TOLVSRØD

Lekker, helt ny og innflytningsklar leilighet på Tolvsrød! Stor og solrik markterrasse - 2 soverom - Parkeringsplass

Marmorveien 1 , 3152 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris over 5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

39%

er barnefamilier

36%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 86 m²
Bruksareal 86 m²
Tomt 1 626 m² / Festet fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2023
Gårdsnummer 141
Bruksnummer 23
Energimerking D
FINN.no 320784766
Sist endret 14.11.2023 13:31
Prisantydning 4 390 000,-
Totalpris 4 422 169,-
Fellesutgifter 1 800,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 5 000,- (Oppstartskapital til sameiet) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 550,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 662 500,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 32 169,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 422 169,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger flott til i 1. etasje, og inneholder:
Entré, 2 soverom, bad, vaskerom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til  markterrasse.

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod, samt en utendørs biloppstillingsplass.

Standard

Velkommen til Marmorveien 1, midt på attraktive Tolvsrød! Dette er en sjelden vare på Tolvsrød - helt rå og helt ny leilighet med flere gode finesser. Leiligheten holder gjennomgående god standard. Selger har sans for detaljer og meterialsammensetninger og det fremkommer helt tydelig. De store vinduene  bidrar til at leiligheten fremstår som utrolig romslig samt at det slippes inn rikelig med herlig lys. Leiligheten har også utgang til en fantastisk markterrasse.

Funksjonell og velutstyrt kjøkkeninnredning, type Norema og levert av Maxbo. Smakfull og moderne innredning med slette fronter i sortbeiset utførelse. Alt av integrerte hvitevarer som steketopp, stekeovn og micro i høyden, oppvaskmaskin og kombinert kjøl-/fryseskap, alt av type Siemens. Kjøkkenet har god plass til spisebord hvor man kan dekke til hyggelige lag for familie og venner. Stuen ligger i tillnytning til kjøkkenet. Fra stuen er det utgang til en herlig markterrasse!

Romslig og smakfullt bad som fremstår som stilrent og moderne. Badet er flislagt på gulv og vegger og har dobbel servantinnredning med lekre servanter plassert oppå innredningen. I tillegg til badet er det også eget vaskerom.

Gulvene er belagt med lekker, enstavs parkett og veggflatene har slette flater som bidrar til et stramt og moderne uttrykk.

Interiørmessig gjennomgående smakfullt og innbydende - dette vil appellere til de aller fleste og leiligheten vil overraske når man kommer inn - denne må sees - velkommen!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk på Tolvsrød. Boligområdet er rolig, solrikt og barnevennlig. Det er gangavstand til skole, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nærheten. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Kort vei til deilige strender/badeplasser på Ringshaug/Skallevold, samt småbåthavn på Vallø Marina. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg sentrum. Det er ca. 4 km til Tønsberg sentrum. Velkommen til et hyggelig villastrøk!

Felleskostnader

Ca. kr. 1 800,- pr. mnd.

Felleskostnadene er stipulert til ca. kr. 21 pr. kvm BRA. Felleskostnadene inneholder følgende: Felles forsikring av bygget, tv og internett, snømåking og festeavgift.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av selger  ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Sameie

Sameiet Eierseksjonssameiet Marmorveien 1A, består av 8 boligseksjoner - fordelt over 2 etasjer og 4 bygninger.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel lys, måking, renovasjon, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesareal osv.

Kostnader i forbindelse med sameiet fordeles i hovedsak på bakgrunn av eierbrøken. Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

Det innbetales en oppstartskapital til sameiet på kr. 5 000,- pr. seksjon.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har p.t. ikke fellesgjeld.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Kjenner du til om det har vært feil på våtrommene? Nytt bygg. Bad lagd av VBE AS
- Det er/har vært utført arbeid/kontroll på vann og avløp av JTK.
- Expert AS har utført kontroll og/eller arbeider på el-anlegget.
- Nytt bygg ferdigstilt juni 2023.

Selgers egenerklæringsskjema er vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 86 kvm, Bruksareal: 86 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Følgende rom er oppgitt som bruksareal: Entré, 2 soverom, bad, vaskerom/teknisk rom og åpen stue- og kjøkken.

Det gjøres oppmerksom på at det ikke er utført arealoppmåling av takstmann. Arealene er målt opp med laser av utbygger. 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 626 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Festeavtalen er tidsubestemt. Festeavgiften er kr. 500,- pr mnd. for denne leiligheten og er inkludert i felleskostnadene. Den blir indeksregulert hvert år og forfall rundt april hvert år.

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger en utendørs parkeringsplass.

Byggemåte

Bygget er bygd med betong plate på mark. Så er resten bygd med tre. L-bjelker i etasjeskillene. Vinduer i tre med aluminium på utsiden.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for 2 stk firemannsboliger datert 15.08.2023. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i alle rom med fliser(bad, gang og vaskerom).

I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket foreligger ikke da eiendommen er helt ny og aldri vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 14 918 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, frisikt, gårdsplass, uteoppholdareal og vei med plannavn Marmorveien 1A, planID 20170149. Relaterte planer til eiendommen er gang- og sykkelvei langs Ulvikveien, datert 25.05.2016 og 06.12.1995, med planID 20110048 og 53014. I henhold til kommuneplan datert 22.05.2019 er eiendommen avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Det er planer om at området ved Tolvsrødsenteret skal bebygges. Her planlegges det ca. 100 nye boliger, butikklokaler og internveier/grøntområder. På Folksom sine egne sider (som har prosjektet Tolvsrød Torg), skriver de:

"Nye Tolvsrød Torg skal bli en levende møteplass for nærområdet. Eksisterende tilbud skal reorganiseres og utvides for å skape en nær og engasjerende landsby. Tolvsrød Torg skal tilby kommersielle nærfunksjoner, gode uterom og varierte boligtyper i trygge grønne rammer."

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 06.03.1944, dagboknr. 06.03.1944.
Skjønn, tinglyst 31.10.1964, dagboknr. 504508 - Gjelder: Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
Bestemmelse om vann/kloakkledninger, tinglyst 13.05.1976, dagboknr. 503440 - Gjelder: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Erklæring/avtale, tinglyst 03.09.1996, dagboknr. 11013, gjelder: Avståelse av 100kvm hagegrunn. Rettighetshaver: Statens vegvesen.
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 12.06.2023, dagboknr. 607799 - løpetid: tidsubestemt, bortfester: Øvre Dietrichs vei 1 AS.

Seksjonering, tinglyst 11.05.2023, dagboknr. 490721.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er oppgitt av utbygger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Marmorveien 1, 3152, Tolvsrød, Gnr. 141 bnr. 23 snr. 2 i Tønsberg kommune

Oppdragsnummer

28-23-0241

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.