STOKKE SENTRUM

Splitter ny og rålekker leilighet i Stokke Sentrum - 2 soverom - Bad og toalettrom - Garasje - Heis - Flytt rett inn!

Frederik Stangs gate 22 , 3160 Stokke

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler / Partner

NABOLAGSPROFIL

82%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

42%

av boligene er nyere enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 81 m²
Bruksareal 101 m²
Tomt 1 420 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2023
Gårdsnummer 422
Bruksnummer 204
Energimerking C
FINN.no 328199427
Sist endret 20.11.2023 15:55
Prisantydning 4 990 000,-
Totalpris 5 020 839,-
Fellesutgifter 3 395,-

Beregnet totalkostnad

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 20 220,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 809 300,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 30 839,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 020 839,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entré, 2 soverom, bad, toalettrom, romslig bod og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til herlig innglasset markterrasse.

Standard

Velkommen til Frederik Stangs gate 22, og denne rålekre leiligheten fra 2022! Leiligheten holder en gjennomgående bra standard. Her kommer man inn i en hyggelig entré hvor det er plass til å sette inn en garderobeskap. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, i et svært tiltalende rom med en-stavs eikeparkett på gulvet og lyse malte flater. Det er elektriske varmekabler i gulvet. Legg merke til de påkostetde vinduene, som omtrent strekker seg helt fra gulv til tak! Fra rommet er det utgang til herlig, solrik og markterrasse. Terrassen er innglasset, noe som gjør dette til en perfekt stue nr. 2 - her kan man sitte i vær og vind og nyte at utesesongen kan forlenges. Glassene kan selvfølgelig skyves til siden, og man kommer ut i den felles hagen via sin egen terrasse.

Lekkert kjøkken med lys, glatt kjøkkeninnredning. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Her er det god med skap- og benkeplass! Ved kjøkkenet er det plass til en hyggelig spiseplass.

Leiligheten har et pent flislagt bad med 60x60 fliser på gulvet (færre fuger og rengjøre!). Badet er innredet med servant med underliggende skuffer, vegghengt toalett og dusj i hjørne. I tillegg til badet er det et gjestetoalett i leiligheten.

For oppbevaring har leiligheten en stor innvendig bod, samt bod i felles kjeller. Det medfølger garasjeplass i felles garasjeanlegg, hvor det er mulighet til å installere el-billader.

Dette leilighetskomplekset har installert solcelleanlegg på taket. Anlegget varmer blant annet opp varmtvann som forsyner varmt tappevann til samtlige leiligheter, i tillegg til strøm til fellesarealer (som heis, garasjeanlegg osv.)

Virkelig en rålekker leilighet med gåavstand til matbutikk, frisør, apotek og vinmonopol. Bo lettvint, i splitter ny leilighet. NB! Det er lav dokumentavgift her!

Beliggenhet

Her kan du leve uten byens stress og samtidig ha mange fasiliteter rett utenfor døren! Med en meget sentral beliggenhet i Stokke sentrum, har du nærhet til det du måtte trenge i hverdagen. Ønsker du servicetilbud er det kun få minutters gange til Stokke Senteret og Lilletorget som har et variert utvalg av butikker, vinmonopol, jernvarehandel, frisør, apotek og bakeri med mer. Ellers har Stokke sentrum flere dagligvareforretninger, spisesteder og forretninger.

Med kort avstand til jernbanestasjonen og daglig offentlig kommunikasjon til Sandefjord og Tønsberg/Oslo, er dette en bolig som passer pendlere. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, idrettshall, svømmehall, bibliotek samt Bokemoa med frodig bøkeskog som innbyr til god rekreasjon. Nærområdet har også kultursti og lysløype som gir gode muligheter for hverdagsaktivitet hele året. Vinterstid kan Storås skianlegg by på skiglede for hele familien.

Barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skoler er også å finne i nærliggende områder. For den golfintresserte er Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane beliggende mellom Vear og Melsomvik, og er bare få minutters biltur unna. I Melsomvik finnes sjarmerende bebyggelse i smale gater, samt båthavn, sandstrender og glattskurte svaberg. Ved Vestfjorden er det flere gode turområder, for eksempel kan være Rossnesodden som er et kommunalt friområde med fin badeplass, badebrygge, gressletter og grillplass. Området byr også på oppmerket kyststi som går til Tønsberg og til Sandefjord.

Tønsberg ligger ca. 15 minutters kjøretur unna Stokke og byr på Slottsfjellet, shopping i Farmandstredet, restauranter langs brygga og mye mer som en by har av kultur- og servicetilbud. Sandefjord sentrum ligger ca. 15 minutter unna med bil. Her kan du ta deg en tur på Hvaltorvet kjøpesenter, utforske restauranter og kafeer og ta ferje til Strømstad eller ta fly til utenlands-/innenlandsdestinasjoner fra Sandefjord Lufthavn Torp.

Felleskostnader

3 395 pr. mnd. Dekker kommunale avgifter, TV/bredbånd, felles bygningsforsikring, div. honorarer, utvendig vedlikehold og andre driftskostnader.

Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er gitt av forretningsfører ved utarbeidelse av denne salgsoppgaven, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Sameie

Sameiet Doctorgaarden AS, org.nr. 930 234 354, består av 13 seksjoner.

Styreleder i sameiet er Ruth Klaveness.
Forretningsfører i sameiet er Svane Forvaltning.

Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Onsdag 7. juni 2023 ble det avholdt sameiemøte. Her ble det snakk om å sette opp flaggstang (beboerne finner plassering), samt å inngå en serviceavtale med ventilasjonsanlegget. Svane Forvaltning får inn tilbud.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Regnskap

Sameiets budsjett følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Klargjort for lader i garasjekjeller.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 101 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og toalettrom.
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom/bod og innglasset balkong.

Bod i kjeller på ca. 5 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er målt opp av takstmann Tore Rønning den 12.10.2023.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 420 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det er mulighet til å koble opp til el-billader på garasjeplassen. Ellers asfaltert utvendig gjesteparkering.

Byggemåte

Leilighetsbygg oppføres i tre på mur. Alle vinduer og balkongdører leveres med utvendig aluminiumsbesalg.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for leilighetsbygg i henhold til sak 19/16581 datert 21.04.2023. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Oppvarming med termostatstyrt gulvvarme i stue/kjøkken, gang, vindfang og bad. Leilighetene har balansert ventilasjon med varmegjenvinning plassert i innvendig bod.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da leiligheten aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

I henhold til informasjon fra Sandefjord kommune sendes fellesfaktura for kommunale avgifter til sameiet.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til fortau, frisikt, sentrumsformål og veg, med plannavn Stokke Sentrum (vedtatt 18.06.2012, planID 3804 20120012. I henhold til kommuneplan vedtatt 24.09.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til gang/sykkelvei, gul sone iht. T-1442, rød sone, iht. T 1442 og sentrumsformål.

Korridor for ny dobbeltsporet jernbane gjennom Sandefjord er vedtatt, men ikke detaljplanlagt. Den aktuelle eiendommen ligger utenfor båndleggingssonen for den nye jernbanetraseen.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 26.01.2022, dagboknr. 98884.
Reseksjonering, tinglyst 23.08.2022, dagboknr. 927375.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sandefjord kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Sammen med Tryg har vi skreddersydd boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger - enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, renteforsikring - for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig - samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til oppgjøret for kjøpesummen for boligen. Megler/meglerforetak mottar honorar for denne formidlingen.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Frederik Stangs gate 22, 3160, Stokke, Gnr. 422 bnr. 204 snr. 3 orgnr. 930234354 i Sandefjord kommune

Oppdragsnummer

28-23-0272

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.