Fredrikstad

Leilighet B204

16 B , 1610 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

56%

eier sin egen bolig

46%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

60%

har bolig mellom 60-120 kvm

75%

av boligene er eldre enn 20 år

23%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 78 m²
Bruksareal 81 m²
Soverom 2
Byggeår 2020
Gårdsnummer 300
Bruksnummer 790
FINN.no 97178143
Sist endret 08.06.2021 16:40
Prisantydning 4 873 000
Totalpris 4 881 962
Fellesutgifter 3 347,-

Beregnet totalkostnad

4 873 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 620,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 305 555,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 8 962,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 881 962,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81,50 kvm
Arealberegningene er angitt i henhold til målereglene i Norsk Standard Veileder til NS 3940 og retningslinjer for arealmåling.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Estimerte felleskostnader

3 347. Inkluderer: Kommunale avgifter, utvendig forsikring, TV/internett, trappevask, drift og vedlikehold, forretningsfører m.m..

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. og ulovfestet entrepriserett.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Etasje

2. etasje.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle leiligheter.

Beskrivelse

Helt ny 3 - roms selveierleilighet beliggende i sameiet Vestsiden Fjeldberg. Frontleilighet med flott utsikt til elven og gode solforhold med blant annet sen kveldssol. Leiligheten ligger i høy 2. etasje i nytt moderne leilighetsbygg like utenfor sentrum. Moderne og praktiske løsninger som heis, parkeringskjeller, vannbåren varme og flotte fellesarealer. En enkelere hverdag med alle fordelene som følger av å bo sentralt uten vedlikehold og snømåking.
Kort oppsummert:
- Nybygd 3-roms klar til innflyttning.
- Flott utsikt og meget gode solforhold.
- Balkong med hev og senk glass.
- 1 stk. parkeringsplass i felles anlegg.
- Kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Stort bad.
- Eget vaskerom.
- Meget godt bomiljø.
- Tøffelavstand til matbutikk og apotek.
Vi ønsker velkommen til visning.
På Vestsiden Fjeldberg bor man sentralt og har alle byens fasiliteter innen gangavstand.  Likevel er man tilbaketrukket og har gode solforhold, utsikt og nærhet til vannet. I sentrum finnes alt man kan forvente i en bykjerne, restauranter, kino, kulturtilbud etc. Leilighetene er bygget etter de nyeste forskriftene med skjerpede krav til bl.a. energi utnyttelse, tetthet og isolasjon varmegjenvinning. Varme leveres fra fjernvarmeanlegget. Dette gir lave bokostnader. Nye forskrifter gir også høyere sikkerhet mot brann. Alle leilighetene er tilknyttet et boligsprinklingsanlegg, og har i tillegg røyk og brann detektorer som er tilknyttet strømnettet og har batteribackup. Brannalarmanlegget er direkte koblet til brannvesen/ alarmsentral.
Solforholdene er gode med syd- og vestvendte balkonger/ terrasser og standarden er god med fliser og parkett. Moderne kjøkkenløsning, med avsatt plass for hvitevarer. I de fleste leiligheter leveres bod som våtrom med plass for vaskemaskin. Leilighetene har livsløpsstandard dvs. at leilighetene er tilpasset rullestolbrukere, mht. adkomst, terskler, snusirkler etc. Krav til tilgjengelighet er tilfredsstilt.
Beliggenhet, utførelse, standard og bomiljø gjør Vestsiden til en boligdrøm som kan virkeliggjøres nå, og være din bolig for resten av livet.  Bebyggelsen består 3 lamellbygg plassert oppe på taket av et næringslokale, dette gjør at man hever seg over de omliggende områdene. Lamellbebyggelsen gjør at det dannes egne  tun mellom byggene. Deler av disse arealene tillegges leilighetene som private hager, mens resten blir fellesarealer med sosiale soner for både store og små. Det legges vekt på å opparbeide arealene med en grønn profil.
Alle leilighetene får i tillegg sportsbod. Merk: Det er kun det søndre bygget som har felles heis/trapp med parkeringsanlegget/sportsboder.

Innhold

Gang, 2 soverom, bad, bod, stue og kjøkken. Parkeringsplass og bod i garasjekjeller medfølger.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Adresse og matrikkel

16 B, 1610, Fredrikstad, Gnr. 300 bnr. 790 snr. 4, leilighetsnr. 204 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-17-0079

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.