Nyoppført smarthjem med 3 soverom. Smakfullt innredet med ett moderne uttrykk. Opparbeidede uteområder, Carport

Habekkveien 2B , 1621 Gressvik

BE OM SALGSSUM
Karl Robert Hansen
Karl Robert Hansen Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

65%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

35%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

21%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 89 m²
Bruksareal 94 m²
Tomt 474 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 48
Bruksnummer 443
FINN.no 178747817
Sist endret 20.05.2020 14:11
Prisantydning 3 690 000
Totalpris 3 707 592

Beregnet totalkostnad

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 16 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 690 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 17 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 707 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020. Eiendomsskatten utgjør 5 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Møller&Partners presenterer Habekkveien 2! -En smakfull bolig med de ekstra detaljene.
Boligen ligger på Gressvik, med kort vei til alt du måtte trenge, fra skoler og butikker og selvfølgelig kort vei til sentrum via gratis byferge.
Boligen fremstår som et delikat hjem for deg og dine. Boligen holder en høy standard etter dagens krav. Hallen tar deg imot med stilfulle fliser på gulv og listefritt tak. Første etasjen har videre lekkert bad meg 60x60 fliser og to tiltalende soverom, hvor hoved soverommet har tilgang til en stor overbygd terrasse. I andre etasje har du åpen stue og kjøkken løsning, og tilgang til balkongen på 12 m² via tidsriktig utformede skyvedører. - Ja, boligen oser kvalitet! I 3. etasje har du en bod og et soverom nr. 3.
Vedlikeholdsvennlig kledning!
Eiendomsmegler Karl-Robert Hansen ønsker velkommen til visning!

Innhold

Boligen tar deg imot med en flislagt og romslig gang med varmekabler. Fra gangen har du tilgang til etasjens resterende rom. Badet er meget tidsriktig utformet, med både farger og utstyr. 60x60 fliser på både gulv og vegg og varmekabler. Det er også to soverom i boligens første etasje. Hoved soverommet har meget god lagringsplass og utgang til den overbygde terrassen på 12 m². Terrassen er opplyst med spotter, slik som resten av boligen også er. Under trappen er det også en mindre bod hvor varmtvannssprederen står.
Trappen med rustfrie stålspirer og pergotrinn tar deg opp til andre etasje.
I andre etasje har du kjøkken og stue. Kjøkkenet er utstyrt med Electrolux hvitevarer, induksjonsstopp og en lekker kjøkkenøy av kompositt benkeplate. Fra stuen har du tilgang til den sør vendte balkongen hvor alt ligger til rette for en flott kveld. Det er godt med lysinnslipp i andre etasje.
I tredje etasje har du et teknisk rom/bod og et soverom.
Ellers er boligen utstyrt med spotter i alle tak, pergogulv og fiberrør inn. Det er aluminiums kledde vinduer og skyvedører. Boligen er appstyrt med lys og varme levert av CTM LYNG. Dette gir deg muligheten til å kontrollere at lys er slukket og varmekabler holder riktig temperatur når du er på reise.

Standard

Boligen tilfredsstiller dagens krav til standard.

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig nabolag på Gressvik. Her har du kort avstand til Gressvik Torg, handelssentrum midt i gressviks hjerte, hvor du har det meste av hva du måtte trenge: kolonialbutikk, apotek, bakeri, frisør m.m. Bare et lite stenkast unna har du også treningssenteret Pluss, hvor vekter kan løftes og squash kan smashes.
Ønsker du en tur til Fredrikstad sentrum, da er det bare til å rusle ned til ferjeleie på Gressvik å ta byferga over til sentrum. Om du vil ta sykkelen fatt, er det en sykkelbru på Floa som tar deg til sentrum! Fredrikstad sentrum kan by på varierende shoppingmuligheter, flotte spisesteder og hyggelige folk som rusler promenadelangs på sol fylte sommersdager.

Tomt

Areal: 474 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

En plass i carport pr. enhet.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Gressvik barnehage (3-5år) - 0,6 km
Parkveien familiebarnehage (0-3år) - 0,6 km
Bamseby barnehage (0-5år) - 1,1 km
Skoler:
Hurrød skole (1-7kl.) - 1 km
Rød skole (1-7kl.) - 2,4 km
Gressvik ungdomsskole (8-10kl.) - 0,6 km
Frederik II vgs - 1,8 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 3,9 km

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Se vedtekter vedlagt i salgsoppgaven.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Vedtekter / husordensregler

Ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyr er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2020

Antall soverom

3

Byggeår

2020

Byggemåte

Oppført etter TEK 17.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger før overtagelse.

Boligens areal

Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Grunnflate: 39 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 39 m².
2. etasje:
Bruksareal: 39 m².
3. etasje:
Bruksareal: 11 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann.

Adgang til utleie

Nei

Oppvarming

Varmekabler i hall og bad i første etasje. Varmepumpe

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt selger.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Ikke beregnet.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: karl.robert@mollerpartners.no eller SMS: 92 05 24 80 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 32.000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 7.500,-, markedspakke kr. 15.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Garanti etter buofl. §12 MÅ stilles, jf. Avhl § 2-11

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.