Noe helt spesielt på Kjøkøy - Utsikten tar pusten fra deg. Ingen boplikt.

Revbakken 7 A , 1676 Kråkerøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

90%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

14%

av boligene er nyere enn 20 år

26%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 177 m²
Bruksareal 184 m²
Bruttoareal 265 m²
Tomt 968 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1985
Gårdsnummer 433
Bruksnummer 54
FINN.no 155100664
Sist endret 27.04.2020 17:11
Prisantydning 9 900 000
Totalpris 10 161 492

Beregnet totalkostnad

9 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 247 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 261 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 161 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Revebakken 7 A beliggende på Kjøkøys østside vendt ut mot innseilingen til Fredrikstad. Eiendommen kan helt klart anses som sjelden med nærhet til Fredrikstad sentrum samtidig som den innehar kvaliteter som utsikt, brygge og fredelig plassering. Boligen har god standard med høy finish på innredninger og utstyr. Lettstelt med alt på 1 flate kombinert med praktisk og gjennomtenkt planløsning. Tomten er meget pent opparbeidet og har adkomst ned til sjøen hvor det er brygge, svaberg og sandstrand. Fra stuen er utgang til en stor terrasse (84 km) hvor man kan kan nyte utsikten, fredligheten eller soloppgang med morgenkaffen. Eiendommen har stor dobbel garasje med isolert verktøybod  og steinlagt gårdsplass.
Oppsummert:
- Fantastisk beliggenhet.
- Ingen boplikt.
- Utsikt.
- Brygge med plass til stor båt.
- Stor usjenert uteplass.
- Sentrumsnært samtidig som det er fredelig.
- God standard på boligen. Påkostet mye senere år.
- 4 stk. soverom.
- Lekkert  flislagt bad med dobbel regndusj (rehabilitert i 2007).
- Dobbel garasje med verktøybod.
- Innbydende kjøkken.
- Stor spisestue med utsikt og skyvedør (vendt mot elva).
- Lettstelt innholdsrik enebolig med alt på 1. flate.
Vi ønsker velkommen til visning.

Innhold

Entré, gang, bad, wc-rom, vaskerom, stue, spisestue, kjøkken, matbod, innvendig bod, kontor og 4 soverom. Utgang fra stue til sydøst-vendt terrasse på ca 85 m2.
Boligen har en dobbel garasje på ca 54 m2 med isolert hobbyrom/bod. Utvendig frittstående bod på ca 15 m2.

Standard

Gjennomgående god standard og sjelden pen finish. Boligen er oppgradert over tid og har god kvalitet på innredninger og utstyr. God planløsning med stor stue, spisestue med utgang til terrasse, velutstyrt kjøkken til hobbykokken, stort lekkert bad og stort hovedsoverom.
Oppsummert:
Bad: Baderom rehabilitert i 2007. Flislagt gulv med varmekabler og flislagte vegger. Himlingsflater i malt trepanel med downlights. Vegghengt servantskap med doble servanter og ett-greps armaturer fra Oras. Overskap med speildører og belysning samt stikkontakt over servant. Innfliset boblebad fra Victory. Dusjnisje med glassdør og dusjarmaturer fra Oras. Vegghengt toalett fra Geberit. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Avtrekksventil i himling.
Kjøkken: Italian Design kjøkken fra 2005. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter, laminert benkeplate med nedfelt oppvaskum og automatisk armatur fra Oras. Flislagt på vegg mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert komfyr fra Küppersbusch og integrert dampkomfyr fra Siemens i høyskap. Nedfelt induksjontopp fra Siemens. Ventilator tilkoblet avtrekkskanal. Integrert mikrobølgeovn i overskap fra Whirlpool. Integrert kjølehjørne fra Thermolux. Integrert kaffemaskin fra Miele. Integrert oppvaskmaskin fra Miele. Vannstoppventil er montert i kjøkkenbenk. Gulvflater belagt med fliser. Varmekabler i gulv. Vegger i malt strietapet. Himlingsflater i hvitbeiset trepanel med synlige dragere og downlights. Innfelte høytalere i himling.
Toalettrom: Oppusset 2007. Flislagt gulv med varmekabler og flislagte vegger. Himlingsflater i malt trepanel med downlights. Vegghengt servantskap med heldekkende servant og automatisk armatur fra Oras. Overskap med speildør over servant. Vegghengt toalett fra Geberit.
Øvrige rom: Gulvflater belagt med laminat samt fliser i entré. Varmekabler i alle gulv. Vegger i malt trepanel og malte/tapetserte flater. Himlingsflater i hvitbeiset trepanel og foliérte plater. Downlights i alle rom. Hvitmalte massive innerdører av furu. Innerdører med glassfelt inn i stue og inn til gang. Skyvedørsgarderobe med speildører i entré, soverom 1, soverom 2 og soverom 3. Diverse hylleløsninger i matbod. Innfelte høytalere i stue og bad.
Utstyr/oppgraderinger:
- Oppgradert el. skap ca. 2007.
- Elektrisk markise.
- Utvendige markiser på vinduer som vender mot syd og øst.
- Ny ytterdør i 2018.
- To-fløyet terassedør fra 2006.
- Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra byggeår (nye glass i 2007) og 2003.
- Balansert ventilasjon med varmepumpe og kjøling i hele huset.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet på Kjøkøy`s nordøstre side, vendt ut mot innseilingen til Fredrikstad. Eiendommen ligger ca. 70 m fra sjøen fint plassert på en liten høyde. Skjermet for syd og vestavind og man har morgen - og ettermiddagssol på terrassen. Området er fredelig og har spredt boligbyggelse med innslag av hytter. Ca. 5 min gange til bussholdeplass langs Hvalerveien med forbindelse til Fredrikstad, Oslo og mot Hvaler. Nærmeste butikker ligger ved Lunde og på Vesterøy. Usjenert og til dels skjermet tomt. Felles strand nedenfor eiendommen. Felles brygge med 3 naboer.

Tomt

Areal: 968 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Dobbel garasje.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1985

Antall soverom

4

Byggeår

1985

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 184 kvm, Bruttoareal: 265 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 184 m².
Primærrom: 177 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Matbod og bod.
Entré, gang, bad, vaskerom, wcrom, stue, spisestue, kjøkken og kontor og 4 soverom.
Bruttoareal: 206 m² (bolig) + 59 m² (dobbel garasje og bod).
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med vedpeis i stue og kjøkken.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 16 136

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig men det er ingen boplikt i Fredrikstad kommune. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Boligen er tilknyttet felles minirenseanlegg fra Klaro (2017).

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.