarm og ev. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel fellesgjeld

51 000

Borettslag

Gunnarsbø Borettslag, org.nr. 994 587 501, består av 13 andelsleiligheter.

Forretningsfører i borettslaget er OBOS.
Styreleder i borettslaget er Per Omsveen.

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Innmeldingsavgift kr. 500,-. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det ble i 2015 tatt opp lån på kr. 365 000,- for rehabilitering av vinduer. Lånet ble fordelt på andelene 3-9 i henhold til prosent. Det ble i 2020 tatt opp et nytt lån på kr. 500 000,- for vedlikehold.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Forretningsfører opplyser at det ikke er mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjelden.

Fellesgjeld / lånevilkår

Selskapets totale lån og vilkår:

Lånenr: OBBK02-98207501719
Type: A
Restsaldo (per 31.12.21): 255 734,-
Restløpetid: 13 år og 1 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 4,25 %

Lånenr: OBBK04-98207913030
Type: A
Restsaldo (per 31.12.21): 330 237,-
Restløpetid: 18 år og 1 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 4,25 %

Lånenr: OBOS03-98207568309
Type: A
Restsaldo (per 31.12.21): 170 597,-
Restløpetid: 14 år og 2 mnd.
Term pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 4,25 %

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 83382359

Regnskap

Inntekter: Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr. 483 220,-. Dette er kr. 66 220,- høyere enn budsjettert.
Kostnader: Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr. - 407 279,-. Dette er 10 879,- høyere enn budsjettert.
Resultat: Årets resultat på kr. 63 961,- fremkommer i resultatregnskapet.

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn én andel.
Det er ikke forkjøpsrett i dette borettslaget.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde dyr i borettslaget, men man kan søke styre om godkjennelse. Dersom gode grunner taler for dyreholdet, og det ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen, kan søknaden bli innvilget.

Boligens areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 35 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, stue, sovealkove og bad/wc/vaskerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 24.10.2022 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 481 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Byggemåte

Andelsleilighet (borettslag) beliggende i 1. etasje i flermannsbolig oppført i tre over grunnmur. Ukjent oppføringsår men antatt oppført ca. 1896. Leiligheten ble ombygd /renovert i 2021. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen fukt registrert. Utførelser dokumentert med beskrivelser og samsvarserklæring.

Utvendig
Utvendige fasader, felles arealer m.m. er borettslagets felles ansvar.

Innvendig
Gulvoverflater med laminat. Fliser på gulv i bad. Malte vegger og tak. Del av vegg med eikepanel. Fliser på vegg i bad. Trebjelkelag som etasjeskiller (antatt muligens fra ca1896). Innvendige dører i tre.

Våtrom
Fliser og mikrosement på vegg. Malte tak. Inneholdende toalett, innredning med servant, dusj/vegger, opplegg til vaskemaskin. Ventilering via avtrekk/vifte i tak samt luftespalte i dør. Inneholdende toalett, innredning med servant, dusj/vegger, opplegg til vaskemaskin.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i mørk utførelse. Laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag/kum. Integrert komfyr, kokeplate, kjøl/frys samt oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator med kullfilter.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger dels i kobber. Innvendige vannledninger dels i plast (rør i rør). Innvendige avløpsrør av plast. Ventilering/avtrekk kun via avtrekksvifte i bad eventuelt ved åpning av vinduer. Varmekabler i bad. Panelovner for øvrig. Varmtvannsbereder på ca. 120 l. Teknisk 25 A. Øvrige kurser 16 A. Anlegget er utstyrt dels med automatsikringer. Røykvarsler. Håndslukkeapparat.

Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 2:
- Andre utvendige forhold: Det er ikke utarbeidet Tilstandsanalyserapport, vedlikeholdsplan e.l. for fellesdeler i bygget.
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Ikke krav til radonsperre på oppføringstidspunktet.
- Ventilasjon: Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.
- Varmtvannstank: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank.

Selger opplyser om bl.a. følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Røropplegg på bad og kjøkken utført av AT Rør AS
- Ny membran, fliser og mikrosement på bad utført av GJ Mur og Flis Service AS
- To nye kurser lagt opp av TRD Elektro AS

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 08.11.2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for tilbygg - 5 leiligheter, datert 07.05.2012, ferdigattest for bruksendring av loft, andel 6, 7 og 8, datert 07.09.2018, 18.07.2013 og 22.05.2015. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tønsberg kommune opplyser om følgende:
- Eiendommen er byggemeldt i 1896
- Tilbygg og forandringer i 1934
- Fasadeendring i 1975 og 1980
- Bruksendring fra forretning/lager til to leiligheter i 1997
- Takvinduer er satt inn i 2012

Takstmann opplyser at det ikke foreligger tegninger.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Træleborg skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Ved utleie må andelseieren ha bebodd boligen i minst ett av de to siste årene. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS. Se borettslagets vedtekter for utfyllende bestemmelser.

Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. I tillegg kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre i opptil 30 døgn i løpet av året uten godkjenning.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Inkl. i fellesutgifter pr. mnd.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 675 847 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 433 048 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommunedelplan, vedtatt 22.05.2019, er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på borettslagets eiendommen og vil medfølge salget:

Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 14.07.1938, dagboknr. 1941, gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m med GBNR. 1002/239 snr, 1-10.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr og steketopp på kjøkken.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Øvre Langgate 9A, 3110, Tønsberg, Gnr. 1002 bnr. 269, andelsnr. 4 i Gunnarsbø Borettslag med orgnr. 994587501 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0297

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.