Tolvsrød

1 SOLGT! 4 helt nye, høystandard boliger - 3 sov - 3 bad - Garasje - Vannbåren varme - Pris fra 6 940 000,-

Øvre Bogenvei 15J , 3152 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris over 5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

39%

er barnefamilier

36%

er gift

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 129 m²
Bruksareal 170 m²
Tomt 3 528 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2023
Gårdsnummer 140
Bruksnummer 282
FINN.no 328082051
Sist endret 04.12.2023 10:21
Prisantydning 8 490 000,-
Totalpris 8 527 539,-

Beregnet totalkostnad

8 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 16 120,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 645 500,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 000,- (Oppstartskapital til sameiet) 15 050,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 37 539,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 527 539,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over 3 plan og inneholder:
1. etasje: Hall/trapperom, 2 soverom/stue, bad og garasje med bod.
2. etasje: Stue/kjøkken, mastersoverom, bad.
Kjeller: Trapperom, bad/vaskerom og stor innredet bodrom.

Det gjøres oppmerksom på at bolig H ikke har kjeller. Vaskerommet på denne boligen ligger i 2. etasje.

Pris:
Øvre Bogen vei 15 K, kr. 8 750 000,- + omk - SOLGT
Øvre Bogen vei 15 I og J, kr. 8 490 000,- + omk
Øvre Bogen vei 15 H, kr. 6 940 000,- + omk

Standard

Splitter nytt høystandardhus som oser av teknisk luksus. Her har byggherren tenkt på alt en ny og moderne bolig bør ha. I tillegg er det en kostnadseffektiv bolig med blant annet vannbåren varme i gulv samt balansert ventilasjon via NIBE avtrekksvarmepumpe. Teknologien baserer seg på først å ventilere boligen, for deretter å resirkulere ventilasjonsluftens varmeenergi for å varme opp både varmtvann og hele boligen. Dette er en meget behagelig og energivennlig varme. Boligen er bygget med tanke på minst mulig vedlikehold. Her er det benyttet utvendig aluminiumsbeslåtte vinduer og verandadører samt vedlikeholds vennlig kledning utvendig. Terrasse har rekkverk i glass. Det elektriske kan du styre fra egen app. Gårdstunet driftes i fellesskap, her er den anlagt lekeplass og bocciabane samt det er montert 2 stk robotklippere som tar seg av all plenklipping. Videre har boligen en utrolig effektiv og innholdsrik planløsning som dekker behov for en bred kjøpegruppe. Man kommer inn i en romslig hall med plass til garderobe. I denne etasjen er det et soverom, et lekkert bad samt en stue, alternativt soverom 3 med utgang til en solrik og herlig terrasse og hagedel. I boligens toppetasje er det meget høy himling. Noe som gir boligen et spennende og lekkert uttrykk. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning og er et utrolig lyst og hyggelig rom med store vindusflater som slipper inn bra med naturlig lys. En effektiv peisovn gir rom for koselige høstkvelder. Hovedsoverom ligger i denne etasjen og har stor Elfa skyvedørgarderobe samt eget, lekkert bad. Både soverom og bad har utgang til hver sin balkong. Kjøkkenet har Huseby innredning og integrerte hvitevarer, for det meste i Siemens. Det er montert Quooker Flex alt-i-ett kjøkkenarmatur med uttrekksslange. Herlig med tilgang til kokende varmt vann umiddelbart. Boligens underetasje er helt rå. Her har du et meget stort vaskerom med innredning, wc, samt dusj. Et utrolig kjekt rom med god plass til oppbevaring. I tillegg er det et stort flislagt rom med mange bruksmuligheter. Her kan det fint være lekerom, treningsrom eller rett og slett en stor bod med herlig oppbevaringsplass. Garasjen er integrert i boligen. Den er isolert, det er montert el.billader og innerst er det en bod/teknisk rom med skyldekar med både kaldt- og varmtvann. Denne boligen har alt. Her er det bare å flytte rett inn og begynne det lette liv i splitter ny og supermoderne bolig!

Videre kan nevnes:
- Aluminiumsbeslåtte vinduer og verandadører (Vedlikeholds vennlig utvendig)
- Vedlikeholds vennlig kledning utvendig (Type "TRYR" fra Bergene Holm)
- Lekkert kjøkken type Huseby m/ hvitevarer fra Siemens og AEG.
- Utvendig solavskjerming
- Eikeparkett 1 stavs
- Innvendig massive dører med dempelist
- Quooker Flex alt-i-ett kjøkkenarmatur med kokende varmt vann
- El billbader montert
- Baderomsinnredninger fra Scala bad. Moderne design med blåtann høyttaler i speilskap
- Skyvedørsgarderobe fra Elfa
- Appstyrt elektrisk annlegg
- Oppvarmet garasje (Gulvvarme)
- Nibe avtrekksvarmepumpe med balansert ventilasjon, oppvarmings kilde for vannbåren varme og varmt forbruksvann (Meget energivennlig)
- Vannbåren varme med termostat i alle rom. Driftes av Nibe avtrekksvarme pumpe
- Varmt forbruksvann driftes av Nibe avtrekksvarmepumpe
- Boligventilasjon driftes av Nibe avtrekksvarmepumpe
- Sotet glassrekkverk terrasser
- Moderne kvalitets trapper fra "Tappespesialisten"
- Fellesområder med bla bocciabane

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk på Bogen. Super beliggenhet i svært barnevennlige og familievennlige omgivelser. Det er kort vei til Vallø småbåthavn samt en fin badeplass med gresslette og tilrettelagte grillplasser. Flere fine badestrender i nærområdet herunder Ringshaugstranden - som kanskje er Vestfolds fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man gode rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Kort vei til Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til blant annet Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt kafé. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården.

Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane ligger i umiddelbar nærhet. I området ligger også Slagenhallen/Rema 100 hallen med et godt tilbud på innendørs idrettsaktiviteter. Nydelige tur- og friluftsområder er også rett i nærheten. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Gangavstand til skoler, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, restaurant og hyggelig kafé som serverer nydelig kaffelatte. Det er kort sykkeltur til Olsrødsenteret som tilbyr ulike sentrumsfunksjoner, i tillegg finner du her blant annet byens nyeste treningssenter Level med badeland. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer.

Velkommen til et hyggelig og familievennlig område!

Felleskostnader

Felleskostnader, som for eksempel snømåking, drifting av felles robotgressklippere og vedlikehold av søppelrom og ligende, fordeles på sameierne. Sameierne er innbyrdes ansvarlige for fellesutgiftene. Overfor tredjemann er sameierne proratarisk ansvarlige. Alle fellesutgiftene knyttet til eiendommen skal dekkes av seksjonseiere, og fordeles forholdsmessig på sameierne etter sameiebrøken.

Sameierne skal i fellesskap sørge for tilfredsstillende vedlikehold og drift av felles uteareal. Kostnaden fordeles mellom sameierne med 1/11 del. Seksjonseiere er selv ansvarlig for vedlikehold av egen seksjon, både utvending og innvendig.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da boligene er nybygg og aldri vært i bruk.

Sameie

Sameiet Øvre Bogen vei 15 består av 11 kjede eneboliger organisert i et sameie bestående av 11 seksjoner, beliggende på gnr. 140, bnr. 282 i Tønsberg kommune. Det gjenstår og oppføre 3 stk boliger av totalt 11 seksjoner.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Kostnader forbundet med vedlikehold og drift av den enkelte seksjon skal i sin helhet bæres av eieren av seksjonen. Det samme gjelder fellesarealer det knytter seg enerett til å benytte, jfr. punkt 3.0 i vedtektene.
Sameierne skal i fellesskap sørge for tilfredsstillende vedlikehold og drift av felles uteareal. Kostnaden fordeles mellom sameierne med 1/11 del. Seksjonseiere er selv ansvarlig for vedlikehold av egen seksjon, både utvending og innvendig.

Fellesgjeld / lånevilkår

Pt. er det ikke fellesgjeld på seksjonene.

Forsikring

LY Forsikring

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven. Alle intressenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Nybygg/ikke tatt i bruk
- Alle boligareal oppmålt av takstmann.

Selgers egenerklæringsskjema er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 170 kvm

Øvre Bogen vei 15 K, kr. 8 750 000,- + omk - SOLGT
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/trapperom, 2 soverom/stue og bad.
Sekundærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje og bod.

2. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, soverom og bad.

Kjeller:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og bad/vaskerom.
Sekundærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  Bod.


Øvre Bogen vei 15 I, kr. 8 490 000,- + omk
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/trapperom, 2 soverom/stue og bad.
Sekundærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje og bod.

2. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, soverom og bad.

Kjeller:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og bad/vaskerom.
Sekundærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  Bod.


Øvre Bogen vei 15 J, kr. 8 490 000,- + omk
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/trapperom, 2 soverom/stue og bad.
Sekundærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje og bod.

2. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, soverom og bad.

Kjeller:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 23 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom og bad/vaskerom.
Sekundærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom:  Bod.


Øvre Bogen vei 15 H, kr. 6 940 000,- + omk
1. etasje:
Bruksareal: 69 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall/trapperom, 2 soverom/stue og bad.
Sekundærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasje og bod.

2. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, soverom, bad, vaskerom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 02.10.2023 utført av takstmann Tore Rønning i Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 528 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal. Hver seksjon har eksklusiv bruksrett til uteareal som er målt opp ihht situasjonskart vedlagt. Arealet måles opp og tinglyses som eksklusiv bruksrett. Se vedlagte kart som viser fordeling av hage og gårdsplass. Gårdstunet driftes i fellesskap og det er montert 2 stk robottklippere som tar seg av all plenklipping.

Garasje / Parkering

Ja, integrert garasje i boligen. Seksjonseiere parkere på egen eksklusiv bruksrett (tomt). Det er to gjesteparkeringsplasser /felles parkering (se situasjonsplan).

Byggemåte

Vedlikeholds vennlig kledning utvendig. (Type "TRYR" fra Bergene Holm). Alu/tre vinduer og verandadører (vedlikeholdsvennlig utvendig.) Boligventilasjon driftes av Nibe avtrekksvarmepumpe. Innvendig massive dører med dempelist. Baderomsinnredninger fra Scala bad. Moderne design med blåtann høyttaler i speilskap.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest og/eller midletidig brukstillatelse er rekvirert og vil foreligge før overtagelse.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vannbåren varme med temostat i alle rom. Nibe avtrekksvarmepumpe med balansert ventilasjon, oppvarmingskilde for vannbåren varme og varmt forbruksvann (meget energivennlig!). Peisovn i stuen i 2. etasje.

NIBE avtrekksvarmepumpe med balansert ventilasjon er en teknologi som baserer seg på først å ventilere boligen, for deretter å resirkulere ventilasjonsluftens varmeenergi for å varme opp både varmtvann og hele boligen.  Dette er en meget behagelig og kostnadseffektiv varme.

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 15 000 pr. år Felleskostnadene er stipulert og kan variere.

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke da boligene er helt nye og aldri vært bebodd.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse - konsentrert småhusbebyggelse, grønnstruktur, kjøreveg, krav vedr. infrastruktur, lekeplass, parkeringsplasser, renovasjonsanlegg og uteoppholdsareal, med plannavn Øvre Bogen vei 15 vedtatt 19.04.2017, med plan-ID 3803 20150108. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde - tinglyst 10.03.1945, dagboknr. 495 - gjelder: Overført fra gnr 140 bnr 340, 341 og 353.
Bestemmelse om vei, tinglyst 21.06.1955, dagboknr. 501463, gjelder: Bestemmelse om vann/kloakkledning.
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 10.09.1973, dagboknr. 504895, gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 3 m.
Rettighet, tinglyst 28.05.1975, dagboknr. 502999, gjelder: Erklæring om rett til å anlegge avløpsledninger herover. Div. best.
Bestemmelse om kloakkledning, tinglyst 11.08.1999, dagboknr. 9012, gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Det er registrert følgende rettighet på gbnr. 140/471:
Erklæring/avtale, tinglyst 30.09.2014, dagboknr. 829385, gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.

Det vil bli tinglyst seksjonering.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Øvre Bogenvei 15J, 3152, Tolvsrød, Gnr. 140 bnr. 282 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-23-0120

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.