Hällestrand - Et steinkast fra Strømstad sentrum - Stor fritidsbolig med flott utsikt på generøs tomt.

Dynekilsvägen 5 , 45290 Strömstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 267 m²
Bruksareal 294 m²
Bruttoareal 334 m²
Soverom 6
Byggeår 1992
Gårdsnummer
Bruksnummer
FINN.no 151635744
Sist endret 27.04.2020 17:11
Prisantydning 9 800 000
Totalpris 10 046 342

Beregnet totalkostnad

9 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 246 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 046 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Dynekilsvagen 5, beliggende i idylliske Dynekilen! Stor eiendommen med plass til alle, beliggende med nydelig utsikt ut over sjøen i et fredelig og idyllisk område. Hällestrand har en en meget sentral plassering og har en rekke fasiliteter med direkte nærhet til strand, vakker natur, lekeplass, vollyballbane, tennisbane og minigolf. Båtplass kan man leie på felles liten båthavn. 10 min kjøretur til Strømstad sentrum.
Hovedbygget består av to etasjer med god planløsning med bl.a. kjøkken, som er nytt fra 2015, bad, vaskerom og 4 gode soverom. Deler av eiendommen er oppusset og påbygget i 2000. Til eiendommen tilhører også et anneks med stue og kjøkkenkrok, bad og to soverom. Ypperlig for overnattingsgjester. Eiendommen er plassert i førsterekke mot sjøen og har gode solforhold. Flere romslige uteplasser vendt både mot sjøen og baksiden.
Nyt stillheten, utsikten, bad i sjøen, gå turer i skog og mark. Vi ønsker velkommen til Hällestrand.

Innhold

U. etasje: Hall, vaskerom/bad, wc, stue, og to soverom. Bod, gang/bod og kjølerom.
 
1. Kjøkken, bad, stue og to soverom.
Anneks:  Stue med kjøkkenkrok, bad og to soverom. Utgang til terrasse fra stue.
Uthus beregnet som lager.

Standard

På jakt etter en fritidsbolig hvor man har plass til hele familien? Dynekilsvägen har absolutt dette og kan by på både flott beliggenhet, sjøutsikt, idylliske områder og generøs tomt. Standard på innredninger og overflater holder normal standard. Stort kjøkken med ny innredning i 2015, integrerte hvitevarer, granitt benkeplate og godt med skap og benkeplass. Romslige bad i hver etasje hvorav badstu i u. etasjen. Vannbåren varme. Annekset er plassert på tomtenes vestre side og er fult utstyr med kjøkken, bad, stue og soverom. Flere store uteplasser både vendt mot sjøen og på baksiden.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Hällestrand ca. 10 minutter fra Strømstad. Strømstad er Sveriges vestligste by med populære severdigheter og en yndet turistmål sommerstid. Her kan du oppleve de flotte Kosterøyene (via ferge), besøke skjærgården med båt eller nyte en god middag på bryggepromenaden. Strømstad er perfekt når du vil kjenne litt på byfølelsen og du kan trekke deg tilbake til rolige Hällestrand når solen går ned.
Det finnes ikke så mye som slår vestkysten og vi anbefaler alle og besøke dette område. Hällestrand er et idyllisk lite kystområde med brygger, svaberg og strender. Det er god vannkvalitet i område. Meget god innfrastruktur med 4 feltsvei helt til Oslo.

Tomt

Stor eiet tomt. Opparbeidet med gressplen, busker og planter. Steinlagt gårdsplass. Tomten er mulighetenes tomt med sin størrelse. Her kan man feks. kunne bygge et svømmebasseng?

Garasje / Parkering

Ja / Nei

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1992

Antall soverom

6

Byggeår

1992

Boligens areal

Primærrom: 267 kvm, Bruksareal: 294 kvm, Bruttoareal: 334 kvm, Grunnflate: 132 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 110 m².
Primærrom: 102 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, vaskerom/bad, wc, stue, og to soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjøkken, bad, stue og to soverom.
Anneks:
Bruksareal: 46 m2
Primærrom: 46 m2. Stue med kjøkkenkrok, bad og to soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.