solgt

Hannestadfjellet , Hannestadfjellet 80

Type Enebolig
Primærrom 214m²
Bruksareal 218m²
Bruttoareal 241m²
Tomt 892m²
30/03/2020 12:52
Oppholdsrom
Soverom 3
Byggeår 1982
Gårdsnummer 2079
Bruksnummer 414
Energimerking
Sist endret
Prisantydning 8 000 000,-
Totalpris 8 206 492,-
Ligningsverdi 1 177 448,-

Beregnet totalkostnad

8 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 192 500,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 206 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 206 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Beskrivelse

Velkommen til Hannestadfjellet 80! På Hannestad er man sentralt plassert med kort vei til Sarpsborg, Fredrikstad, Grålum og nytt sykehus på Kalnes. 

Fremstående kvaliteter for boligen:
•Meget god beliggenhet med gode solforhold og uslåelig ustikt.
•Nytt lekkert Strai kjøkken fra 2019 med AEG hvitevarer.
•Lekre store bad fra 2019 og 2015.
•Oppusset vaskerom i 2019 med Strai innredning.
•Ny Walk-in garderobe fra Strai.
•Nye innedører.
•Stort sett alle overflater er oppusset.
•Stort sett alle vinduer er skiftet.
•To stk. varmepumper.
•Både boligen og tomten krever lite vedlikehold.
•Flere private uteplasser.
•Dobbel garasje med ny Hørmann port i 2019.
•To bad, to stuer, stort åpent kjøkken, treningsrom og tre soverom.
•Gjennomgående delikat stil i hele boligen.
•Muligheter for utleie.

Innhold

1. etasje:  Vindfang, hall m/trapp, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, wc, walk-in og garderobe.

U. etasje: Stue, soverom, treningsrom, bad, vaskerom, teknisk rom og lager/ teknisk rom

Dobbel garasje. Romslig isolert anneks som kan brukes som kontor, gjesterom eller furterom.

Standard

Boligen har gjennomgått en omfattende oppgradering innvendig og er påkostet store beløp siste år.

Kjøkken: Ny Strai innredning med hvitevarer fra AEG samt kjølehjørne. Kjøkkenøy og godt med benkeplass. Åpen løsning ut mot stue.

Stue: Fra stuen har man fantastisk utsikt mot øst og det er god plass til flere sittegrupper og stort spisebord. Utgang til sydvestvendt uteplass. Stor stue i u. etasje

Bad U.etg:
Badet i u.etg. skal være pusset opp av fagfolk i regi av forrige eier og fremstår som et moderne flislagt bad.
Fliser på gulv og vegger.
Baderomsinnredning med profilerte fronter. Heldekkende benkeplate med servant, wc og dusjnisje.

Bad 1. etasje: Lekkert innbydende bad som er oppusset i 2019. Baderomsinnredning, dusj og WC.

Vaskerom:
Lekkert Vaskerommet som er pusset opp i 2019.
Fliser på gulv og vegger.
Innredning fra Strai.

Soverom: Lyse moderne soverom. Hovedsoverom har stor Walk-in garderobe med innredning fra Strai.

Boligen er vedlikeholdsvennlig med teglesteinsfasader blandet med trekledning.

Boligen er mer eller mindre totalt oppusset innvendig i 2019 og har høy standard. Det er lagt vekt på kvalitet og varige løsninger. Boligen bør oppleves.

Beliggenhet

På Hannestad er man sentralt plassert med kort vei til Sarpsborg, Fredrikstad, Grålum og nytt sykehus på Kalnes. Hannestad er et meget etterspurt boligområde med gode skoler, flere barnehager, nærbutikk og flotte turområder. Trygg skolevei for de minste til Hannestad barneskole som ligger ca. 400 m fra eiendommen. Tomten har en meget god plassering med fantastisk utsikt mot Sarpsborg, Glomma og Borge i Fredrikstad. God offentlig kommunikasjon.

Tomt

Eiet tomt på ca. 892 kvm. Vid utsikt mot øst og Sarpsborg by. Tomten er lettstelt og relativt flat. Pent opparbeidet med steinbelagte arealer, vintergrønne busker. Flere flotte gjerder forblendet med murstein. Eiendommen har begrenset med innsyn og med husets plassering er man beskyttet for innsyn og kan nyte private uteplasser.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1982

Antall soverom

3

Byggeår

1982

Byggemåte

Støpt plate på grunn.
Grunnmur i Leca.
Drenering fra byggeår.
Tradisjonelt bjelkelag og murdekke mellom etasjene. Ytterveggene er oppført av bindingsverk. Yttervegger er forblendet og kledd.
Valm i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein.
Vinduer med 2-lags isolerglass.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse datert X for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 214 kvm, Bruksareal: 218 kvm, Bruttoareal: 241 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:

1. etasje:
Bruksareal: 137 m².
Primærrom: 134 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall m/trapp, stue/kjøkken, 2 soverom, bad, wc, walk-in og garderobe.

Garasje:
Bruksareal: 30 m².
Sekundærrom:30 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Garasjerom.

Anneks med sidebod:
Bruttoareal: 35 m².
Sekundærrom:31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:Lagerrom og bod på siden.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

U. etasjen i boligen har tidligere vært utleid og kan ved enkle grep settes tilbake. U. etasjen har godkjent søknad fra tillegsdel til hoveddel men megler kan ikke se at det er søkt ferdigattest på dette vedtaket. Ta kontakt med megler dersom man har spørmål om dette.

Oppvarming

En ovn av prefabrikkerte elementer med støpejernsinnsats i stue i 1.etg.
Peis i stue i underetasje.
Varmekabler i flere rom, samt 2 stk. varmepumper.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 21 881 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 177 448 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 238 814 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. Kommuneplanens areadel 2015-2026. Reguleringsplan: Hannestadfjellet - Felt 13. Godkjent 18.05.1979. Arealplan er under rullering som kan resultere i endringer både i kart og bestemmelser. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Dag Thomas Svendsen

95 96 61 39

dag.thomas@mollerpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
87%

eier sin egen bolig

72%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

48%

har bolig på over 120 kvm

62%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er barnefamilier