Vesterøy Hvaler , Norderhaugveien 38

Type Enebolig
Primærrom 153m²
Bruksareal 178m²
Bruttoareal 197m²
Tomt 498m²
30/03/2020 14:56
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1988
Gårdsnummer 53
Bruksnummer 6
Energimerking E
FINN.no 170824600
Sist endret
Prisantydning 3 250 000,-
Totalpris 3 345 242,-
Ligningsverdi 1 098 319,-

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 95 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 345 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Hvaler kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Disse er inkludert i de kommunale avgiftene.

Innhold

En dør med vinduer og sidefelt ønsker deg velkommen inn i en romslig gang med god lagringsplass. I hovedetasjen har du videre kjøkken og dobbel stue med kleberstensovn og utgang til store lune uteplasser.
I andre etasje er det tre soverom og et bad, og i kjelleren er det et innredet rom/kontor, vaskerom og kjellerstue med peis.
Det er gruset gårdsplass, garasje og ellers plen, busker og trær; plass til trampoline og kaniner - rett og slett litt hverdagslykke.

Standard

KJØKKEN:
Kjøkkenet ble pusset opp i 2013 etter en vannskadet. Gulvet var en forsikringssak. Kjøkkeninnredningen er byttet ved egeninnsats i 2017. Det er malt tapet på vegger, laminat på gulv

BAD 1. ETASJE:
Badet har fliser på vegger og gulv, og panel i tak. Dusjkabinett. Badet er stort sett originalt, med unntak av wc og innredning med vask som er fra ca 2015. Det er ventilasjon i taket, og varmekabler i gulv.
Badet har noen sprukne gulvfliser og noen har bom. Det anbefales å dusje i dusjkabinett fram til badet renoveres, da det er fuger bak kabinettet som har sprukket litt opp etter tidligere dusjing rett på vegg.

BAD 2. ETASJE:
Her er det malerstrie på vegger, belegg på gulv og malt panel i tak. Det er badekar, wc og innredning med vask.
Wc og overskap er fra ca 2015. Det er ventilasjon i knevegg.

VASKEROM KJELLER:
Det er malt MDF-panel på vegger, malt betongdekke og panel i tak. Her er det skyllekum og sluk i gulv, samt ventilasjon i vegg.
Vaskerommet har varmekabler. Dette rommet er ikke bygd som våtrom med tett gulv/oppbrett osv. Det er småsprekker og flassing på gulv. Noe ufagmessige arbeider.

INNVENDIGE OVERFLATER:
Vegger med tapet eller malt tapet, panel og malte MDF-plater.
Himlinger i panel/malt panel, og malte MDF-plater.
Gulv med laminat, fliser og bordgulv. Gulvet i stua er lagt med egeninnsats.
Det er noe bom (tomrom under) og løse fliser og fuger på gulvflisene i gang/hall, samt i gulvfliser i kjellerstue og på bad.

VVS:
Det er kommunalt vann og kloakk, og det er vannmåler. Det er originale rør fra huset og ut til det offentlige. Det er innvendige vannrør i kobber, avløpsrør i plast.
Det er ca 200-liters varmtvannsbereder i bod i kjelleren, og denne er fra ca 2013 ifølge eier.

EL-ANLEGG:
I el-skapet er det 63 amp hovedsikring, automatsikring og 11 kurser med skrusikring. Det er jordfeilbryter. El-skapet står i bod i kjelleren.
Det er varmekabler i gang/hall og badet i 1. etasje, samt på vaskerom og i kjellerstue.
Balansert ventilasjon, men direkte utkast fra vifte på kjøkkenet.

ANNET:
Boligen er beiset utvendig for ca 3 år siden.

GARASJE:
Denne er bygd ca i 1990, det er betongdekke. Feil fall på gulv. Det er lettklinkermur, stående tømmermannskledning og saltak med betongtakstein. Leddport og bodplass i bakkant, og det er lagt inn strøm.

Beliggenhet

Boligfeltet på Norderhaugveien ligger fint til med kort vei til både butikkene på Ødegårdskilen (flere matbutikker, apotek, blomster, sjømathandel og kro), bussforbindelsen mellom Skjærhalden og Oslo, og ikke minst med barnevennlig beliggenhet med tanke på skoleveien (skolebuss).
Men det er nærheten til flotte turområder, badeplasser, båthavn og friluftsliv i ypperste klasse som gjør at folk bosetter seg på de idylliske Hvalerøyene.
Her er det godt å vokse opp, godt å leve familielivet, og godt å bli gammel.

Tomt

Areal: 498 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2066, Festeavgift: 1719, Neste regulering er i 2025, etter konsumprisindeks. Festekontrakten utløper/må fornyes i 2066.

Garasje / Parkering

Garasje og parkering på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Hauge barnehage
Asmaløy Barnehage
Lunde barnehage

Åttekanten skole
Hvaler Ungdomsskole

Forsikring

Tryg Polisenummer: 7130172

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1988

Antall soverom

3

Byggeår

1988

Byggemåte

Huset antas å stå på fjell, og med steinfylling på fjell. Grunnmuren er av lettklinkermur, og den har noen mindre tørrsprekker i murpussen. Det antas at det er original drenering rundt huset.
Veggkonstruksjon antas å være i bindingsverk. Vegger antas å være isolert med 15 cm mineralull. Det er stående tømmermannskledning.
Det er stort sett originale vinduer og dører, med unntak av inngangsdøren som er ca 11 år gammel, samt 2 verandadører og 2 vinduer er byttet i nyere tid.

Se forøvrig alle detaljer i tilstandsrapporten i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet.

Boligens areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 178 kvm, Bruttoareal: 197 kvm, Grunnflate: 83 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 65 m².
Primærrom: 41 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, vaskerom og kjellerstue. Innredet rom er ikke tatt med som primærrom, da vindusåpningen ikke tilfredsstiller dagens krav til rømningsvei.

1. etasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/hall, kjøkken, stue og bad.

2. etasje:
Bruksareal: 37 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Gang, bad og tre soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Peisovn, varmekabler og ellers elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 329 pr. år Innkludert eiendomsskatt. Vannmåler

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 098 319 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 953 948 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med Hvaler kommune.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Realsameie på internvei og snuplass.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
Selger har krysset av "nei" på tilbudet om antisimex- forsikring, men skal ha vanlig boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: margareth@mollerpartners.no eller SMS: 47 02 52 69 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,0 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 7.500,-, markedspakke kr. 19.500,-
Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Relasjon mellom megler og oppdragsgiver

Det gjøres oppmerksom på at megler har en relasjon til oppdragsgiver, men relasjonen er ikke i strid med eiendomsmeglingsloven.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
Finn ut mer
Margareth Cielicki
Eiendomsmegler MNEF
Margareth Cielicki

47 02 52 69

margareth@mollerpartners.no

VERDIVURDERING
NABOLAGSPROFIL
86%

eier sin egen bolig

92%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

42%

av boligene er nyere enn 20 år

41%

er barnefamilier