Christianslund , Veumveien 41L

Type Leilighet
Primærrom 75m²
Bruksareal 78m²
Bruttoareal 85m²
Tomt 2 891m²
16/03/2020 16:22
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2008
Gårdsnummer 209
Bruksnummer 434
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 2 950 000,-
Totalpris 3 038 492,-
Ligningsverdi 0,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 88 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 038 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 4,1 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Møller&Partners presenterer Veumveien 41 L!

Leiligheten har en meget sentral beliggenhet, noe som gjør at du har lett tilgang til det du måtte trenge i hverdagen av matbutikker, post, frisør, buss etc. En kort spasertur og du er i Fredrikstadmarka, med lysløype og skihytta som en fin destinasjon på turen.

Leiligheten består av en gang med skyvedørsgarderobe av glass, to pene soverom, lyst og pent bad og en åpen kjøkken- og stueløsning med spisestue, hvor det er installert gasspeis som et pent møbel og hvor det er utgang til en romslig vestvendt balkong med ettermiddagssol. Heis fra garasjekjeller.

Eiendomsmegler Henriette Knold Andersen ønsker velkommen til visning!

Innhold

Leiligheten inneholder gang, to soverom, et bad, åpen kjøkken- og stueløsning med spisestue som har gassovn og en balkong.
Medfølgende bod og parkeringsplass i garasjekjeller.

Standard

Pen tre-roms leilighet i 2. etasje tilknyttet Christianslund Boligsameie, bygd i 2008. Hele tomten er fellesarealer og er pent opparbeidet med noe grønt, grusede gangstier og en hyggelig felles sittegruppe på baksiden

Kjøkken/stue:
Åpen stue- og kjøkkenløsning med gode lysforhold og hyggelig gasspeis. Utgang til balkong. Kjøkkeninnredning fra Sigdal, med hvite profilerte fronter og godt med skap- og benkeplass. Integrert stekeovn og induksjonstopp. Oppvaskmaskin og kjøleskap. Flexit ventilator. Ventilator regulerer også avtrekk fra våtrommet. Varmtvannsbereder i benkeskap.

Bad:
Baderommet er romslig og inneholder dusjhjørne med glassdør og veggmontert dusj, wc, innredning med servant og ettgreps armatur, samt speil m/belysning. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Soverom:
To soverom, det ene med eget garderoberom.

Svalgang under tak til heis.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og innenfor bomringen på Christianslund. Kort vei til både Fredrikstad sentrum og flotte turområder i Fredrikstadmarka. Umiddelbar nærhet til bl.a. bussforbindelse, legesenter, butikk og kafè.

Tomt

Areal: 2 891 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Tomten er festet. Festeavgift inngår i felleskostnader. Festeavgiften reguleres hvert 5. år iht. endringer i SSB.
Grunneier er Ragnar Luie Christianslund.

Garasje / Parkering

Det tilhører en parkeringsplass i garasjekjeller. Egen gjesteparkering.

Felleskostnader

2 913. Inkluderer kommunale avgifter, kabel-tv, bygningsforsikring, strøm i fellesområder, gasservice, vann fastavgift, festeavgift . Forbruk gass kommer i tillegg. Eiendomsskatt faktureres den enkelt seksjon kr. 5.920,- pr. år.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2008

Antall soverom

2

Byggeår

2008

Boligens areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 78 kvm, Bruttoareal: 85 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, 2 soverom, bad/vaskerom og stue m/åpen kjøkkenløsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Gasspeis i stue.
Varmekabel i bad/vaskerom.
Panelovner.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 519 Veumveien 39-41 med formål: Bevaring av anlegg, Blokkbebyggelse, Gangvei, Offentlig friområde, Felles avkjørsel, Felles gangareal, Felles parkeringsplass, Felles lekeareal.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
Henriette Knold Andersen
Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Henriette Knold Andersen

46 63 52 92

henriette@mollerpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
71%

eier sin egen bolig

66%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

29%

har bolig på over 120 kvm

6%

av boligene er nyere enn 20 år

27%

er barnefamilier