Romslig hytte med hele 4,8 mål eiet tomt - Solrik tomt med fantastisk utsikt mot Hankø sundet og Færder fyr. Båtplass

Stillausveien 28 , 1621 Gressvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Karl Robert Hansen
Karl Robert Hansen Eiendomsmegler
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 125 m²
Bruttoareal 140 m²
Tomt 4 887 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1970
Gårdsnummer 66
Bruksnummer 472
FINN.no 122072720
Sist endret 20.05.2020 15:20
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 591 242

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 101 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 591 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 5 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Stillausveien 28 !
Hytta ligger på Fiskeberget/Skjellumfjellet i Vikane.
Eiendommen ligger usjenert og høyt med panoramautsikt mot ytre Oslofjord i syd og vest. På denne eiendommen kan du avlutte kvelden i blinket fra Færder fyr.
Tomten har meget gode solforhold og flere uteplasser slik at man kan skjerme seg for vind eller flytte seg etter sola.
Hytta er romslig og godt utstyrt og innehar normal hytte standard med blant annet nytt bad, store stuer og store soverom. Anneks
 Det er ca. 8-10 min gange fra egen parkering med plass til 2 biler.
Strandrett med båtplass på Vikane videreføres i forbindelse med salget.
På Vikane er det restaurant,nærbutikk, marina og fergeforbindelse til Hankø med spahotell.

Innhold

Stue, spisestue, kjøkken, lite grovkjøkken med vaskemaskin, varmtvanns tank og vask, nytt bad med varmekabel, dusj, toalett og vask. Parabolantenne med Canal Digital dekoder og 27 tommer Philips flatskjerm. 
Anneks med plass til 2 køyesenger. Innlagt strøm. 2 frittstående boder for hageredskap pluss diverse.

Standard

Stor hytte med meget fine uteplasser. Normal hyttestandard. Bad er nylig oppusset med dusj, WC og servant.
Oppsummering:
Ny takpapp på tak og nytt pipebeslag.
3 utvendige terrasser. 1 stor ( Ca. 106 m2) og flislagt terrasse på støpt dekke og smijerns rekkverk i tilknytning til anneks og med rom for hagemøbler. 1 terrasse i tilknytning til stue. Ca. 16 m2. 1 terrasse i tilknytning til- og adkomst fra kjøkken Ca. 60 m2. Egen vareheis (løpestreng) med 5 HK Briggs & Stratton motor.
Hytta er tilknyttet offentlig vann og kloakk. 3 fase strøm tilknytning til hoved sikringsskap. Nytt sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Det er nylig innstallert aquastopp m/sensor på kjøkken og vaskerom.
Tinglyst egen båtplass i Vikane båthavn. Vedlikeholdsutgifter pr. år. kr. 500,- Egen privat parkeringsplass (Kjøpt rettighet, ingen utgifter) på Skjellumfjellet med plass til 2 biler (5 x 7 m). Medlem i Skjellumfjellet Vel. Årlig kontigent kr.1.000,-. Adkomst till hytta. Ca. 8-10 min. Adkomst til båtplass og sjøen (Vikane) Ca 5-7 min.
Selges møblert.

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fint til med meget privat tomt i et rolig og etablert hytteområde. Utsikt mot Færder fyr (sydvest). Flott skjærgård i umiddelbar nærhet. Meget flotte turområder.

Tomt

Areal: 4 887 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering på privat parkeringsplass, plass til to biler. Parkering skjer ca. 10 min. gange fra hytten.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1970

Antall soverom

3

Byggeår

1970

Byggemåte

Hytten står på fjell og grunnmur av betong, søyler og lettklinkermur. Byggemåte skal være bindingsverk. Vegger skal etter byggemåte være isolert med 10 cm mineralull. Stående tømmermannskledning. For en grundigere gjennomgang av eiendommens byggemåte, se vedlagt tilstandsrapport

Boligens areal

Primærrom: 125 kvm, Bruttoareal: 140 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Vedovn og parafinovn i stue.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt selger.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 803 pr. år Hvorav 6.134,- utgjør eiendomsskatt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er omfattet av kommuneplan Kystsoneplan for Fredrikstad 2011-2023 med formål 5100 - LNRF - tiltak for stedbunden næring godkjent 17.06.2011.
Det e rikke registrert reguleringsplaner innenfor den aktuelle eiendommen.

Offentlige planer

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Det er lagt inn kommunal vann og kloakk gjennom et privat anlegg

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: karl.robert@mollerpartners.no eller SMS: 92 05 24 80 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 2 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,- og markedspakke kr. 9.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.