solgt

Begby. , Perlemorveien 11

Type Enebolig
Primærrom 412m²
Bruksareal 526m²
Bruttoareal 586m²
Tomt 809m²
30/03/2020 14:44
Oppholdsrom 5
Soverom
Byggeår 2010
Gårdsnummer 601
Bruksnummer 427
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 11 500 000,-
Totalpris 11 790 992,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

11 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 275 000,- (Dokumentavgift) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 290 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 790 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

Påkostet luksus villa hvor det er ikke er spart på noe. Det er vanskelig å finne noe man mangler. Boligen er på hele 586 kvm bruttoareal og er innredet med godkjent bileilighet. Selger har lagt ned mye tid og arbeid slik at huset er enkelt å bruke både med romløsninger og den vedlikeholdsfrie fasaden. Her er det heller ingen plen å klippe. Den store integrerte garasjen er flislagt og direkte adkomst til boligen. Med sine 3 plan og størrelse er det lagt til rette slik at familien kan trekke seg tilbake, allikevel opplever du et intimt hjem med flere lune og koselig rom hvor det er lett å føle seg velkommen. I boligen finner man blant annet: Stort velutstyrt kjøkken, flere stuer med blant kinorom, praktisk vaskerom, store soverom og innbydende bad. Påkostet lekkert badehus oppført i samme stil som boligen hvor man trekke inn på kalde sommerkvelder eller når myggen biter. Utenfor er det steinlagte arealer og jacuzzi. Huset er plassert høyt med flott horisontutsikt og har gode solforhold. Når man i tillegg ligger innerst i blindvei uten gjennomfartstrafikk er dette et trygt område for de minste å vokse opp.

Kontakt megler for informasjon om dato/klokkeslett ved ønske om delta på visningen.

Innhold

U. etasje: Hall, gang/hall, og wc. Leilighet med gang, kjøkken, bad, stue og soverom. Denne er på ca 57 m2 + en bod på ca 3 m2.
Garasje, boder og teknisk rom til hoveddel.

1. etasje:  Kjøkken, bad, vaskerom og to stuer.

2. etasje: Stue, bad, og fire soverom.

Fliselagt terrasse i 1.etasje på ca 37 m2. Glassrekkverk. Balkong i 2.etasje på ca 10 m2. Glassrekkverk.

Standard

Påkostet villa hvor det er ikke er spart på noe. Rommene er store og luftige. Balansert og tidsriktig fargevalg. Flere smarte løsninger hvor trivsel og praktisk bruk er satt i fokus. Gode lagringsmuligheter.

Oppsummering:

Kjøkken: Stort åpen kjøkkenløsning med spisesplass til 20 personer. Innredninger er fra Ballingsløv med integrerte hvitevarer: Dobbel kjøleskuff, side by side kjøleskap, dobbel platetopp (induksjon) med 6 plater og wok, integrert stekeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Stor kjøkkenøy med vask. Utgang fra kjøkken til solrik uteplass med flott utsikt.

Bad 2. etasje: Stort bad med fliser og vannbåren varme. Boblekar, dusjkabinett, servant, baderomsinnredning og WC.

Bad. 3. etasje: Stort bad med fliser og vannbåren varme. Boblekar, dusjkabinett, servant, baderomsinnredning og WC.

Stuer: Romslige stuer med heltre 1. stavs ask parkett. Store vinduer gir godt med lysinslipp. Plass til flere sittegrupper. Den ene stuen er brukt som TV-stue/kinorom med integrert lydanlegg.

Vaskerom: Meget praktisk vaskerom med innredning, store benkeplater og utslagsvask. Fliser på gulv.

Soverom: 4 stk. soverom. Det mangler ikke noe på størrelsen på noen av dem. Soverommene befinner seg i 3. etasje.

Loftstue: Fint avlastningsrom. Rommet har plass til stor sofa og egner seg til bruk som ungdomsavdeling mv.

Garasje: Dobbel integrert garasje som må være de fleste mens drøm. Det er fliser på gulv og vegg. Varmt og kaldt vann både i innredning og på vegg.

Hall: Stor hall med fliser på gulv. Garderobeplass til hele familien.

Badehus: Påkostet lekkert badehus oppført i samme stil som boligen. Her kan man trekke inn på kalde vinterdager/sommerkvelder eller når myggen biter. Utenfor er det steinlagte arealer og jacuzzi.

Leilighet: Ca. 57 kvm. Holder god standard på innredninger og utstyr og har egen inngang samt biloppstillingsplass på sydsiden av huset.

Utstyr:

- 2 stk borrehull/fjernvarme.
- Vannbåren gulvvarme i hele u.etasje og hele 1.etasje. + bad 2.etasje.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Downlights i flere rom.
- Musikkanlegg med høyttalere i kjøkken, stuer 1.etasje og bad 1.etasje.
- Badehus med jacuzzi.
- Fasade forblendet med teglstein.
- Aluminimumsbeslåtte vinduer.
- Solskjerming.
- Integrert lydanlegg for TV.
- Strømforbuk ca. 30.000 kw/t pr.år.

Beliggenhet

Perlemorveien 11 er beliggende innerst i blindvei helt inntil skogkanten. Stille, trygt og ettertraktet beliggenhet. Eiendommen ligger høyt og fritt og det er flott horisontutsikt. Meget gode solforhold med sen kveldssol. Området er et nyere boligområde med mange barnefamilier og her skulle det være gode muligheter for mange lekekamerater. Flere barnehager i området og det er noen hundre meter til Begby barne og ungdomsskole. Umiddelbar nærhet til flotte lysløyper på Østsiden. Meget god infrastruktur til både Fredrikstad og Sarpsborg. Begby senter med diverse butikker ca. 1 km unna. Her finner man blant annet en Meny butikk, frisør, apotek mv. Kort vei til gamle Fredrikstad golfbane.

Tomt

Areal: 809 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2010

Byggeår

2010

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest 20.12.2010.

Boligens areal

Primærrom: 412 kvm, Bruksareal: 526 kvm, Bruttoareal: 586 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 195 m².
Primærrom: 101 m².

1. etasje:
Bruksareal: 180 m².
Primærrom: 180 m².

2. etasje:
Bruksareal: 131 m².
Primærrom: 131 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Bi-leilighet er utleid for kr. 8.500,. pr. mnd. Dette inkluderer: Strøm, oppvarming og internet. Gjensidig 3 mnd. oppsigelse.

Oppvarming

2 stk. borrehull. Vannbåren gulvvarme i hele u.etasje og hele 1.etasje + bad 2.etasje. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 23 195

Regulering

Kommuneplan Fredrikstad 2011-2023 Kommuneplan Arealdelen 2011-2023. Vedtak mindre endring 29.09.16.pdf
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg. Godkjent/vedtatt: desember 6, 2012.
Reguleringsplan, navn: 0106520 Bråten Begby
Formål:111 - Frittliggende småhusbebyggelse. Godkjent/vedtatt:november 9, 2004
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1% beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Dag Thomas Svendsen

95 96 61 39

dag.thomas@mollerpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
92%

eier sin egen bolig

86%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

49%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier