Skjelsbu

Solgt - visning utgår! Tømmerhus nyoppført i 2017 - alt på èn flate - enkelt og praktisk - god standard

Skjelsbutoppen 3 , 1684 Vesterøy

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

92%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

42%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 140 m²
Bruksareal 191 m²
Bruttoareal 204 m²
Tomt 845 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 324
FINN.no 158087285
Sist endret 25.02.2021 11:45
Prisantydning 4 390 000
Totalpris 4 512 742

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 108 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 122 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 512 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Skjelsbutoppen 3, en nyoppført enebolig på én flate og med en god og praktisk planløsning. Her skal det være enkelt å bo uansett familiesituasjon. Boligen oppleves som en luftig og sosial bolig med fokus på åpne flater og et stort allrom med kjøkken og god plass til å dekke langbord til de store anledningene. At Hvaler er et sommerparadis finnes det ingen tvil om, men de milde vintrene og lune høstkveldene er minst like vakre som soldagene. Det ligger også godt til rette for en enkel hverdag med kun noen minutters bilkjøring til Ødegårdskilen hvor det er dagligvareforretninger som er åpne 7 dager i uken, fiskebutikk, blomsterhandel, apotek etc. - Busstopp med gode forbindelser mot Fredrikstad/Oslo og Skjærhalden ligger like bortenfor eiendommen. Barnehage, barneskole og ungdomsskole finnes i nærheten.
Tømmerhus gir et godt og sunt inneklima, tømmer puster og sørger for at du har en gradvis fornying av luften i alle rom. Når tømmeret puster blir den kalde, rene luften som kommer utenfra, varmet opp av tømmeret. Dermed opplever du ikke trekk – bare at du har et godt inneklima. Om sommeren har de flotte tømmerveggene installert sin egen naturlige aircondition. Tømmerhus er svale og kjølige på varme sommerdager, men solen varmer stokkene opp i løpet av dagen og mot kvelden opplever en igjen et passe oppvarmet hus.
Informasjonen er hentet fra https://til-huset.no/. Sjekk siden for mer utfyllende informasjon om fordelene ved tømmerhus.

Innhold

Eiendommen består av gang/hall, kjøkken i åpen løsning med stuen, tv-stue, bad/vaskerom og 3 soverom hvorav ett med eget bad.
Stor dobbeltgarasje med utslagsvask og wc.
Stort loft for lagring.

Standard

Eiendommen er oppført i 2017 etter TEK17 og har således minimalt med bruksslitasje. Boligen har en meget god planløsning og fungerer like godt for barnefamilier som for de som stadig får venner eller familie på besøk.
Kjøkken/stue:
Stort rom med hvit kjøkkeninnredning og rikelig med skap- og benkeplass, integrert platetopp med gass og plater, stekeovn, mikroovn og oppvaskmaskin. Stort kjøleskap/fryser med vann og isbitmaskin. Det store rommet lunes opp av en sentrert peisovn, varme i gulvene og ulik materialbruk på veggene.
Tv-stue:
Tv-stuen er noe skilt fra kjøkken/stuen, her er det mer intimt og koselig samtidig som man opprettholder den luftige følelsen med en åpen himling. Herfra er det dører ut til uteplasser på begge sider av boligen.
Bad:
Begge badene er flislagt og har god standard med blant annet vegghengt spyletoalett og bevegelses sensor på lys i speil. Opplegg for vaskemaskin på bad 2. I tillegg til vannbåren varme i gulv er det lagt varmekabler slik at varmen kan beholdes på badegulv hvis man ønsker å skru av varmen ellers i boligen.
Soverom:
Det er tre soverom. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe og eget bad. Herfra er det også utgang til en liten terrasse med morgensol. Luke til loftet med lagringsplass.
Garasje:
Romslig og isolert garasje på ca 50 kvm med elektrisk leddport, skyllekum og wc. Separat dør.
Øvrig utsyr:
Sentralstøvsuger
Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt garasjen.
Varmepumpe

Beliggenhet

For mange er Hvaler forbundet med feriedager og lange sommerkvelder, men det finnes også de som er så heldige å bo her året rundt. Enten man liker seg i skogen, på svaberget eller i vannet finnes de gode naturopplevelsene rett utenfor døren. Eiendommen ligger i et nyere etablert boligområde på Skjelsbu og med naturen så tett på er enkelt å ta den i bruk. Fra eiendommen er det kort  til flotte turområder, strender med fine badeplasser og båthavner. Hvalerskjærgården ligger som nærmeste nabo med kjente og populære utfartsteder i kort avstand. At Hvaler er et sommerparadis finnes det ingen tvil om, men de milde vintrene og lune høstkveldene er minst like vakre som soldagene. Det ligger også godt til rette for en enkel hverdag med kun noen minutters bilkjøring til Ødegårdskilen hvor det er dagligvareforretninger som er åpne 7 dager i uken, fiskebutikk, blomsterhandel, apotek etc. - Busstopp med gode forbindelser mot Fredrikstad/Oslo og Skjærhalden ligger like bortenfor eiendommen. Barnehage, barneskole og ungdomsskole finnes i nærheten.

Byggemåte

Boligen står på steinfylling til fjell. Jackon element ringmur, lettklinkermur i garasjen. Yttervegger i 8" massiv lamelltømmer på hoveddel. 4" vegger i garasje. Utbygg i ene gavlen er satt opp av 25 cm isoblokk. Saltak med bord undertak, isolert med 40 cm mineralull. Betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ferdigattest

Boligens areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 204 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 191 m².
Primærrom: 140 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/hall, kjøkken, bad, bad/vaskerom, stue, tv-stue og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Areal: 845 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten består av gruset gårsplass, plen og naturtomt.

Garasje / Parkering

Dobbeltgarasje

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv bortsett fra i garasjen.
Varmepumpe.
Peisovn i stue.

Energimerking

Boligen er opplyst å ha energimeke gul D.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 478

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 94 Skjelsbu Vest med formål ­frittliggende småhusbebyggelse og privat vei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen ligger inn til privat vei.
Offentlig tilkoblet vann/kloakk med private stikkledninger.
Kjøper er solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av private vei og ledningsnett, samt felles område og
lekeplass.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Lars-Inge Nagel Muri

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.