I HJERTET AV TEIE- SJELDEN MULIGHET!

Lekker, påkostet familiebolig med hybel og garasje. Idyllisk gate, barnevennlig og kort vei til "alt". Bør oppleves!

Gamleveien 31 , 3121 Nøtterøy

VISNINGER

26. mars søndag kl. 12:00-13:00

27. mars mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Fabian N. Paus
Fabian N. Paus Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

56%

av eiendommene har pris over 5 mill

68%

har bolig på over 120 kvm

81%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 227 m²
Bruksareal 248 m²
Tomt 978 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1954
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 312
Energimerking G
FINN.no 295350372
Sist endret 18.03.2023 19:12
Prisantydning 9 000 000,-
Totalpris 9 241 019,-

Beregnet totalkostnad

9 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 225 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 000 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 241 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 241 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Enebolig over tre plan med hybel inneholder:
1. etasje med entré, gang med trapp, stue, TV-stue, kjøkken og vaskerom.
2. etasje med gang med trapp, 4 soverom, stue og bad.
Kjeller med entré, gang med trapp, kjøkken, stue med alkove, bad, 2 boder og kott.

Garasje.

Standard

Nydelig eiendom beliggende på attraktive Teie, kun få minutters gange fra sjø, strand og sentrum. Eiendommen består av en stor og lekker enebolig over 3 plan med garasjeplass og hybel. Tomten og hagen går over 978 kvm. Nærhet til barnehage, skole, Teieskogen og Teie torv. Bør oppleves!

Høydepunkter:

- Stor familiebolig over 3 plan.
- 4/5 soverom, svært god planløsning.
- Hybel med skattefri inntekt.
- Boligen er betydelig påkostet i perioden 2010-2020.
- Svært barnevennlig og attraktiv gate.
- Teieskogen ligger i umiddelbar nærhet.
- Kort vei til Teie torg og sjø med strand.
- Barnehager og skoler med gangavstand.
- Flytt rett inn.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Teie i Nøtterøy kommune, kort vei fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole (Steinerskolen ligger også i nærområdet). Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet og kort vei til koselige Teie torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, cafeer, vinmonopol og bakeri. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gangavstand fra boligen, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:

TV/Internett fra Telenor - ca. kr. 1 700,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

IF Polisenummer: 1709703967

Boligens areal

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 248 kvm

Kjeller:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang med trapp, stue med alkove, kjøkken og bad.
Sekundærrom: 21 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder og kott.

Arealer i plassbygde kott er medtatt i boligens BRA.

1. etasje:
Bruksareal: 92 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang med trapp, stue, TV-stue, kjøkken og vaskerom.

2. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang med trapp, stue, 4 soverom og bad.

Garasje:
Bruksareal: 30 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport avholdt 16.03.2023 utført av takstmann Jens Martin Onsrud. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 978 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i garasje.

Byggemåte

Enebolig over to etasjer og kjeller som ble oppført i tre over mur i 1955. Bygget har saltak tekket med dobbeltkrum betongstein, og er kledd utvendig med liggende trekledning. I hovedsak vinduer av tre med tolags glass. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning og terrasse. Belegningsstein og asfalt i gårdsplass. Boligen er oppgradert med bl.a. ny kjøkkeninnredning i 2011, modernisert bad i 2.etasje i 2014, modernisert vaskerom i 2019, ny ytterdør i 2019, de fleste vinduer er skiftet i perioden 2010-2020 og store deler av 1.etasje ble renovert med oppretting, og nye overflater i 2020. Boligen fremstår som normalt godt vedlikeholdt, og det ble ikke avdekket vesentlige avvik utover vanlig slitasje og elde, men det bemerkes at grunnet bygningsdelenes alder så må det påregnes enkelte utskiftninger i årene som kommer. Det henvises forøvrig til rapportens enkelte poster med ytterligere vurderinger og tilstandsgraderinger.

Utvendig
Dobbeltkrum betongstein. Tekkingen ble vasket og impregnert i 2022 Nedløp og beslag i plastbelagt stål av varierende alder Trekonstruksjon kledd utvendig med liggende trekledning. Kledning blir malt før salg ifølge eier. Trekonstruksjon i saltaks form. Bordet undertak. Luftet med ventiler i gavler. Tilgang via trappeluke i 2.etg. Vinduer, takvindu og terrassedører av tre med tolags glass fra perioden 2010-2020. Normal slitasje Malt profilert ytterdør med glass. Terrasse på ca. 35 m2 ved stue. Dekke og rekkverk av tre, trapp til hage.

Innvendig
Overflater består av parkett og fliser på gulv. Tapet, malte slette plater og panel på vegger. Panel og malte slette plater i innvendige tak.

Våtrom
Bad i 2. etasje:
Bad i 2.etasje har fliser på gulv med varmekabler, baderomsplater på vegg og malte slette plater med downlights i innvendig tak. Innredet med servantinnredning med dobbel servant, skap, dusjvegg, badekar og wc. Downlights i tak.

Vaskerom:
Vaskerom i 1.etasje har fliser på gulv med varmekabler, malte slette plater på vegger og i innvendig tak. Innredet med skuffeinnredning, arbeidsbenk, servant, opplegg for vaskemaskin og wc.

Bad i kjeller:
Bad i kjeller har vinylbelegg på gulv, Baderomsplater og panelplater på vegger og malt panel i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjgarnityr på vegg og wc. Ventilert med mekanisk avtrekk.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i kjeller av heltre utførelse med slette fronter av noe eldre dato. Laminat benkeplate med heltrekant. Fliser over benk. Noe alder/bruksslitasje, men ingen vesentlige skader. Kjøkkeninnredning i hoveddel av malt profilert utførelse. Laminat benkeplate med glassplate over benk ved koketopp og vask. Integrert induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Komfyrvakt er montert ved ventilator. Ingen synlig waterguard.

Tekniske installasjoner
Rør i rør system på deler av anlegget. Fordelerskap er montert på bad. Plast og soil avløpsrør av varierende alder. Deler av anlegget er skiftet ved modernisering av vaskerom og bad. Ventilert med mekanisk ventilasjon fra begge kjøkken og begge bad Luft til luft varmepumpe er montert i stue Sentralstøvsuger er montert i kjeller. Uttak i gang. El-anlegg av varierende alder. Sikringsskap er montert i trappegang Automatsikringer på alle kurser. Det er montert røykvarsler og det finnes brannslukningsapparat i boligen.

Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 3:
- Etasjeskille/gulv mot grunn: Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er mindre skjevheter i alle plan. TG3 gjelder i 2. etasje i områder rundt pipestokk. Kostnadsestimat: Kr. 10 000 - 50 000,-.
- Bad i kjeller: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Badet er i bruk slik det er nå, men ut ifra bygningsdelenes alder ansees disse å ha passert forventet levetid. Kostnadsestimat: Kr. 100 000 - 300 000,-.

Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner har fått tilstandsgrad 2:
- Veggkonstruksjon: Kledning har påløpt alder, er stedvis noe værslitt, og det er begrenset lufting bak kledning.
- Takkonstruksjon/loft: Stedvis noe misfarginger i konstruksjoner, men dette er tørt under befaring og antas å stamme fra eldre kondensering. Det kan ikke utelukkes noe skjevheter i konstruksjoner.
- Vinduer: Vinduer og terrassedør har passert mer enn 50% av forventet levetid, og har alder/værslitasje.
- Dører: Dør har noe alder/bruksslitasje.
- Andre utvendige forhold: Nivåforskjell over 50 cm, og det er ikke montert rekkverk. Alder/værslitasje.
- Overflater: Overflater har påløpt alder og der er slitasje og hull etter tidligere montert utstyr/teknikk.
- Pipe og ildsted: Pipevanger er ikke synlige. Avstanden mellom ildstedet og brennbart materiale er for liten. Det foreligger tilsynsrapport fra 2015 med åpne avvik.
- Rom under terreng: Det indikeres forhøyede fuktverdier i nedre deler av vegger. Dette sees i sammenheng med redusert effekt på dreneringer/kapillært oppsug fra grunnen.
- Innvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Noe alder/bruksslitasje.
- Innvendige dører: Dør ned til kjeller er vanskelige å åpne/lukke. Alder/bruksslitasje.
- Sluk, membran og tettesjikt på bad i 2. etasje: Vurdering basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for membran/tettesjikt er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
- Sluk, membran og tettesjikt på vaskerom: Støpejernssluk har passert forventet levetid. Det er usikkerhet om overgang membran/sluk er tilfredsstillende.
- Ventilasjon på vaskerom: Rommet har kun naturlig ventilasjon.
- Vannledninger: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon.
- Avløpsrør: Vurdering er basert på alder. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Det bemerkes at støpejernsrør har passert forventet levetid.
- Ventilasjon: Det er naturlig ventilering på vaskerom.
- Drenering: Det er stedvis saltutslag på kjellervegger, og det indikeres forhøyede fuktverdier i nedre deler av vegger og i gulv, dette sees i sammenheng med redusert effekt på dreneringer / kapillært oppsug fra grunnen.
- Grunnmur og fundamenter: Det er stedvis noe riss i utvendig puss, men ingen synlige gjennomgående sprekker.
- Taktekking: Tekkingen har passert mer enn 50% av forventet levetid.
- Nedløp og beslag: Nedløp og beslag har passert mer enn 50% av forventet levetid og har stedvis noe alder/værslitasje.
- Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
- Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.
- Overflater vegger og himling på bad i 2. etasje: Baderomsplater har passert mer enn 50% av forventet levetid.

Vi gjør oppmerksom på at følgende bygningskonstruksjoner ikke er undersøkt:
- Balkonger, terrasser og rom under balkonger.

Selger opplyser om bl.a. følgende i sitt egenerklæringsskjema:
- Renovering av bad i 2. etasje utført av Vestfold Rørservice AS.
- Et rør tettet seg i avløp fra toalett i leilighet i kjelleren like etter vi kjøpte huset. Skyldtes at daværende leieboer hadde ting i toalettet som ikke hørte hjemme der. Førte til tilbakeslag på baderommet i leiligheten. Hadde Anticimex inne som foretok full rens og renovasjon. Ingen problemer etter det.
- Terrasse: Lagt nye bord selv. Garasje: Snekkerfirma fra Larvik renoverte den.
- Fjernet oljetank utvendig.
- Diverse arbeider på el-anlegg i forbindelse med oppussing og renovering. Utført av Nøtterøy Elektriske.

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jens Martin Onsrud datert: 17.03.2023.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ifølge. kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Takstmann opplyser at det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger for enebolig, som stemmer med dagens bruk. For garasje foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk.

Takstmann opplyser videre at vinduer i hybel tilfredsstiller ikke krav til rømning da de er for høyt plassert på vegg, fast trapp må monteres under vindu for godkjent rømning via vindu.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Teie skolekrets. For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Selger opplyser at nåværende leietager i hybel i underetasje p.t. ikke er sagt opp. Leietager ønsker å fortsette leieforholdet. Nye avtalevilkår etc. blir mellom ny eier og leietager, megler tar intet ansvar for verken leiepris, avtaleforhold eller garanti for leie. Dette er kjøpers eget ansvar.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 22 000 kwh. Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 32 658 pr. år Dekker vann, avløp, renovasjon og feieavgift.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 767 234 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 362 043 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn "Teiehøyden barnehage", vedtatt 10.12.2014. Relaterte planer til eiendommen: "Teiehøyden barnehage, mindre endring", vedtatt 28.05.2015. I henhold til kommuneplan, vedtatt 31.01.2018, er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse - nåværende. For ytterligere opplysninger, vennligst ta kontakt med megler.

Færder kommune opplyser at Kommuneplanens arealdel revideres. Arealformålet på den aktuelle eiendommen foreslås ikke endret, men det foreslås å legge inn en hensynssone for bevaring kulturmiljø over eiendommen. Dette betyr at det ved ev. behandling av nye byggesøknader vil hensynet til kulturmiljøet vektlegges før det avgjøres om tiltaket kan gjennomføres, og om lokalisering og utforming av det.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 16.05.1950, dagboknr. 1914, gjelder: Tomten må bebygges villamessig. Det kan ikke oppføres mer enn ett våningshus samt uthus og garasje.
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 06.10.1959, dagboknr. 2910, gjelder: Eierne av Gamleveien 33 og 31 gir hverandre tillatelse til å sette opp garasje inntil den felles grenselinje, og å anbringe garasjen hver det er hensiktsmessig, langs denne linje, uten å være forpliktet til å bygge sammen, men de de begrensninger som finnes i reguleringsplan eller blir gjort av bygningsmyndighetene.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Selger opplyser at det er septiktank/slamavskiller på eiendommen. Denne tømmes 1 gang i året - kostnader for tømming vil påløpe.

Færder kommune opplyser at det går felles avløpsledninger over eiendommen.

Offentligrettslig pålegg

Det gjøres oppmerksom på at fyrkjele (tidligere brukt til oljefyring) ikke er fjernet. Anlegget er pr. dags dato ikke i bruk og alt er koblet fra. Kjøper overtar ansvaret for å fjernet fyrkjele. Rom i dag benyttes som bod opplyser selger. Oljetank er forøvrig fjernet.

- Teglskorsteinen i 1. etasje er kledd inn på 1 side (tapet), en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.
- Teglskorsteinen i 2. etasje er kledd inn på 1 side (baderomspanel), en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.
- Feieluken på loft er defekt (enkel).

Kjøper overtar ansvaret for forholdene.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkken og el-billader. Fryser og kjøleskap i kjeller kan medfølge dersom kjøper ønsker dette.

Utehus/ eldre trebygning i hage medfølger ikke. Bygning vil bli fjernet av selger før overtagelse.- Forhold under huset mtp. gress og grobunn blir ny eier sitt ansvar.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 45 24 19 44 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Gamleveien 31, 3121, Nøtterøy, Gnr. 1 bnr. 312 i Færder kommune

Oppdragsnummer

28-23-0059

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.