Nøtterøy

Helt NY og stilren bolig! Nærhet til sjø! Solrikt/vestvendt. Energieffektiv varmepumpe og vannbåren varme! "Easy living"

Sjølyst 5B , 3120 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

82%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

83%

av boligene er eldre enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 118 m²
Bruksareal 118 m²
Tomt 862 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2023
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 218
Energimerking A
FINN.no 302930715
Sist endret 22.05.2023 16:56
Prisantydning 6 690 000,-
Totalpris 6 721 519,-

Beregnet totalkostnad

6 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 22 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 900 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 31 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 721 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1. etasje med hall/trapperom, 3 soverom, 2 bad/wc og vaskerom/teknisk rom.
2. etasje med stue/kjøkken.

- Stor terrasse!
- Carport.

Standard

Nyoppført enebolig beliggende på solrik tomt. Fasademessig en stilfull og lekker bolig med gjennomført standard og gode material valg. Fasaden er belagt med kledning av typen Møre royal sort og fasadeplater av typen Cembrit og aluminiumsbeslåtte vinduer. Boligen har en praktisk og bra planløsning. Et pent, overbygget inngangsparti tar deg inn i en åpen hall med  direkte adkomst til garderobe, bad og tekniskrom/vaskerom.

Her finner man også et flislagt dusjbad. Utrolig praktisk med tanke på en travel barnefamilie. Videre i denne etasjen er det hele 3 soverom samt eget usjenert bad til hovedsoverommet.

En lekker trapp tar deg opp til hovedetasjen. Plassbygd lagring under trapp. Her er det en stor og åpen stue og kjøkken med store vindusflater som gir bra med naturlig lysinnslipp samt direkte adkomst til stort og vestvendt uteområde som er delvis overbygget og perfekt for lange sommerkvelder.

Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen og rommet er på hele 59 kvm! Lekker innredning med integrerte hvitevarer som medfølger og bra med både skap- og benkplass.

Verdt å vite:
- Nyoppført bolig
- Balansert ventilasjon
- Vannbåren varme i hele 1. etasje og viftekonvektor i 2. etasje
- Energieffektiv og kostbar luft til vann varmepumpe
- Aluminiumsbeslåtte vinduer
- En stavs eikeparkett
- Flotte flislagte bad
- Utstrakt bruk av downlights
- Stor terrasse
- Romslig carport
- Solrikt og sjønært

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt og tilbaketrukket til i et attraktivt og sentralt boligområde like ved sjøen og vakre Ekenessundet. Det er kort vei til barnehage, bussholdeplass og idrettsanlegg. Ellers er det ca. 3,5 km til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter.
Videre er det kort vei til lekeplass og ikke minst Teie Idrettspark (ca. 2,5 km) - et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m løpebane. Legg gjerne turen til Rosanesparken (ca. 1,2 km), som er en avslappende perle med store plenområder og sandstrand. Ellers er det golfbane på Borgheim ved ungdomsskolen og skiløyper i nærliggende områder.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Coop Extra på Smidsrødveien, Rema 1000 på Teie og Kiwi på Hjemseng. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie Torv og Bellevuesenteret et variert utvalg. I Tønsberg sentrum er det gågater, kjøpesenter, og ikke minst brygga med restauranter.

Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Blant annet kan Teieskogen (ca. 2,5 km) og Hella turområde anbefales. Om sommeren har Nøtterøy en idyllisk atmosfære med blant annet bading og båtliv på menyen. Strand Fjærholmen er i nærheten, og er kanskje kommunens fineste badeplass med sandstrand, svaberg, gresslette og lekeapparater.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 81098290

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 118 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/trapperom, 3 soverom, 2 bad/wc og vaskerom/teknisk rom.

2. etasje:
Bruksareal: 59 m².
Primærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte arealoppmåling for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 11.05.2023 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 862 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i carport.

Byggemåte

Trekonstruksjoner på støpt plate.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger vil besørge ferdigattest før overtagelse.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Herstad skolekrets. For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

- Vannbåren varme i hele 1. etasje samt viftekonvektor i 2. etasje. Ved bruk av viftekonvektor til kjøling vil varmen i 1. etasje skrus av.
- Luft til vann - varmepumpe
- Balansert ventilasjon

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Nybygg - energiforbruk ikke kjent.

Kommunale avgifter

Kr. 17 460 pr. år Dekker vann, avløp og renovasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke p.t. (nybygg).

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25 % av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 % for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse og vei med plannavn "Sjølyst trafikkløsninger", vedtatt 16.12.2020. I henhold til kommuneplan, vedtatt 31.01.2018, ligger eiendommen i et område avsatt til boligebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Færder kommune opplyser at Kommuneplanens arealdel revideres. Eiendommen foreslås fremdeles avsatt til nåværende boligbebyggelse, men med hensynssone ras- og skredfare over.

Offentlige planer

Det gjøres oppmerksom på at seksjon 1 er under oppføring.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Seksjonering, tinglyst 14.12.2022.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Færder kommune opplyser at eiendommen har felles ledninger sammen med andre eiendommer.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte arealoppmåling. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Sjølyst 5B, 3120, Nøtterøy, Gnr. 3 bnr. 218 snr. 2 i Færder kommune

Oppdragsnummer

28-23-0061

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, arealoppmåling, egenerklæringsskjema selger mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.