Nyoppført bolig i 2017 - alt på èn flate - enkelt og praktisk - god standard - stor varm garasje.

Skjelsbutoppen 3 , 1684 Vesterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

92%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

42%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 140 m²
Bruksareal 191 m²
Bruttoareal 204 m²
Tomt 845 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 324
FINN.no 158087285
Sist endret 19.05.2020 12:09
Prisantydning 4 600 000
Totalpris 4 728 992

Beregnet totalkostnad

4 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 115 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 600 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 128 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 728 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Skjelsbutoppen 3, en nyoppført enebolig på én flate og med en god og praktisk planløsning. Her skal det være enkelt å bo uansett familiesituasjon. Boligen oppleves som en luftig og sosial bolig med fokus på åpne flater og et stort allrom med kjøkken og god plass til å dekke langbord til de store anledningene. At Hvaler er et sommerparadis finnes det ingen tvil om, men de milde vintrene og lune høstkveldene er minst like vakre som soldagene. Det ligger også godt til rette for en enkel hverdag med kun noen minutters bilkjøring til Ødegårdskilen hvor det er dagligvareforretninger som er åpne 7 dager i uken, fiskebutikk, blomsterhandel, apotek etc. - Busstopp med gode forbindelser mot Fredrikstad/Oslo og Skjærhalden ligger like bortenfor eiendommen. Barnehage, barneskole og ungdomsskole finnes i nærheten.
Ta kontakt for å avtale privatvisning!

Innhold

Eiendommen består av gang/hall, kjøkken i åpen løsning med stuen, tv-stue, bad/vaskerom og 3 soverom hvorav ett med eget bad.
Stor dobbeltgarasje med utslagsvask og wc.
Stort loft for lagring.

Standard

Eiendommen er oppført i 2017 etter TEK17 og har således minimalt med bruksslitasje. Boligen har en meget god planløsning og fungerer like godt for barnefamilier som for de som stadig får venner eller familie på besøk.
Kjøkken/stue:
Stort rom med hvit kjøkkeninnredning og rikelig med skap- og benkeplass, integrert platetopp med gass og plater, stekeovn, mikroovn og oppvaskmaskin. Stort kjøleskap/fryser med vann og isbitmaskin. Det store rommet lunes opp av en sentrert peisovn, varme i gulvene og ulik materialbruk på veggene.
Tv-stue:
Tv-stuen er noe skilt fra kjøkken/stuen, her er det mer intimt og koselig samtidig som man opprettholder den luftige følelsen med en åpen himling. Herfra er det dører ut til uteplasser på begge sider av boligen.
Bad:
Begge badene er flislagt og har god standard med blant annet vegghengt spyletoalett og bevegelses sensor på lys i speil. Opplegg for vaskemaskin på bad 2. I tillegg til vannbåren varme i gulv er det lagt varmekabler slik at varmen kan beholdes på badegulv hvis man ønsker å skru av varmen ellers i boligen.
Soverom:
Det er tre soverom. Hovedsoverommet har stor skyvedørsgarderobe og eget bad. Herfra er det også utgang til en liten terrasse med morgensol. Luke til loftet med lagringsplass.
Garasje:
Romslig og isolert garasje på ca 50 kvm med elektrisk leddport, skyllekum og wc. Separat dør.
Øvrig utsyr:
Sentralstøvsuger
Vannbåren gulvvarme i alle rom unntatt garasjen.
Varmepumpe

Beliggenhet

For mange er Hvaler forbundet med feriedager og lange sommerkvelder, men det finnes også de som er så heldige å bo her året rundt. Enten man liker seg i skogen, på svaberget eller i vannet finnes de gode naturopplevelsene rett utenfor døren. Eiendommen ligger i et nyere etablert boligområde på Skjelsbu og med naturen så tett på er enkelt å ta den i bruk. Fra eiendommen er det kort  til flotte turområder, strender med fine badeplasser og båthavner. Hvalerskjærgården ligger som nærmeste nabo med kjente og populære utfartsteder i kort avstand. At Hvaler er et sommerparadis finnes det ingen tvil om, men de milde vintrene og lune høstkveldene er minst like vakre som soldagene. Det ligger også godt til rette for en enkel hverdag med kun noen minutters bilkjøring til Ødegårdskilen hvor det er dagligvareforretninger som er åpne 7 dager i uken, fiskebutikk, blomsterhandel, apotek etc. - Busstopp med gode forbindelser mot Fredrikstad/Oslo og Skjærhalden ligger like bortenfor eiendommen. Barnehage, barneskole og ungdomsskole finnes i nærheten.

Tomt

Areal: 845 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten består av gruset gårsplass, plen og naturtomt.

Garasje / Parkering

Dobbeltgarasje

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

3

Byggeår

2017

Byggemåte

Boligen står på steinfylling til fjell. Jackon element ringmur, lettklinkermur i garasjen. Yttervegger i 8" massiv lamelltømmer på hoveddel. 4" vegger i garasje. Utbygg i ene gavlen er satt opp av 25 cm isoblokk. Saltak med bord undertak, isolert med 40 cm mineralull. Betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger ferdigattest

Boligens areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 191 kvm, Bruttoareal: 204 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 191 m².
Primærrom: 140 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/hall, kjøkken, bad, bad/vaskerom, stue, tv-stue og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle gulv bortsett fra i garasjen.
Varmepumpe.
Peisovn i stue.

Energimerking

Boligen er opplyst å ha energimeke gul D.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 17 478

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan 94 Skjelsbu Vest med formål ­frittliggende småhusbebyggelse og privat vei.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen ligger inn til privat vei.
Offentlig tilkoblet vann/kloakk med private stikkledninger.
Kjøper er solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av private vei og ledningsnett, samt felles område og
lekeplass.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 3,50 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.