Tønsberg

Endeleilighet - Gjennomgående med store balkonger på 3 sider! Utsikt og fantastisk lys- og solforhold! MÅ SEES!

Jarlsøveien 78 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

26. mars søndag kl. 14:00-15:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

74%

av eiendommene har pris over 5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 139 m²
Bruksareal 140 m²
Tomt 6 387 m² / Fellestomt
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2014
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 28
Energimerking B
FINN.no 295215424
Sist endret 20.03.2023 13:00
Prisantydning 11 000 000,-
Totalpris 11 284 019,-
Fellesutgifter 6 522,-

Beregnet totalkostnad

11 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 275 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 000 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 284 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 284 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Gjennomgående endelelighet beliggende i 2. etasje og inneholder:
Romslig hall med skyvedørsgarderobe, 3 soverom hvorav det ene soverommet har direkte adkomst til garderoberom/walk-in samt stort bad, gjestebad, kjøkken med stor spiseplass og stue.

1 tilhørende parkeringsplass og 1 ekstra stor bod i felles garasjekjeller.

Standard

Velkommen til tunet/Jarlsøveien 78 på Jarlsø!

Endeleilighet og gjennomgående, stor leilighet vendt mot syd og vest (4-romsleilighet). Balkonger på 3 sider med uteplasser for enhver anledning! Her får man store og åpne balkonger i tillegg til innglasset balkong - flott utsikt til sjøen fra alle balkongene. Den innglassede balkongen utvider brukssesongen og i praksis stuearealet store deler av året.

Glad i sjø og sol? Ønsker du deg sjøutsikt til ytre Oslofjord? Da kan denne leiligheten være for deg. Velorganisert sameie med fantastiske utomhusarealer og gode tur-/rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren. Fiske, kite, vindsurfe, bade, padle kajakk? Mulighetene er mange på Jarlsø ved innseilingen til Tønsberg by!

Svært gode lys- og solforhold, store vindusflater som bidrar til at det slippes inn rikelig med herlig lys og man enkelt kan nyte den frie og fine utsikten. Leiligheten fremstår romslig og moderne, samtidig lun og god. Vannbåren varme sørger for jevn og lun oppvarming samt den balanserte ventilasjonen gir et flott inneklima.

Kjøkkeninnredningen er levert av Crown Imperial og har integrerte hvitevarer fra Miele, herunder ekstra bred induksjonstopp, komfyr, dampovn og micro i høyden, varmeskuff, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Stor og praktisk arbeidsøy - en ideell plass for matlaging og kokkelering. Stor spiseplass i forbindelse med kjøkkenet - her kan man dekke til langbord for hyggelige lag med familie og venner. Stuen og kjøkkenet må fremheves - romslig rom med flere soner og gode møbleringsmuligheter.

Master-bedroom avdeling med direkte adkomst til garderoberom og eget bad. Gjestebadet er plassert i entréen. Begge bad er flislagt med pene fliser på gulv og vegger.

Gasspeisen i stuen og den ekstra store boden i kjelleren er også viktig å fremheve!

Interiørmessig gjennomgående svært smakfull og delikat leilighet! Moderne, dog lunt og hyggelig!
Dette vil tiltale de aller fleste og spesielt appellere til den som prissetter god plass, lys, sol og sjø!

Velkommen til visning i en tiltalende, moderne og gjennomført leilighet!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Ved moloen på vestsiden av øya, "tre skritt" fra inngangsdøren, er det et badeamfi med enkel adgang til sjøen. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsø sitt eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 21.00. I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleie, treningssenter samt utvendig tennisbane og treningsapparater. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.  Ved å benytte bil tar det ca. 8 minutter til Tolvsrød, 12 minutter til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn.

Nydelig å bo i dette sjønære området, hvor man kan rusle ned til sjøen, ta seg et morgen- eller kveldsbad!

Velkommen!

Felleskostnader

6 522 pr. mnd. Dekker TV/Internett, felles bygningsforsikring, akonto fjernvarme, vaktmestertjeneste, vedlikehold/drift heis, vedlikehold/drift garasjeanlegg, service fellesanlegg gass og ventilasjonsanlegg, renhold/strøm/vedlikehold fellesareal, snøbrøyting med mer.

Akonto fjernvarme (Skagerak Varme) avregnes 2 ganger i året for faktisk forbruk for varmtvann og vannbåren gulvvarme. Techem administrerer avregningen 31.12. og 30.06. for beløp som tilkommer.

Forretningsfører opplyser felleskostnadene er basert på budsjett for 2022. Siste regulering var 01.01.2022.
Styreleder opplyser det er ingen vedtak om endring i felleskostnader/ingen planlagte arbeider utover normalt vedlikehold.

Felleskostnader fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke felleskostnadene/-utgiftene. Opplysningene om felleskostnadene er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, felleskostnadene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Styret er usikre med blant annet uforutsigbare strøm- og fjernvarmeutgifter. I tillegg må man forvente økende utgifter til vedlikehold for bygningsmassen/tak/fasade/drenering. Ved flere større utgifter ser man behov for framtidige økte inntekter/innbetalinger.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV/Internettilknytning ved Altibox dekkes av felleskostnadene. Dekoder medfølger i handelen.
Plenklipping har sameiet besørget utføres av robotgressklipper, og drift av denne dekkes av felleskostnadene.
Gass til peis med boliggass og service fellesanlegg gass dekkes av felleskostnadene.
Drift av felles garasjeanlegg dekkes av felleskostnadene.
Bygningsforsikring dekkes av felleskostnadene.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel fellesgjeld

Det er ingen fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

44 585

Sameie

Sameie: Sameiet Jarlsø Østsiden 2,
Sameiet Jarlsø Østsiden 2 er et boligsameie bestående av 28 eierseksjoner fordelt på 2 lavblokker.

Styrets leder er Per Arne Flatebø.
Forretningsfører er Heimtun Regnskap & Rådgivning AS.

Styret har i 2021 blant annet arbeidet med:
- 5 infobrev med informasjon fra styret til sameierne.
- Ekstraordinært sameiermøte 26.08.2021 godkjente og vedtok nye avtaler og ny ordning vedrørende måleverdiavlesing og fakturering av varmtvann og gulvvarme.
- Inngått avtale med Best Eiendomsdrift AS (vaktmestertjeneste).
- Inngått flere løpende serviceavtaler for sentrale områder av driften. Dette skal sikre etterfølgelse av lov og forskrift samt at det ikke oppstår uønskede hendelser i sameiet.
- Vedlikehold, skader og utbedringer tilknyttet lekkasjer, diverse reparasjoner og innkjøp.
- Styret er usikre med blant annet uforutsigbare strøm- og fjernvarmeutgifter. I tillegg må man forvente økende utgifter til vedlikehold for bygningsmassen/tak/fasade/drenering. Ved flere større utgifter ser man behov for framtidige økte inntekter/innbetalinger.
- Nye avtaler med Skagerak Varme er inngått hvor Techem administrerer avlesing og registrering av forbruk varmtvann og gulvvarme. Det er opprettet beboerportal hvor sameiere har tilgang til oversikt over eget forbruk. Styret har tilgang til samlet oversikt over forbruk i sameiet.

Styreleder opplyser det er ingen nye varsler om endring i reguleringsplan eller nabovarsel utover mottatt igangsettelse av byggetrinn 7 Jarlsø.

I henhold til lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 5471288
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via felleskostnadene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

Inntekter i 2021 var til sammen kr. 1 407 418,-.

Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr. 1 414 548,-.

Årsresultat viser underskudd kr. 7 130,-, og er belastet egenkapitalen i sameiet.
Egenkapitalen pr. 31.12.2021 er positiv kr. 1 462 499,- (innskutt egenkapital og vedlikeholdsfond).

Styret er ikke kjent med andre hendelser etter 31.12.2021 som påvirker regnskapet.

Vedtekter / husordensregler

Utdrag fra vedtekter:
- Den enkelte sameier råder som eier over sin boligseksjon, med mindre annet fremgår av eierseksjonsloven eller vedtekter. Sameier har ikke rett til å selge biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod med mindre det skjer sammen med boligseksjonen.
- Sameier har fri og ubegrenset adgang til helt eller delvis å leie ut sin seksjon.
- Separat utleie av biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod kan kun skje til andre sameiere. Sameier har ikke rett til å selge eller leie ut biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod til andre enn seksjonseiere.
- Et hver salg eller utleieforhold skal meddeles sameiet styre for registrering eller til forretningsfører dersom slik er ansatt.

Utdrag fra husordensregler:
- Uten styrets samtykke er det ikke tillatt å montere noe på ytterveggene.
- Eiere av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang. På Jarlsø er det et rikt dyreliv med betydelig kolonier av ulike arter sjøfugl. Hunder og andre dyr som kan utgjøre en trussel mot øyas dyreliv, skal holdes i bånd. Dette gjelder også i friområdene. Eier plikter å påse at ekskrementer blir plukket opp og kastet i beholdere for husholdningsavfall (restavfall).

Husdyrhold

Ifølge husordensregler for Sameiet Jarlsø Østsiden 2 plikter eiere av husdyr å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang. På Jarlsø er det et rikt dyreliv med betydelig kolonier av ulike arter sjøfugl. Hunder og andre dyr som kan utgjøre en trussel mot øyas dyreliv, skal holdes i bånd. Dette gjelder også i friområdene. Eier plikter å påse at ekskrementer blir plukket opp og kastet i beholdere for husholdningsavfall (restavfall).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 140 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 140 m².
Primærrom: 139 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang/garderobe, 3 soverom, on-suite-bad, bad, kjøkken og stue.
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott.

Takstmann har følgende kommentar til lovlighet i henhold til tilstandsrapporten:
- Byggetegninger: Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.
- Brannceller: Det er ikke påvist synlige tegn på avvik i branncelleinndeling utifra dagens byggteknisk forskrift.
- Nyere håndverkstjenester: Det er ifølge eier ikke utført håndverkstjenester på boligen siste 5 år.
- Krav for rom til varig opphold: Det er ikke påvist avvik i forhold til rømningsvei, dagslysflate eller takhøyde.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.
Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson avholdt 22.02.2023 datert 03.03.2023. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 6 387 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.
Nydelige fellesarealer som er meget pent opparbeidet og beplantet. Her er det virkelig lagt vekt på kvalitet i alle detaljer. Asfalterte gangstier og fellesareal. Ellers plen og grønn beplantning av ulik art. Plenklippingen har sameiet besørget utføres av robotgressklipper.
Sandstranden og andre fine badeplasser på Jarlsø er fristende for deilige solbad på herlige sommerdager. Stort, flott bryggeområde ved badestranden.
Vakkert miljø, tilgrensende til herlige friområder - for tur og til glede for store og små.

Garasje / Parkering

1 tilhørende parkeringsplass (nr. 20) og 1 bod (nr. 20) i felles garasjekjeller. Mulighet for en ekstra parkeringsplass - dette må avtales eventuelt.

Sameier har ikke rett til å selge biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod med mindre det skjer sammen med boligseksjonen.
Separat utleie av biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod kan kun skje til andre sameiere. Sameier har ikke rett til å selge eller leie ut biloppstillingsplass i garasjeanlegg og/eller bod til andre enn seksjonseiere.

Byggemåte

Tilstandsrapporten omfatter selveierleilighet i en boligblokk oppført i 2014. Det presiseres at tilstandsrapporten er en forenklet utgave som kun gjelder denne seksjonen/andel. Utvendige fasader etc. er sameiets felles ansvar og derfor ikke vurdert (kan allikevel være kommentert). Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og gir et positivt inntrykk.

Utvendig
Bygningene er utført med bærekonstruksjon i betongelementer og utvendige materialer består av lyse betongflater med slipte overflater i marmorpuss, store glassfelt, innglassede balkonger samt innslag av treverk. Fasadene er av materialer valgt med tanke på minimalt vedlikeholdsbehov i fremtiden. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass, malt hovedytterdør og malte balkongdører i tre. Utgang fra stue til syd og vestvendt balkong av betong på 25 m², derav innglasset del på 14 m². Utgang fra kjøkken/spisestue til nord og vestvendt balkong av betong, rekkverk av glass og stål. Areal av balkong er 29 m².

Innvendig
Innvendig er det parkett på gulv, veggene kledd med plater med malte overflater. Innvendige tak har malte plater. Etasjeskiller er av betongdekke. Innvendig har boligen malte glatte dører.

Våtrom
Baderom: Fra byggeår og teknisk forskrift fra 2010 lagt til grunn ved vurdering, dokumentasjon i FDV mappe. Fliser på gulv og vegger, baderom inneholder dusjhjørne, klosett og servant i innredning.
On-suite-bad: Bad/vaskerom fra byggeår og teknisk forskrift fra 2010 lagt til grunn ved vurdering, dokumentasjon i FDV mappe. Fliser på gulv og vegger, bad/vaskerom inneholder dusjhjørne, klosett, servant i innredning og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken
Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat og massivt tre, rustfri kum. Integrerte hvitevarer som inkluderer kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, mikrobølgeovn, dampovn, stekeovn og varmeskuff. Komfyrvakt over platetopp. Det er avtrekk via mekanisk avtrekksanlegg i boenheten.

Tekniske installasjoner
Innvendige vannledninger er av plast (rør i rør) med rørskap i garderobeskap. Det er besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Boligen har balansert ventilasjon. Vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av våtrom. Sikringsskap i entré. 63 Amp. hovedsikringer, 13 kurser for lys og oppvarming. Anlegget er utstyrt med automatsikringer med jordfeilbryter samt overspenningsvern. Leiligheten er tilkoblet brannvarslingsanlegg og med sprinkelanlegg.

Følgende konstruksjoner er ikke undersøkt i henhold til tilstandsrapporten:
- Våtrom bad: Tilliggende konstruksjoner våtrom. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig på grunn av tilliggende konstruksjoner, baderom har våtsone mot baderom og kjøkken.
- Våtrom on-suite-bad: Tilliggende konstruksjoner våtrom. Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig på grunn av tilliggende konstruksjoner, baderom har våtsone mot naboleilighet og garderobe.

Utdrag fra selgers egenerklæring:
- Nedsenket gulv på hovedbad i henhold til TEK 10 utført av Bygg og Våtromsgruppen. Ferdigstilt 31.03.2017.
- Rapport fra Bygg og Våtromsgruppen.
- Sjekk av ventilasjon årlig av Multiluft AS.

Selger opplyser om følgende utbedringer/påkostninger de senere år:
- I mars/april 2016 ble det satt inn et ekstra høyskap på kjøkkenet samt en Miele dampovn og varmeskuff.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson avholdt 22.02.2023 datert 03.03.2023.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest leilighetsbygg datert 26.04.2017. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Det foreligger ingen ferdigattest hos kommune for innglassing av balkong.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger for byggetrinn 4 hus 1 og hus 2 samt for innglassing av balkonger. Kopi kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Den enkelte sameier råder som eier over sin boligseksjon, med mindre annet fremgår av eierseksjonsloven eller vedtekter. Sameier har fri og ubegrenset adgang til helt eller delvis å leie ut sin seksjon.
Et hver salg eller utleieforhold skal meddeles sameiet styre for registrering eller til forretningsfører dersom slik er ansatt.

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom med unntak av våtrom. Varmekabler i begge bad. Gasspeis i stue. Det er balansert ventilasjon i boligen. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 9182 kWh. pr. år. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 375,31 pr. år I tillegg betales det kr. 16,14,- pr. m³ vann og kr. 26,46,- pr. m³ avløp. Forbruket for denne seksjonen i 2022 var 78,97 m³. De kommunale avgiftene forandrer seg etter forbruk og betales kvartalsvis.

Kommunale avgifter vil kunne variere/øke. Det tas forbehold om endring av avgifter og gebyr.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 590 274 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 724 985 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse, uteoppholdsareal og annen fare i henhold til reguleringsplanen for "Jarlsø byggetrinn 3 og 4", planID 20110033, vedtatt 25.04.2012.

Området som eiendommen er beliggende i, omfattes også av følgende relaterte planer:
Jarlsø byggetrinn 5, planID 20170153, vedtatt 07.11.2018.
Jarlsø, planID 52010, vedtatt 06.12.2006.

I henhold til kommuneplanen/kommuneplanens arealdel 2018-2030 ligger eiendommen i boligbebyggelse-nåværende, byggegrense og strandlinje sjø.

Det opplyses forøvrig om at Jarlsø er et område under utvikling og er under utbygging for nye byggetrinn.

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen snr. 20:
- Seksjonering, tinglyst 03.12.2013, dagboknr. 1049845 - gjelder: Opprettet seksjoner, snr. 20, formål bolig, tilleggsdel bygning, sameiebrøk 139/3168.
- Reseksjonering, tinglyst 14.03.2019, dagboknr. 309821 - gjelder: Snr 20, formål bolig, tilleggsdel bygning, sameiebrøk: 139/3168, endring av tilleggsdel, endring av tegninger og endring av fellesareal. Parkeringsplass og bod byttes mellom seksjonene 15 og 20. Seksjonsnummer 20 mottar en del av fellesarealet.

Seksjonering tinglyst 03.12.2013 og Reseksjonering tinglyst 14.03.2019 er rekvirert og foreligger ved meglers kontor.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Dekoder.
Følgende medfølger ikke: Prismelampen over spisestuen.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Megler gjør særlig oppmerksom på at eiendommen selges ved fullmakt. En av fullmaktshaverne har ikke bebodd eiendommen den eiendom som legges ut for salg. Derfor har den ene fullmaktshaveren ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Jarlsøveien 78, 3124 Tønsberg
Gnr. 162 Bnr. 28 Snr. 20 orgnr. 826966742 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-23-0051

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.