Tolvsrød

Helt ny, stor arkitekttegnet enebolig - Nær sjøen - Attraktivt villastrøk! Gode utsikts- og solforhold.

Moseveien 9 , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

88%

av eiendommene har pris over 5 mill

70%

har bolig på over 120 kvm

22%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 285 m²
Bruksareal 298 m²
Tomt 615 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 5
Byggeår 2022
Gårdsnummer 140
Bruksnummer 1172
Energimerking A
FINN.no 319783088
Sist endret 20.09.2023 12:24
Prisantydning 14 000 000,-
Totalpris 14 090 169,-

Beregnet totalkostnad

14 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 71 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 850 000,-)) 17 550,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 90 169,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 14 090 169,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Helt ny, frittliggende enebolig som inneholder følgende:
1. etasje: Entré/hall med garderobe, bod/teknisk rom, separat toalett med servant, soveromsgang, 3 soverom, dusjbad/wc med opplegg for vaskemaskin. Egen del med egen inngang som inneholder: Entré/gang, oppholdsrom med opplegg klart for kjøkken, dusjbad/wc, soverom.
2. etasje: Trappoppgang, velutstyrt kjøkken med arbeidsøy, stor stue, gang, separat toalett med servant, stor master-bedroom avdeling som inneholder stort soverom med garderoberom/walk-in, stort dusjbad med badekar og dobbel servantinnredning samt egen nisje til toalett.
3. etasje: Stor stue og oppholdsrom - et flott flerbruksrom. Utgang til 2 store takterrasser både mot vest og nord.

Dobbel carport i tilknytning til boligen.
Det er installert elbillader.

Standard

Velkommen til Moseveien 9 - en helt ny enebolig som ligger i et fantastisk og attraktivt villastrøk, rett ved sjøen.
Fin utsikt og fantastisk lys- og solforhold!

Svært romslig enebolig som er arkitekttegnet av arkitekt Jappe Nielsen. Dette er den perfekte familieboligen for storfamilien og den aktive familie. Boligen holder god teknisk standard og har materialer av god kvalitet. Det er boret en 300 meter dyp energibrønn og montert en væske/vann varmepumpe. Balansert ventilasjon med vannbåren varme- og kjølebatteri. Alle vinduer er i aluminiumsbekledde trevinduer. Yttertaket er lagt med lakkerte stålplater (litt dansk design uttrykk) - her er det klargjort for solcellepanel. Alle renner og nedløp i tilsvarende utførelse som taket. Fasader er kledd med Royalimpregnert kledning i grå og brun farge. Legg merke til innertrappen - virkelig et møbel i seg selv. Sortmalte vanger, eiketrinn og med spiler i stål. Velutstyrt kjøkken, type Strai Tromsø (levert av Gulli trevare). Alt av integrerte hvitevarer fra AEG. Praktisk og sosial arbeidsøy. Ideell plass for baking, kokkelering og lekselesing.
Fin suite/master-bedroom avdeling som inneholder gang, romslig soverom, ekstra stort bad med egen nisje til toalettet, badekar, romslig dusj og dobbel servantinnredning. Interiørmessig gjennomgående smakfull og delikat. Slette veggflater. Hovedbad er flislagt med fine fliser på gulv og vegger. De øvrige badene har baderomsplater med imitert flisutførelse og fliser på gulv. Nydelig enstavs parkett, type herdet eik og med 270mm brede staver. Store og fine vindusflater som bidrar til at det slippes inn rikelig med herlig dagslys samt at man får en god romfølelse her med 2,7 meter fra gulv til tak i plan 2 og 2,65 meter i plan 1. Loftsetasjen er på det høyeste over 3,0 meter. Det er lagt trekkrør for biopeis på østveggen i stuen. Det er også lagt trekkrør for solavskjerming på vinduer mot syd og øst.
Dette vil appellere til de aller fleste - utbygger har lagt mye tid og omtanke i den interiørmessige utformingen.

For den innovative og den som prissetter interiør: Dette vil tiltale deg!

Velkommen til en spennende bolig og en hyggelig visning!

Beliggenhet

Velkommen til Moseveien 9. Fantastisk beliggende ned mot sjøen og rett ved Vallø. Herfra kan man enkelt tusle ned og ta seg et morgen- eller kveldsbad. Enkel tilgang til sjøen og vår vakre skjærgård, enten med kajakk eller båt. Meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk i Bogen nær Tolvsrød. Boligområdet er rolig, solrikt og barnevennlig. Det er gangavstand til skole, barnehager og Tolvsrødsenteret med bl.a. matbutikk, apotek, leger, bokhandel, klesforretninger, treningssenter og hyggelig kafé. Kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane samt idrettshallene Slagenhallen og Rema1000 hallen. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nærheten. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Kort vei til deilige strender og badeplasser på Ringshaug/Skallevold, samt småbåthavn på Vallø Marina.

Kyststien er populær og kan føre deg til blant annet Klopp, Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt kafé. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer.

Velkommen til et hyggelig villastrøk!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, utgjør ca. kr. 700,- pr. mnd.
Alarm og evt. bygnings- og innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Tryg

Boligens areal

Primærrom: 285,30 kvm, Bruksareal: 298 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 97,7 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, gang, gang, toalettrom, oppholdsrom, bad, bad/vaskerom og 4 soverom.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og teknisk rom.

2. etasje:
Bruksareal: 138,7 m².
Primærrom: 132 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, gang, soverom, bad og toalettrom.
Sekundærrom: 7 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderoberom.

3. etasje:
Bruksareal: 61,3 m².
Primærrom: 61,3 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Oppholdsrom/loftstue.
Det er hensyntatt og beregnet fradrag for skråtaksregel 1,90 meter + 60 cm.

Takterrasse nord er målt til 31,5 m² til innside rekkverk .
Takterrasse mot vest er målt til 41 m² til innside rekkverk.

Areal garasjerom/carport er målt til 31 m² gulvareal.
Carport er ikke måleverdig som rom ifølge NS 3940.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport om arealmåling enebolig for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av byggmester/takstmann og ikke kontrollert av megler.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport om arealmåling enebolig utført av byggmester/takstmann Hans Holt avholdt 04.09.2023 datert 08.09.2023. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 615 kvm, Eierform: Eiet tomt
Lettstelt og fin tomt. Hagen er anlagt med plen og innkjørselen til garasjen er asfaltert. Inngangspartiet og gangstier er belagt med fin belegningssten. Rullesten i overganger husvegg og plen.

Garasje / Parkering

Dobbel carport. Det er installert Zaptec elbillader.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger vil besørge ferdigattest før overtagelse.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Oppvarming ved vannbåren varme og varmepumpe. Borevarme med frikjøling. Det er balansert ventilasjon i boligen.

Det er pt. ikke montert ildsted, men gjort klar for biopeis (strømuttak plassert på antatt egnet sted). Det er meldepliktig til brannvesenet når det monteres ildsted for fyring med gass, olje og ved.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter A.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ikke kjent da boligen er nyoppført.

Kommunale avgifter

Kr. 15 420,- pr. år.
Dekker vann, avløp og renovasjon.
Det gjøres oppmerksom på at beløpet kan øke når boligen tas i bruk. Det må påregnes feiegebyr ved montering/innmelding av ildsted.
Kommunale avgifter betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 3 445 722,- pr. 31.12.2022.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 11 296 871,- pr. 31.12.2022.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Oppgitt formuesverdi er beregnet via Skatteetatens hjemmeside.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I henhold til kommuneplan, vedtatt 22.05.2019, ligger eiendommen i et område avsatt til boligbebyggelse - nåværende. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 07.07.2023, dagboknr. 730799, gjelder: Tillatt å bygge nærmere tomtegrense enn 4 meter. Den til enhver tid eier av Moseveien 9 (GBNR. 140/1172) tillater at eier av Moseveien 7 (GBNR. 140/423) kan oppføre bygg inntil 2 meter fra felles eiendomsgrense. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.

Rettighet på eiendommen GBNR. 140/423 i Tønsberg kommune:
Bestemmelse om vann- og kloakkledning, tinglyst 22.09.1995, dagboknr. 11654, gjelder: Rett for GBNR. 140/1172 til å anlegge, drifte og vedlikeholde vann- og avløpsledning over GBNR. 140/423. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.
Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vann og avløp når boligen er ferdigstilt.
Det gjøres oppmerksom på at det går vannledning (annen eier) og overvanns- og spillvannsledning er over eiendommen.

Selger opplyser ny vann og avløpsledning er etablert, og er tilkoblet i Moseveien rett utenfor innkjøring. Ferdigmelding sanitær er sendt kommunen av Tore Haraldstad & Co AS.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryseskap, komfyr, oppvaskmaskin og koketopp med benkeventilator (omluft), samt el-billader.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven.
Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13.mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, kontakt megler

Adresse og matrikkel

Moseveien 9, 3150, Tolvsrød, Gnr. 140 bnr. 1172 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-23-0173

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.