Tønsberg

Lekkert og svært moderne hjem! Garasje - 3 soverom - God standard!

Grevinneveien 81B , 3118 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

40%

av eiendommene har pris over 5 mill

40%

har bolig på over 120 kvm

25%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 116 m²
Bruksareal 143 m²
Tomt 1 075 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2019
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 400
Energimerking B
FINN.no 280663127
Sist endret 29.11.2022 09:02
Prisantydning 5 895 000,-
Totalpris 6 051 389,-
Fellesutgifter 400,-

Beregnet totalkostnad

5 895 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 895 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 156 389,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 051 389,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Rekkehusleilighet over to plan inneholder:
1. etasje med hall, stue/kjøkken og wc.
2. etasje med trapperom/gang, 2 soverom, omkledningsrom, bad/wc/vaskerom og bod.

- Integrert garasje.
- Utvendig bod.

Standard

Nesten helt ny og moderne bolig som holder veldig god standard -  og er bygget etter TEK17- med fokus på energieffektivitet, inneklima og miljø. Utrolig arealeffektiv og praktisk planløsning som bør oppleves!

Man kommer inn i en romslig hall med garderobeplass og toalett, samt direkte adkomst til garasjen fra hallen. Stuen er lys og delikat med delvis åpen løsning til et stilfullt kjøkken med integrerte hvitevarer.

I andre etasje er det hele 3 soverom samt et stort og lekkert bad. Badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel skjult bak en praktisk bifolddør. Hovedsoverommet har eget omkledningsrom. Det er også utgang til en usjenert og lun balkong fra gangen i 2. etasje. Garasjen er flislagt. Stor utvendig bod med egen inngang samt en innvendig bod i 2. etg.

Standard forøvrig: Vegger er malte gipsplater med ekstra slitesterk maling. Malt gips i alle tak.  På gulv er det lagt 1-stavs eikeparkett (børstet, matt lakk). På bad, toalett og gang er det 90x90 fliser på gulv. På bad er det 90x90 fliser på vegg. Lekker kjøkkeninnredning "Kungsbacka" fra IKEA med integrerte hvitevarer - kjøleskap m/frys, Micro, stekeovn og oppvaskmaskin. Steketopp med induksjon. Terrassegulv er i Møre Royal Impregnert.

Boligen er gjennomgående veldig delikat og med lyse, luftige og gode rom og oppleves som meget stilfull og  innholdsrik - her kan man virkelig flytte rett inn og nyet livet i en nesten splitter ny bolig!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Presterødåsen, et svært attraktivt og populært villastrøk, ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. I nabolaget ligger populære Kilden kino og Kilen næringspark med flere kjente aktører. Kort vei til forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. café, lege-/helsesenter, Rema1000, Level treningssenter, klesforretning, bank og apotek. Det er også kort vei til den flotte Menybutikken på Tolvsrød og Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder, ideelt for den som prissetter løping eller gåturer i skog og mark. Kort vei til sjøen og fine bademuligheter på blant annet Klopp, Karlsvika og Ringshaugstranda. Sistnevnte med nydelig sandstrand, steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. I nærliggende områder ligger det flere idrettsanlegg og et allsidig tilbud av idrettsfasiliteter. Det er kort vei til Flint idrettsanlegg, Slagenhallen mm. Gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen. Kort og trygg skolevei til ny barneskole på Sandåsen og flere barnehager.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum med norsk samtidskunst anbefales. Ellers byr Slottsfjellet i Tønsberg på musikkfestival, attraktive kulturminner, fine turområder og en vidstrakt utsikt.

Felleskostnader

400 pr. mnd. Dekker avsetning til fremtidig vedlikehold.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV/Internett fra Telenor, ca. kr. 599,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Grevinneveien 81, org.nr. 927 901 234, består av 3 seksjoner. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.
For hver seksjon er det fastsatt en sameiebrøk som uttrykker sameieandelens størrelse. 81A og C utgjør hver seg 3/8, 81B utgjør 2/8.

Styreleder i sameiet er Sigmund Olsen.
Forretningsfører/regnskapsansvarlig er Stein Rørvig.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Regnskap

Styreleder opplyser at regnskap og budsjett ikke foreligger p.t. da 2022 er første ordinære år for sameiet.
Driftsutgifter i 2022: Vask av fasader, innlegg av fiber i svakstrømskap og filter til ventilasjonsanlegg.

Vedtekter / husordensregler

Selger opplyser at hver seksjon må klippe gressplen som naturlig tilhører seksjonen.
Seksjonseierne må måke foran hver sin seksjon.

Sameieren har plikt til å gjennomføre forsvarlig vedlikehold, slik at det ikke oppstår skade på fellesarealer eller andre bruksenheter, eller ulempe for andre sameiere.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Husdyret skal ikke være til sjenanse eller ulempe for andre sameiere.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 116 kvm, Bruksareal: 143 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 52 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, stue/kjøkken og wc.
Sekundærrom: 22 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje.

2. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 3 soverom, omkledningsrom og bad/wc/vaskerom.

Utvendig bod på ca. 3 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 01.11.2022 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 075 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Selger opplyser at seksjonene har hver sine tildelte områder av uteareal.

Garasje / Parkering

Selger opplyser at seksjonen har to parkerings-/oppstillingsplasser. Det er lagt opp til el-billader.

Byggemåte

Seksjonert rekkehus oppført i tre på støpt betongplate i 2019. Boligen er oppført i to etasjer samt loft. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad samt utført hulltaking i vegg fra tilliggende soverom og inn bak dusj/våtsone. Ingen unormale forhold vedrørende fukt påvist. Rommet er fra 2019.

Utvendig
Vinduer i tre. Ytterdører i tre. Veranda/terrasse i tre. Rekkverk i stål og glass.

Innvendig
Gulvoverflater med parkett og fliser. Malte vegger og tak. Fliser på vegg i bad. Trebjelkelag som etasjeskiller. Støpt betonggulv mot grunnen. Innvendig trapp i tre. Innvendige dører i tre.

Våtrom
Fliser på gulv og vegg. Malt tak. Inneholdende toalett, innredning med servant, dusj/vegger, opplegg til vaskemaskin. Ventilering via avtrekksventil i tak samt luftespalte i dør (balansert ventilasjon).

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i mørk utførelse. Laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag og to kummer. Integrerte hvitevarer. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Spesialrom
Toalettrom inneholdende toalett og innredning med servant.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledning i plast (rør i rør). Innvendige avløpsrør av plast. Ventilering med balansert ventilasjon. Varmekabler i toalettrom, del av hall/trapperom i 1. etasje samt i bad i 2. etasje. Varmepumpe. Varmtvannsbereder på 192 l. Hovedsikring 63 A. Teknisk 25 A. Øvrige kurser 15A. Anlegget er utstyrt med automatsikringer. Røykvarsler. Håndslukkeapparat.

Følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 2:
- Radon: Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Eneste dokumentasjon på at radonsperre skal være gjennomført er i ferdigattest hvor det fremgår at "kontrollansvarlige for utførelsen har sørget for sluttkontroll og avsluttende gjennomgang av kontrolldokumentasjon for det ferdige tiltaket. Gjennom dette har den kontrollansvarlige bekreftet ovenfor kommunen at kontroll er foretatt med tilfredsstillende resultat i samsvar med tillatelser og krav gitt i medhold av plan- og bygningsloven.
- Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.
- Sluk, membran og tettesjikt på bad/wc/vaskerom: Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført "uavhengig kontroll". Eneste dokumentasjon på at uavhengig kontroll skal være gjennomført er i ferdigattest hvor det fremgår at "kontrollansvarlige for utførelsen har sørget for sluttkontroll og avsluttende gjennomgang av kontrolldokumentasjon for det ferdige tiltaket. Gjennom dette har den kontrollansvarlige bekreftet ovenfor kommunen at kontroll er foretatt med tilfredsstillende resultat i samsvar med tillatelser og krav gitt i medhold av plan- og bygningsloven.
- Sanitærutstyr og innredning på bad/wc/vaskerom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.
- Overflater og konstruksjon på wc: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne.

Selger opplyser om bl.a. følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Tett sluk i kjøkkenvasken. Et rør under vasken ble forlenget av rørlegger Pec AS. Ingen problem siden.
- Ny komfyrvakt i februar 2022.
- Ledning for elbil-lader er trekt opp, men det er ikke montert ladeboks.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 09.11.2022.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for riving av enebolig - oppføring av rekkehus, datert 01.08.2019. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Sandeåsen skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

- Ventilering med balansert ventilasjon.
- Varmekabler i toalettrom og bad i 2. etasje, samt i del av hall/trapperom i 1. etasje.
- Varmepumpe.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 9 500 kwh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 539 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke p.t.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til kjørevei, med plannavn "Olsrød-Døsserød", vedtatt 02.06.1999. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området avsatt til boligbebyggelse og veg. Relaterte planer:

Bebyggelsesplan, Døsserød, felt C3 og C4, vedtatt 15.08.2004
Mindre vesentlig endring av Olsrød Døsserød, felt C6, vedtatt 21.06.2002
Olsrød-Døsserød, felt C5, vedtatt 27.09.2002

For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:

Seksjonering, tinglyst 20.06.2019, dagboknr. 703816.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Komfyr, induksjonstopp, mikro, fryser, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Grevinneveien 81B, 3118, Tønsberg, Gnr. 151 bnr. 400 snr. 2 orgnr. 927901234 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-22-0298

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.