Rolvsøy

Prosjekterte rekkehus og eneboliger (i rekke) på Ringstadåsen.

Eneboliger i kjede og rekkehus i Ringstadåsen , 1667 Rolvsøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Partner / Eiendomsmeglerfullmektig
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

83%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

77%

har bolig på over 120 kvm

27%

av boligene er nyere enn 20 år

38%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 100 m²
Soverom 4
Gårdsnummer 711
Bruksnummer 1
FINN.no 159423791
Sist endret 22.06.2022 13:44
Prisantydning 5 600 000 - 5 650 000,-
Totalpris 5 610 712 - 5 660 712,-
Fellesutgifter 1 335,-

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
15 4 128 m2 171 m2 5 650 000,-
16 4 128 m2 171 m2 5 650 000,-
5 4 128 m2 171 m2 5 600 000,-
6 4 128 m2 171 m2 5 600 000,-
8 4 128 m2 171 m2 5 600 000,-

Beskrivelse

Et nytt boligfelt tar form på Ringstadåsen ved Nylende:
Det skal oppføres både arkitekttegnede eneboliger, leiligheter og rekkehus.
Alle boligtypene har en moderne utforming med store vindusflater. Boligområdet på Ringstadåsen ligger med fin utsikt over Visterflo.

Eneboligene er over to plan, i rekke og med carport og stor terrasse mellom. Disse inneholder blant annet 3(4) soverom og 2 bad.

Rekkehusene er over to plan og har stue med åpen kjøkkenløsning og 3 soverom.

Sjekk prosjektets hjemmeside for boligvelger (finne bolig, type, pris og ledige) og mer informasjon:

www.ringstadåsen.no/for-boligkjopere/

Innhold

I Ringstadåsen skal det oppføres tre ulike boligtyper fordelt på tre byggeområder. Boligtypene vil bestå av 13 eneboliger i kjede i to byggetrinn, 20 leiligheter og 4 rekkehus. I tillegg er det lagt ut 11 tomter for salg. Fra før er det bygget eneboliger i Ringstadåsen og nå utvides boligområdet ytterligere.

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning type Horisont (hvit) fra Sigdal. Egen kjøkkentegning for det enkelte hus vil bli utarbeidet og overlevert
på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper. Det leveres oppvaskbenk med nedfelt stålbeslag, samt komplett med
oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr.

Bad:
Baderomsinnredning fra Sigdal. Topplate med nedsenket hvit servant og ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikk. Videre leveres ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr og dusjvegger. Vegghengt klosett i hvit porselen. Det kan bli terskel/nivåforskjell
fra bad til tilliggende rom.

Det gis gode muligheter for tilvalg tidlig i prosessen. Tilvalg
omfatter interiør på kjøkken og bad, type gulv, flis, veggfarger- og tapet, belegningssten, elektriker og rørlegger. Dersom det er ønsker om endringer på planløsningen, kan dette utarbeides kostnadsfritt. Gjelder ikke våtrom.

Last ned salgsoppgaven for utfyllende informasjon om standard leveranse for hver enkelt boligtype.

Beliggenhet

Med bostedsadresse Ringstadåsen på Nylende bor du landlig og rolig til med store områder tilgjengelige for friluftsaktiviteter og rekreasjon. Området ligger med utsikt over Visterflo, ca 14 km nord for Fredrikstad sentrum og ca 13 km vest for Sarpsborg sentrum. Med bil tar det deg under 10 minutter til Rolvsøy, midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Alt du måtte ha behov for i hverdagen av butikker og tjenester har du tilgjengelig et kvarters biltur unna.
Nylende beskrives ofte som den lille bygda med det store hjertet. Et utsagn basert på et lokalsamfunn hvor raushet og inkludering er en selvfølge, bygd gjennom mange generasjoner. Her er det beboere som ser, bryr seg om og tar vare på hverandre og omgivelsene, og med det skaper et godt og trivelig bomiljø. Det er ikke uten grunn at mange av de som er vokst opp på Nylende, flytter tilbake hit når de er ferdig med utdannelse og har etablert familie. De trygge rammene de selv vokste opp med, vil de gjerne videreføre til egne barn.

Estimerte felleskostnader

1 335 pr. mnd. Styrehonorar, foretningsførsel, revisjon, TV/Internett, Drift og vedlikehold, noe vaktmestertjenester, utvendig forsikring m.m..
Endelige felleskostnader vil bli satt opp av forretningsfører/sameiets styre ved overtagelse. I tillegg vil det påløpe andre løpende kostnader som for eksempel strømforbruk i den enkelte leilighet, innboforsikring, kommunale avgifter osv.

Kommunale avgifter er ikke fastsatt ennå da boligene ikke er bygget og seksjonert. Fredrikstad kommune fastsetter endelige kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) og det tas derfor forbehold om dette.
Kommunale avgifter faktureres direkte til enhver kjøper fra Fredrikstad kommune.

Formuesverdi

Fastsettes normalt av Skatteetaten i etterkant av at man har overtatt leiligheten. Ta kontakt med ditt lokale ligningskontor i forbindelse med innlevering av selvangivelsen.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen.Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Kredittvurdering/Hvitvaskingsloven

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøperne. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.