KONGSLØKKEN/ ENSJØ

NY leilighet med utsikt, 3 soverom, stor balkong og vannbåren varme. Heis og takterrasse. Flytt rett inn!

Grønvoll allé 68 , 0661 Oslo

VISNINGER

2. februar torsdag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Fabian N. Paus
Fabian N. Paus Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

65%

eier sin egen bolig

100%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

79%

har bolig mellom 60-120 kvm

61%

av boligene er nyere enn 20 år

22%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 77 m²
Bruksareal 80 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2022
Gårdsnummer 130
Bruksnummer 74
FINN.no 287967132
Sist endret 25.01.2023 15:27
Prisantydning 7 790 000,-
Totalpris 7 993 769,-
Fellesutgifter 3 229,-

Beregnet totalkostnad

7 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 790 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 203 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 993 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leilighet i 2. etasje med entré/gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad og bod.
- Balkong.

Standard

Velkommen til visning i en lekker, ny og innflytningsklar leilighet i Grønvoll Allé på Hasle. Leiligheten ligger godt til med kort avstand til både matbutikk, restauranter, offentlig kommunikasjon med mer. Videre, kan leiligheten tilby 3 gode soverom, stor og lekker balkong, samt påkostet kjøkken med integrerte hvitevarer.

Høydepunkter:
- Helt nytt - aldri bebodd, flytt rett inn!
- 3 soverom.
- 1-stavs eikeparkett.
- Stor balkong.
- Utsikt til Holmenkollen.
- Nytt, påkostet kjøkken fra Sigdal, med integrerte hvitevarer fra Bosch.
- Heis og takterrasse med fantastisk utsikt.
- 5 års nybygg garanti.

Beliggenhet

Velkommen til et populært og attraktivt nabolag i et område i rask vekst. Leiligheten befinner seg sentralt på Grenselunden/Ensjøbyen med kort gangavstand til daglige servicetilbud, offentlig kommunikasjon og ulike rekreasjonstilbud. Ensjøbyen er en sentrumsbydel med en god blanding av bolig, kontorer og handel/service samt et rikt kulturtilbud.

I umiddelbar nærhet ligger Hovindammen også kalt Lillebergdammen. Hovindammen er perfekt for den som ønsker seg et område med grønne lunger, med sitt rike fugleliv, omkringliggende gangstier og sittebenker. Verdt å nevne er også Kampen park og Tøyenparken som er like flott om vinteren som på sommeren. Idylliske Kampen kan også by på Kampen Økologiske Barnebondegård som huser små og store dyr, vaffelbod og sittegrupper.

Det er også kort vei til Tøyenbadet som forventes å stå ferdig i 2024, lekeplasser, treningssenter, svømmehall, konsertarena, fotballbaner, Botanisk hage og et godt utvalg av restauranter og kaféer. Av servicetilbud i nærheten finner man Fyrstikktorget med blant annet Posten, Baker Hansen, dagligvarebutikk,  spisesteder, m.m. Det er også kort vei til Ensjø med Kiwi og Hasle torg med sitt varierte utvalg, samt søndagsåpen Rema 1000. På Hasle Torg og i Valhall finner man også moderne og populære treningssenter. Kort kjøreavstand til Østmarka med lysløyper.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Grensesvingen, ca. 350 meter fra boligen. Helsfyr T-bane og Busstasjon ligger kun noen få minutters gange fra boligen, og her trafikkerer 4 av 5 T-banelinjer. Trafikknutepunktet Helsfyr har i tillegg busstilbud med ruter til de fleste deler av byen, nattbuss og Flybuss. Med bil tar det ca. 6 min til Løren, 6 min til Tøyen, 10 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn.

Barnevennlig område med flere barnehager og skoler i nærheten. Eiendommen har gangavstand til Teglverket barneskole og Fyrstikkalleen ungdomsskole. Sistnevnte er også en videregående skole. I tillegg har man Frydenberg ungdomsskole som åpnet i 2012 og har blant annet egen kantine og flerbrukshall. Nyskolen i Oslo (1.-10. klasse) åpnet i 2016 med plass til 780 elever. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Det er flere barnehager i forbindelse med oppføring av Grenselunden.

Felleskostnader

3 229 pr. mnd. Dekker felles bygningsforsikring, TV/bredbånd, a-konto fjernvarme og andre driftskostnader.

Kostnad for vannbåren oppvarming som beskrevet og varmt vann, faktureres etter faktisk forbruk. Forretningsfører har stipulert kostnad til ca. kr 10,- pr. m2 BRA pr. mnd. I tillegg kommer kostnader til måling og avlesing. Størrelsen på felleskostnadene avhenger av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Fastsettelse av første års budsjett fastsettes på konstituerende sameiermøte.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Sameie

Kongsløkken Eierseksjonssameie består av 127 leiligheter og 4 næringslokaler.

Forretningsfører i sameiet er Obos.
Styreleder i sameiet er Katerina Angelina Flakstad.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 8573415

Vedtekter / husordensregler

Sameiets vedtekter følger vedlagt i salgsoppgaven.

- Boligseksjonene 5-131 har overfor de øvrige seksjonseierne eksklusiv bruksrett til hele bakgården samt takterrassen i 7. etasje.
- Seksjon 1 har enerett til bruk av den delen av fasaden/vegg som fremgår av vedlegg 1, for skilting iht. punkt 3.3, samt enerett til bruk av utomhusareal som ligger utenfor næringslokalet på bakkeplan.
- Seksjon 4 har enerett til bruk av den delen av fasaden/vegg som fremgår av vedlegg 2, for skilting iht. punkt 3.3, samt enerett til bruk av utomhusareal som ligger utenfor næringslokalet på bakkeplan.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke på en urimelig eller unødvendig måte er til skade eller ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 80 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.

Balkong er oppmålt til ca. 9,7 m². Balkong er ikke medregnet i arealer.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte arealoppmåling for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 05.01.2022 utført av takstmann Anders Jørgen Bryhn. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Eiendomsskatt

Det er p.t. eiendomsskatt for boliger i Oslo kommune, og eiendomsskatten vil normalt faktureres den enkelte seksjonseier direkte av kommunen.

Slik beregner du eiendomsskatten:
For boliger er eiendomsskatten 3 promille av eiendomsskattegrunnlaget minus bunnfradraget. Bunnfradraget for 2022 er på inntil 4 millioner kroner. Eiendomsskatten beregnes etter denne formelen: (Eiendomsskattegrunnlag - bunnfradrag) x 0,003 = eiendomsskatt per år.

Boligens verdi * 0,7 = eiendomsgrunnlaget
Eiendomsgrunnlaget - bunnfradrag (maksimalt 4mnok) * 0.003 = eiendomsskatten.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Vanlig gateparkering etter områdets gjeldende regler.
Det er i tillegg mulighet for kjøp av p-plass i garasjeanlegg gitt at det er ledig.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 06.12.2022. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

En seksjonseier har rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av sameiet ved styret.

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv, samt elektriske varmekabler på badet.

Energimerking

Foreligger p.t. ikke.

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ukjent, da leiligheten ikke har vært bebodd.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke p.t.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er omregulert fra industri til boligbebyggelse, forretning, kontor og bevertning. Ny reguleringsplan S-5057 med bestemmelser ble vedtatt av Oslo bystyre i møte den 13.11.2019. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Området er nyetablert flere steder, samtidig som det er i stadig utvikling. Det må påberegnes ny etablerte bygg i området i fremtiden.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om veg, tinglyst 17.10.1955, dagboknr. 13113.
Bestemmelse om veg, tinglyst 17.12.1957, dagboknr. 15678.
Bestemmelse om vann- og kloakkledning, tinglyst 09.06.1960, dagboknr. 6812.
Erklæring/avtale, tinglyst 12.07.1960, dagboknr. 8540.
Erklæring/avtale, tinglyst 21.01.1970, dagboknr. 1076.
Erklæring/avtale, tinglyst 28.06.1974, dagboknr. 12793.

Ovennevnte servitutter er ikke innhentet av megler.

Bestemmelse om vann- og kloakkledning, tinglyst 07.10.2022, dagboknr. 1131410, gjelder: Rett for kommunen til å legge og ha liggende hovedledninger med kummer på eiendommen. Kommunen gis fri adgang til eiendommen for å foreta tilsyn med ledningene og å foreta nødvendig vedlikehold, herunder også utskifting.
Bestemmelse om jordkabel/jordkabelanlegg, tinglyst 11.10.2022, dagboknr. 1144784, gjelder: Rett for Nettselskapet til å etablere, og ha stedsevarig et kabelanlegg over og på eiendommen. Avtalen omfatter rett til å etablere kabelanlegget, foreta fremtidig fornying og ombygging, inspeksjon, vedlikeholds- og reparasjonsarbeider, og graving/sprenging, som herved står i forbindelse.
Erklæring/avtale, tinglyst 30.11.2022, dagboknr. 1359105, gjelder: Kommunen har rett til å ha lysmaster plassert på eiendommen. Kommunen skal drifte og vedlikeholde lysmastene med tilhørende tilførselskabler i grunnen, og har rett til adkomst over eiendommen for reparasjon og vedlikehold.
Seksjonering, tinglyst 04.10.2022, dagboknr. 1110861.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 24 19 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Grønvoll allé 68, 0661, Oslo, Gnr. 130 bnr. 74 snr. 65 orgnr. 930517224 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

28-23-0003

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.