Gamle fredrikstad

Enebolig Begbytunet

Begbytunet , 1639 Gamle fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 212 m²
Bruksareal 259 m²
Tomt 768 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Gårdsnummer 601
Bruksnummer 24
FINN.no 172685575
Sist endret 03.10.2022 12:03
Prisantydning 10 995 000,-
Totalpris 11 046 372,-

Beregnet totalkostnad

10 995 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 202,- (Panteattest kjøper) 50 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 51 372,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 046 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal

Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 259 kvm

Bruksareal: 259 m².
Primærrom: 212 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 5 soverom, 3 bad, vaskerom, hall, allrom, stue, kjøekken og garderoberom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Vei/Vann/Avløp

Kommunalt

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt boligen.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme i 1.etg inkludert hybel og på bad i 2.etg.
Basis gulvvarmeanlegg med el-kassett og utekompensert gulvvarmeskap.

Peis med stålpipe.

Systemair ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Solenergianlegg med 8 stk Jinko solpanel. Årlig beregnet produksjon: 2.223 kWh.

Beskrivelse

Siste mulighet - kun 2 prosjekterte boliger igjen!

Begbytunet er et lite og intimt tun med 16 eneboliger hvor området har en skjermet plassering med skog og mark på den ene siden og etablert bebyggelse rundt. Feltet ligger solrikt til der man kan nyte både morgen- og kveldssolen fra terrassen og det er ingen gjennomgangstrafikk.

Boligene blir fremtidsrettede og energieffektive med Smarthus-løsning og solcelleanlegg og det er tilvalgsmuligheter for bergvarme eller varmepumpe luft-til-vann.

Boligene får et moderne uttrykk hvor funksjonalitet og estetikk er i fokus - ekstra takhøyde - innholdsrikt - fantastiske terrasser.

Besøk også prosjektets hjemmeside: https://begbytunet.no/

Innhold

1.etg.: 3 soverom, 2 bad, vaskerom, hall og teknisk rom/bod.
Uteleiedel: Allrom, 1 soverom og bad.
2.etg.: Stue, kjøkken/spisestue, 1 soverom, bad og garderobe.
Utgang til takterrasse.

Garasje og utvendig sportsbod.

Standard

Første etasje rommer hall/entré, tre soverom, ett bad, vaskerom, teknisk rom og en TV-stue med egen utgang via skyvedører til terrasse.

Andre etasje får stor stue- og kjøkkendel med god kontakt mellom rommene - kun adskilt av trappen ned til første etasje. I andre etasje finnes i tillegg bad og stort soverom med tilhørende garderobe.

Utleiedelen består av allrom, ett soverom og bad/vaskerom og leveres ferdig plateslått på veggene. Bad/vaskerom leveres ferdig plateslått med våtromsplater på vegger. Det monteres egen ventilasjon. Gulvet leveres med avrettet betong.

Utvendig leveres boligen med bl.a. beiset stående og liggende panel, sort hoveddør med kodelås og ringeklokke med video - mulighet for app-tilkobling, mørke grå vinduer og blikk i farge sort.

Innvendige overflater:
Alle gulv i 2.etg unntatt våtrom leveres med 1 stavs parkett fra Kähars. Alle gulv i 1.etg. unntatt hall og våtrom leveres med 3 stavs parkett fra  Kähars. På vegger leveres gipsplater, sparklet og malt med Jotun Prima Air. Himling leveres med malte gipsplater. Det er lagt opp til spoter i tak i hall, baderom, kjøkken og stue. Innvendige dører med dempelist.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning type Horisont fra Sigdal og hvitevarer fra Siemens (eller lignende)

Baderom 1 og 2.etg:
Baderomsinnredning fra Sigdal. Nedsenket dusjhjørne med fliser 10x10cm, gulvfliser 30x30 cm og veggfliser 20x40cm. Vegghengt wc.

Garasje:
Leveres med innvendige gipsplater klar til strimling og maling. Hörmann garasjeport med 2 fjernkontraoller og mulighet for app-styring. Innvendig høyde ca 2,7 m.

Oppvarming:
Boligen får jevn og behagelig oppvarming. De leveres med vannbåren varme i hele 1. etasje og bad i 2. etasje samt varmepumpe luft-til-luft i 2. etasje og peisovn i stue 2. etg. Systemair ventilasjonsanlegg sørger for energieffektiv ventilasjon med lavt lydnivå slik at du og familien får et godt inneklima.

Eneboligene leveres med egen Smarthusløsning (som videokamera ved inngang) og solcellepanel som kan drifte energien til en feks 1 elbil.

Det gis gode muligheter for tilvalg tidlig i prosessen. Tilvalg omfatter interiør på kjøkken og bad, type gulv, flis, veggfarger- og tapet, belegningssten, elektriker og rørlegger. Dersom det er ønsker om endringer på planløsningen, kan dette utarbeides kostnadsfritt. Gjelder ikke våtrom.

Beliggenhet

Begbytunet ligger kun få minutters gange unna Begby barne- og ungdomsskole, barnehager og Begby I.L er et veldrevet idrettslag med mulighet for mange aktiviteter. De har bl.a en kunstgressbane for fotball og ca. 10 km med lysløyper. Siste tilskudd er utendørs treningspark som ligger ved vanntårnet. Det er også kort avstand til Borgehallen for innendørsaktiviteter. Liker du golf tar det noen minutter til Gamle Fredrikstad Golfklubb med flott 18-hulls bane. På Begbytunet bor man bare minutter unna sjøen, lysløypenettet og store skogs- og utmarksområder. På Begby senter, rett nedi veien, finner du blant annet matbutikk, blomsterbutikk og apotek. Vil du ha mer av det urbane, tar du turen til Fredrikstad sentrum. Det er god bussforbindelse til sentrum, eller man kan ta sykkelen med en flott, gratis ferjetur fra Gamlebyen og over. Her finner du gode handlemuligheter, et rikt kulturliv og ikke minst - Brygga i Fredrikstad - med restauranter og cafeer. Fra Begby har man det meste innen kort rekkevidde.
Litt sørover finner du Torsnes som er kjent for sine fantastiske tur- og fiskemuligheter og det er et yndet utfartssted for sopp- og bærplukkere fra hele Fredrikstad-distriktet. Bade kan du gjøre langs hele kystlinjen. Videre er det kort vei til flotte holmer og skjær på Hvaler. Gamlebyen er noen minutter unna og er et flott utfartssted med sjarmerende butikker, cafeer eller kanskje du bare vil "jangle på vollane"?
Det er svært gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum og Sarpsborg, med ekspress-busser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til bussholdeplassen på to-tre minutter. Det er også gang- og sykkelvei til Gamlebyen og til Fredrikstad sentrum.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området omfattes av reguleringsplan Bråten, Begby datert 10.02.03, vedtatt 09.11.2004.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Adresse og matrikkel

Begbytunet, 1639, Gamle fredrikstad, Gnr. 601 bnr. 24 i Fredrikstad kommune

Oppdragsnummer

29-20-0012

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.