Øverst på Vikeråsen! Enebolig med utleidel og integrert dobbel garasje.

Vikeråsen 15 , 1621 Gressvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

79%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er eldre enn 20 år

46%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 227 m²
Bruksareal 271 m²
Bruttoareal 291 m²
Tomt 793 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2016
Gårdsnummer 54
Bruksnummer 213
FINN.no 176623275
Sist endret 13.05.2020 18:55
Prisantydning 7 400 000
Totalpris 7 598 992
Ligningsverdi 1 559 421,-

Beregnet totalkostnad

7 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 185 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 198 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 598 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør 4,1 promille av beregningsgrunnlaget.

Beskrivelse

Møller & Partners as presenterer Vikeråsen 15 beliggende på Viker/Gressvik. Boligen er oppført i 2016 av byggmester Håkon Hansen og har en meget god beliggenhet øverst på feltet. Stor innholdsrik bolig som har lite slitasje og fremstår derfor som ny. Godkjent utleidel på 45 kvm med 2 soverom.
Fremstående kvaliteter for boligen:
•Mulighet for 4 soverom.
•Dobbel integrert garasje.
•Oppført etter TEK 10 medfører reduserte strømutgifter.
•God planløsning.
•Velutstyrt og stort kjøkken med sosial åpen løsning til stue.
•Hovedsoverom med direkte adkomst til bad og walk in garderobe.
•Pent opparbeidet tomt.
•Kort vei til badeplasser og båthavn.
•Byferge.
•Mnd. leieinntekt kr. 8.500,-
Dette er en flott eiendom i ett etterspurt boligområde og en sjelden mulighet. Velkommen til visning. Husk å melde deg på!

Innhold

1. etasje: Hoveddel med hall, kjøkken, bad, wc, vaskerom, stue og soverom. Integrert dobbel garasje. Leilighet med gang og bad.
2. etasje: Hoveddel med hall, loftstue, bad, to soverom og bod. Leilighet med kjøkken/stue og to soverom.
Soverom to i 2.etasje kan enkelt deles til to rom. Se alterntativ plantegning.
Sportsbod i eget bygg ute på ca 5 m2.

Standard

Romslig flott familiebolig oppført i 2016 etter TEK 10. Smarte løsninger, velbalasert fargevalg og god standard på innredninger og utstyr.
Oppsummert:
Kjøkken: Stort flott kjøkken fra Aubo. Kjøkkenøy med 90 cm nedfelt platetopp. Integrert vifte i tak. Godt med benkeplass og integrerte hvitevarer. På dette kjøkkenet har man gode arbeidsforhold. Direkte anretning ut mot spiseplass. Fra kjøkkenet er det også utgang til uteplass.
Bad: Bad i 1. etasje har meget god planløsning hvor man har adkomst direkte til walk inn garderobe og videre derfra inn til hovedsoverom. Fliser på gulv og i dusjnisje, baderomsplater på resten av veggene. Varmekabler i gulv. Pen baderomsinnredning og vegghengt WC.
Bad 2: Her har man lagt vekt på det sikre og valgt belegg på gulv samt baderomsplater på vegg. Dusjkabinett er innstallert, vegghengt wc og hvit baderomsinnredning. Rommet har takvindu som gir godt med lysinnslipp.
Soverom: Boligen har idag 3 soverom i hoveddel og 2 soverom i uteleidel. Ved ønske kan soverom nr. 2 i 2. etasje enkelt omgjøres og man får da totalt 4 soverom i hoveddel.
Stuer: Koselig loftstue med store vinduer innbyr til kos foran TVen eller andre aktiviteter. Fint rom til avlastning. Stuen i 1. etasje er lun og er noe adskilt fra spiseplass og kjøkken. Lekker peis er montert i stue.

Beliggenhet

Vikeråsen er et nytt boligfelt hvor bebyggelsen er en lett blanding av småhus i rekker og frittstående eneboliger. Populært boområde hvor man kombinerer rolig landlig beliggenhet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Skog, natur og sjø ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til skole og barnehage. Daglivare og Gressvik sentrum er en kort kjøretur unna. Ønsker man å la bilen stå kan man bruke sykkelen ned til gratis byferge. Kort vei til Onsøykysten og friluftsområder, med kjente badeplasser ved Faratangen, Foten og Djupeklo.Vikerkilen båthavn ligger en kort sykkeltur unna. Boligen har ingen gjenboere mot nord.

Tomt

Meget flott tomt. Solrik og flat. Plassert nesten øverst på feltet som hindrer støy, innsyn og gjennomfartstrafikk. Tomten er pent opparbeidet med gressplen og hekk. Asfalterte gangområder og mot garasjen.

Garasje / Parkering

Dobbel integrert isolert garasje.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Skala barnehage Krossnetoppen (0-5år) - 1,3 km
Oksviken barnehage (0-5år) - 1,5 km
Fredtun barnehage (3-5år) - 1,6 km
Skoler:
Rød skole (1-7kl.) - 2 km
Gressvik ungdomsskole (8-10kl.) - 3,6 km
Frederik II vgs. - 7,1 km
WANG Toppidrett Fredrikstad vgs. - 7,7 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2016

Antall soverom

3

Byggeår

2016

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 24.11.2016 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 227 kvm, Bruksareal: 271 kvm, Bruttoareal: 291 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 156 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel med hall, kjøkken, bad, wc, vaskerom, stue og soverom. Dette er på ca 107 m2. Leilighet med gang og bad. Dette er på ca 12 m2.
2. etasje:
Bruksareal: 115 m².
Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hoveddel med hall, loftstue, bad og to soverom. Dette er på ca 75 m2. Leilighet med kjøkken/stue og to soverom. Dette er på ca 33 m2.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Godkjent sekundær leilighet.

Oppvarming

Varmekabler i hall, kjøkken, bad, wc, vaskerom, og stue (ikke kabler fremfor peis i stuen) i 1.etasje samt bad 2.etasje + gang og bad leilighet i følge eiere. Varmekabler i platting fremfor inngang + trappen ute ned mot garasjen i følge eiere.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt selger.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 28 760 pr. år Hvorav 11.941,- utgjør eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 559 421 pr. 16.04.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 613 916 pr. 16.04.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan 1036 Vikertoppen med formål 1111 - boligbeb. -frittliggende småhusbebyggelse, vedtatt 08.11.2012

Offentlige planer

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann og kloakk.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 5.200,-, tilrettelegging. kr. 7.500,-, markedspakke kr. 19.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.