Kråkerøy

#Værste | En av byens beste adresser | Rålekker 2 - roms leilighet med stor uteplass og hems.

Gamle Beddingvei 11 , 1671 Kråkerøy

VISNINGER

30. september torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

67%

eier sin egen bolig

68%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

23%

har bolig mellom 60-120 kvm

68%

av boligene er nyere enn 20 år

26%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 44 m²
Bruksareal 47 m²
Bruttoareal 50 m²
Tomt 1 532 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 2017
Gårdsnummer 423
Bruksnummer 179
FINN.no 146444701
Sist endret 23.09.2021 12:21
Prisantydning 3 600 000
Totalpris 3 691 342

Beregnet totalkostnad

3 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 90 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 600 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 91 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 691 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette er leiligheten for deg som er på jakt etter noe helt spesielt. De fleste har lagt merke til de lekre og moderne leilighetsbyggene på Kråkerøysiden rett ved gangbroen. Her ligger alt til rette for en enkel hverdag med alle fordelene som følger av å bo sentralt. Denne leiligheten befinner seg i 1. etasje og har enkel ankomst via privat inngang. Uteplassen er romslig med plass til flere sittegrupper og man har formiddag/kveldssol. Noe utsyn til elven. Beliggenheten er meget sentral, samtidig som man kan trekke seg tilbake i sitt private hjem når man heller vil ha det rolig. Området har alt du trenger og er fortsatt i stor utvikling. Besøk kafeer, restauranter, utesteder, handlegate og kjøpesenter. Det er heller ikke langt til fine turområder.
Selve leiligheten holder normal god standard med tidsriktig fargevalg og smart planløsnning med blant annet stor hems som gir et ekstra "soverom". Takhøyden er hele 3,7 m og kombinert med store vindusflater gir det en flott romfølelse. Bygget stod ferdig for ca. 3 år siden, så her er alt nytt og fresht med moderne løsninger og et tidsriktig preg. Leiligheten har 1 bad, 1 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og stor uteplass.

Innhold

Stue/kjøkken, bad, soverom og hems. En bod.

Standard

Bygget ble ferdigstilt i 2017, og holder således god standard. Nåværende eier har nylig malt opp deler av leiligheten.
Fullstendig takst fås ved bestilling av salgsoppgave. Nedenfor følger en oppsummering:
- Gulvvarme i alle rom. Fjernvarme.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Bad: Flislagt bad med dusj, vegghengt klosett, innredning med vask. Ventilasjon i taket. Opplegg for vaskemaskin.
- Kjøkken: Tidløst kjøkken med hvite fronter. Integrerte hvitevarer.
- Ny garderobeløsning på soverom.
- Egen privat inngang (ikke via felles trapperom).
- Uteplass på 25 m2 med gode solforhold. Denne er delvis overbygd.
- Takhøyde på ca. 3.7 m i stue og kjøkken.
- Tidsriktig fargevalg.

Beliggenhet

Vi vet nesten ikke hvor vi skal starte når vi skal beskrive beliggenheten til denne leiligheten. For hva vil du sette størst pris på? Den fantastiske beliggenhet inntil den vakre elvepromenaden i Norges mest attraktive by? Beliliggenheten ved å ha alt innen noen fottrinns rekkevidde? Følelsen av å bo midt i smørøyet i et av byens mest attraktive områder? Uansett hvem du er og hva du ønsker for din neste leilighet så er vi nesten sikker på at du får det her.
Boligen har utmerket beliggenhet på Værste Brygge, i et område som virkelig er langt fremme når det kommer til byutvikling. Her er nabolaget preget av moderne arkitektur, gjennomtenkte løsninger og et eksklusivt preg. Ikke minst har du nydelig utsikt mot vannet, båtlivet, bylivet og folkelivet.
Den store uteplassen er sydvestvendt og har gode solforhold og oppleves relativt skjermet. Beliggenheten er sentral og behagelig, uten at man rammes direkte av sentrumsstøy. Eller som det ble skrevet av utbygger den gangen prosjektet ble lansert: "Ved Fredrikstads elvekant opplever du det hele på nært hold, men med innsynets behagelige avstand. Du kan selv velge når du vil være en aktiv del av sentrums yrende liv, eller trekke deg tilbake til en velutstyrt leilighet på Kråkerøy. En elegant gangbro binder de to hverdagene sammen.

Felleskostnader

2 285 pr. mnd. Inkluderer: Vann og avløp, kabel TV, utvendig forsikring, fellesvedlikehold, vaktmester, drift, m.m.

Løpende kostnader

Akonto fjernvarme 596,- pr mnd

Andel formue

10 608

Sameie

Sameie: Værste Brygge 4,

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 7115198

Vedtekter / husordensregler

Følger som vedlegg i salgsoppgaven

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 44 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 50 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Adkomst

Det vil bli skiltet med Møller & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 532 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Nei

Byggemåte

Bygget er sannsynligvis pælet på leiregrunn.
Grunnmur av betongmur og søyler. Takkonstruksjon og utvendig fasder av pussede/slammende teglsteinsvegger utvendig. Vegger skal etter byggemåte være forskriftsmessig isolert.
Takkonstruksjon av flatt tak.
Se vedlagt tilstandsrapport for ytterligere informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen. Følger vedlagt.

Oppvarming

Fjernvarme.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og kloakk

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Gamle Beddingvei 11, 1671, Kråkerøy, Gnr. 423 bnr. 179 snr. 68, leilighetsnr. 602 i Fredrikstad kommune

Eier

Linda Pedersen Jonas Børresen

Oppdragsnummer

29-19-0125

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.