Stor fritidseiendom med meget god standard beliggende 30 m fra sjøen - Innredet anneks - Dobbel garasje.

Grønnetkilen 31 , 1684 Vesterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

97%

eier sin egen bolig

49%

har bolig på over 120 kvm

36%

er gift

30%

har høyskoleutdanning

36%

har inntekt over 300.000

Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 119 m²
Bruksareal 136 m²
Bruttoareal 152 m²
Tomt 1 183 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1987
Gårdsnummer 43
Bruksnummer 124
FINN.no 156732284
Sist endret 05.05.2020 10:03
Prisantydning 6 000 000
Totalpris 6 163 992
Ligningsverdi 817 532,-

Beregnet totalkostnad

6 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 163 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 163 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Hvaler kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

En fritidseiendom du kan bruke hele året!
Sjeldent vil man komme over fritidseiendommer med denne størrelsen og standard. Eiendommen ligger fint plassert sentralt i Hvaler skjærgården kun noen få minutters gange fra Sand Marina. Eiendommen kan blant annet skilte med 2 bad, 3 stk. soverom, flotte uteplasser dobbel garasje, og anneks Får man venner eller familie på besøk er annekset ypperlig hvor gjestene får eget bad og oppholdsrom. Tomten er parkmessig opparbeidet og fremstår som en liten oase. Opplev Hvalerskjærgården både sommer og vinter med plass til hele familien i Grønnetkilveien 31.
Oppsummert:
- God standard.
- Oppgradert kledning på sørvegg, vinduer (unntatt 2 faste) og takstein (2014) utvendig er også skiftet.
- 2 bad og 3 soverom.
- Oppusset kjøkken i 2012.
- Nye gulver 1. etasje 2020.
- Isolert dobbel garasje.
- Muligheter for leie av båtplass på Sand.
- Flott utsikt.
- Kan brukes hele året.

Innhold

Eiendommen består av en fritidsbolig med innredet aneks og dobbel garasje.
Enebolig oppført 1987.
Anneks 2008.
Garasje 2005.
1. etasje:  Vindfang, hall, bad, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom, badstue og bod/kontor.
2. etasje: Gang, bad, 3 soverom og bod.
Anneks:  Bad, kjøkken og 2 stk. innreddet rom.
Dobbel garasje på ca, 50 kvm. El. portåpner. Stort lagringsrom i. 2 etasje.

Standard

Eier har frem til nå brukt eiendommen som enebolig, men med vedtak fra Hvaler kommune 05.06.2019 er eiendommen omgjort til fritidsbolig.
Kjøkken: Nytt kjøkken fra 2012 i klassisk stil med grå fronter. Integrerte hvitevarer, spiseplass og tilliggende grovkjøkken/vaskerom. Fra grovkjøkken har man utgang til terrasse.
Bad 1. etasje: Fliser på gulv og vegg med varmekabler i gulv. Dusj, WC, servant og badstu. Oppusset i 2004 av eier.
Bad. 2. etasje: Fliser på gulv med varmekabler, malt panel på vegger og tak. Badekar, WC og baderomsinnredning med servant. Oppusset i 2011 av eier.
Stue: Romslig stue med peis. Stuen har tilliggende spisestue med delvis åpen løsning inn mot kjøkken. Koselig TV krok og god plass til gjester rundt spisebordet.
Soverom: Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng og god garderobe.
Eienommen gir et meget godt inntrykk og er påkostet mye de senere årene.
Utstyr:
- Downlights i flere rom.
- 200 l varmtvannsbereder.
- 2 stk. nye varmepumper fra 2015.
- Peis i stue og vedovn i spisestue.
- Markise.

Beliggenhet

Eiendommen ligger ved Grønnetkilen, like ved Sand, øst på Spjærøy kun ca. 30 m fra sjøen. Grønnetkilen er et flott utgangspunkt for å utforske Hvaler og skjærgården enten man har båt eller ikke. Sand er en populær marina med yrende liv sommerstid og her finner man liten kiosk og resturant. Gode bademuligheter med gangavstand til strand. Flere flotte turstier. Det er ca. 15-20 min. med bil til Fredrikstad sentrum. Fra hovedveien er det bussforbindelse til Fredrikstad og Oslo.

Tomt

Tomten fremstår som en liten park og er meget pent opparbeidet. Utstrakt bruk av granitt og beleggningsstein på gangarealer og gårdsplass. Flere flotte uteplasser hvor man har mulighet til å flytte seg etter solen. På husets bakside er det en stor terrasse som er delvis overbygd med adkomst til kjøkken. Tomten er omkranset med flere bed og har fin utebelysning. Levegger mot nabo skjerm for innsyn. Det er flott utsikt fra flere ulike steder på tomten.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje på ca, 50 kvm. El. portåpner. Stort lagringsrom i. 2 etasje. Det opplyses om at garasjen ligger over på naboens tomt ( se kartutsnitt).

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 1987

Antall soverom

3

Byggeår

1987

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger i kommunens arkiv.

Boligens areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 136 kvm, Bruttoareal: 152 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 13 m².
Primærrom: 0 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 84m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, bad, stue, spisestue, kjøkken, vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Annekset har vært utleid av eier men står d.d. tomt. Annekset er ikke godkjent for utleie.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 20 646

Formuesverdi

Som sekundærbolig kr. 1.980.189,- for 2015.

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsbolig etter omgjøring fra bolig 05.06.19 ( se vedlagt vedlegg). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.