"Der Hollywood møter Hankø": Arkitekttegnet hytteperle med panoramautsikt over Hankø-sundet

Kasperklova 34 , 1622 Gressvik

VISNINGER

1. juni mandag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Margareth Cielicki
Margareth Cielicki Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

72%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

44%

er barnefamilier

Type Hytte / Selveier
Primærrom 72 m²
Bruksareal 72 m²
Bruttoareal 81 m²
Tomt 2 131 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 1959
Gårdsnummer 66
Bruksnummer 613
FINN.no 177862540
Sist endret 25.05.2020 14:29
Prisantydning 5 900 000
Totalpris 6 048 842
Ligningsverdi 77 172,-

Beregnet totalkostnad

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) -------------------------------------------------------- 148 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 048 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.

Beskrivelse

Velkommen til Kasperklova 34 - en hytteopplevelse utenom det vanlige.
Stor tomt, særpreget arkitektur, panoramautsikt over Hankøsundet og Oslofjorden, deilige uteplasser, - og ikke minst verdens vakreste solnedgang. Her er den norske hyttedrømmen forenet med en følelse av internasjonal glam - den annerledes hytta som gjestene dine kommer til å huske i lang tid framover. Glem Marbella og Amalfi-kysten - velkommen til Østfolds Riviera.

Innhold

Hytta har en spennende planløsning som tilrettelegger for lengre besøk: Hvert eneste soverom har egen inngang utenifra, og det samme har badet. I hyttas hoveddel har du stue i kombinasjon med kjøkken, med fine vinkler og skrå vegger - alt for å gjøre det meste ut av den fantastiske utsikten.
Her ligger alt til rette for store sammenkomster; oppvaskmaskin er et must for en moderne familie, arealene ute og inne er fleksible og kan romme mange. Det er 10 sengeplasser.
På denne eiendommen har du plass til å være sosial, gjestene får egne gjesterom i hyttas annekser, det er solrike uteplasser og panoramautsikt både inne og ute. Vedfyrt badestamp, gapahuk og terrasser sikrer feststemning hele sesongen. Eiendommen har 3 tinglyste parkeringsplasser og det er kun 5 minutter ned til sjøen og badeplassene der.
En stor tomt nedenfor hytta eies i felleskap med de andre hyttenaboene, og denne sikrer luft mellom eiendommene og gangsti ned til vannet og havna.
Ny eier av denne eiendommen får også mulighet til å kjøpe en båtplass på 3,5 meter.

Standard

Hytta er vinterisolert og oppgradert i 2007. Da ble gulv og panel skiftet ut, og det ble oppgraderinger på det elektriske anlegget. Hytta ble beiset utvendig for 3 år siden.
Tilknyttet vann og kloakk i år 2000, da ble også badet etablert.
KJØKKEN: Hyttas kjøkkeninnredning har hvitmalte profilerte skapdører, og flislagt vegg mellom over- og underskap. Her er det komfyr med vifte og oppvaskmaskin.
BAD/VASKEROM: På badet er det flislagt gulv med sokkelflis, og panel på veggene. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning, vannklosett, og uttak for vaskemaskin. Badet har mekanisk vifte.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Himlinger med malt panel.
Vegger med malt -og beiset panel.
Gulv består av noe steinlagt i stuen, samt tregulv og malte tregulv.
EL-ANLEGG:
I el-skapet er det automatsikringer, 63 amp hovedsikring og 13 kurser. Oppgradert i år 2000.
VVS-INSTALLASJONER:
Det er innlagt vann i hytta. Avløpsanlegget er tilkoblet privat anlegg. Vannrør i kobber.
ANNET:
Det er eget vannlag for hytteeierne, og en årlig kostnad på strøm til varmekabel på anlegget, ca 1000 kr pr år, samt driftskostnad på 500 kr..
I tillegg er det ca 200 kr pr år for vei, samt 150 pr år for veien fra hovedveien.
Det medfølger 4 parkeringsplasser til eiendommen, hvorav en er utleid.

Beliggenhet

Å ha hytte langs med Hankøsundet er som et privilegie å regne. Området byr på friluftsperler som Mærrapanna, det koselige tettstedet Vikane, og selvfølgelig glamorøse Hankø med sine selebriteter, spa-hotell, seilaser, yachtclub og tennisbaner. Det er flere gode restauranter i området enten du tar båt, bil eller sykkel.
Det er kort vei til en rekke aktiviteter som gjør Onsøy til et ferieparadis: Golfbaner, festivaler og teater, Norges beste fiskerestaurant (Slippen) og Gamlebyen i Fredrikstad. Både Tønsberg og Larkollen ligger en båttur unna, det samme gjør Ytre Oslofjords Nasjonalpark, Kosterhavet og Svenskekysten.
Hytta ligger på en høyde og det er et par minutter fra parkeringsplassen og opp. Hytta har en tinglyst veirett til 3 meters vei, dersom man ønsker å komme nærmere med bil. Etablerer man denne veien så kommer man fram til der sikringsskapet står.
Det er felleseie på 1/6 av stor tomt (6,7 mål) i forkant av hytta ned mot vannet, tomt nr 66/133. Over denne tomten kommer man ned til badeplass og brygger. Medeierskap i denne tomten sikrer at man ikke får bebyggelse foran hytta.
Det er gode badeplasser rett nedenfor hytta, både en kommunal strand (Stillausbukta) som er pent opparbeidet, og i tillegg er det badetrapper på enden av hver flytebrygge. Har du båt, så er hele området et eldorado med flotte badeplasser og utsikt til havgapet.

Tomt

Areal: 2 131 kvm, Eierform: Eiet tomt
Hyttas tomt går helt opp til toppen av fjellet.

Garasje / Parkering

3 tinglyste parkeringsplasser.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1959

Antall soverom

4

Byggeår

1959

Byggemåte

Hytta er fundamentert på fjell, det er ringmur og pilarer. Det er noe støpt gulv (granitt), og stubbloftsgulv, Det antas at ytterveggene er oppført i stenderverk. Utvendige fasader er kledd med stående kledning, og noe forblending i stein.
Vinduene har malte trerammer, og to-lags glass. Hyttas takkonstruksjon er av tre. Det er saltak på hovedhytta, og valmtak på sidebyggene. Yttertakene er tekket med shingel, og har en del råteskader i undertaket ved pipen, og takshingelen er slitt.
Det er oppført en pipe med peis i stuen, og øvrig oppvarming er med strøm.

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 72 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, soverom og bad.
Utehus 1 med soverom
Bruksareal: 12 m².
Primærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: To soverom.
Utehus 2 med soverom
Bruksareal: 12 m².
Primærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: To soverom.
Totalt bruksareal: 72 m². Total P-rom: 72 m². Total brutto areal: 81 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 632 pr. år Inkludert eiendomsskatt kr 5.963,-

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 77 172 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i uregulert område.
Det pågår planarbeid for regulering i selve Hankøsundet. Ta kontakt med Fredrikstad kommune for ytterligere informasjon rundt dette planarbeidet.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1999/12952-1/86 Bestemmelse om vann/kloakkledning. Bestemmelse om adkomstrett. Rettighetshaver er Kasperklo vann-og avløpslag.
1985/1775-2/86: Bestemmelse om parkering. Kasperklova 34 har tinglyst rett til parkering på eiendom 3004-66/421

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.