Lekker og klassisk enebolig på 250 kvm BTA - 4 soverom - Perfekt familiebolig.

Myrstadveien 33 , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 219 m²
Bruksareal 232 m²
Bruttoareal 255 m²
Tomt 664 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1951
Gårdsnummer 2076
Bruksnummer 303
FINN.no 178246436
Sist endret 25.05.2020 14:29
Prisantydning 4 400 000
Totalpris 4 530 242
Ligningsverdi 822 949,-

Beregnet totalkostnad

4 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 116 250,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 130 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 530 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Myrstadveien 33, beliggende i et etablert boligområde på Tindlund. Tindlund har sentral plassering i Østfold med god infrastruktur til e6 samt like kort vei til både Fredrikstad og Sarpsborg. Således er plasseringen meget god for både pendlere, arbeidere på Kalnes, Grålum eller for de som jobber i en av byene. Barnevennlig beliggenhet med trygg skolevei. Boligen ble i 2015 påbygd et større areal i 3. etasjer og det sto lite igjen av den gamle byggekroppen.
Kort oppsummert:
•Påbygd og rehabilitert i 2015.
•Nytt el-anlegg med nytt inntak, downligths i flere rom. Fin utebelysning
•Nytt kjøkken i 2010
•Nytt bad u. etasje 2007
•Oppussede overflater i hele huset
•Stor innbydende stue med varmefolie
•Solrik veranda på ca. 45 kvm
•4 soverom
Vi ønsker velkommen til visning.

Innhold

1. etasje: Gang, hall, kjøkken, og to stuer.
2. etasje: Oppgang/gang, loftstue, fire soverom og fremtidig bad.
Kjeller: Gang, hall, bad, vaskerom, treningssrom og 2 stk. boder.
Enkel garsje samt uthus. Det er liten teknisk verdi på disse byggningene.

Standard

Boligen er vesentlig påkostet fra 2007 og frem til idag. I 2015 ble det påbygget et større areal over 3. etasjer. I den sammenheng ble nærmest hele huset renovert. Boligen er romslig og meget innbydende med god standard.
Oppsumert:
Kjøkken: Nytt ca 2010. Tapet på vegger, laminat på gulv, malte plater i tak. Epoq eikeinnredning. Ca 80 cm platetopp, stekeovn, stekeovn/mikroovn og oppvaskmaskin (oppvaskmaskin fra 2018). Kjøl/fryseskap med vann og is fra ca 2017. Stor ventilator.
Bad u. etasje. Oppusset i 2010. Våtromsplater på vegger, fliser på gulv, malt panel i tak. Dusjkabinett, veggklosset og innredning med vask. Varmekabler. Det er ikke vært dusjet på gulv og vegger her i følge eier.
Bad 2. etasje: Dette rommet er ikke ferdigstilt og det bli opp ny eier og innredet dette. Her kan må få det akkurat som man vil. Det er lagt opp rør og sluk.
Stue/Spisestue: Dette er rommet er fantastisk og her er det plass til hele mange. Juleselskap, venner på middag eller familie på middag så har du plass. Kort vei fra spisestuen og til kjøkken samtidig som man har utgang til terrasse like ved. Koselig TV krok på i andre siden av rommet. Det er downlights i tak og varmefolie i gulvet med 2 soner.
Soverom: 4 stk. soverom finner man i 2. etasje. Hovedsoverommet er malt i rolig blåtone og har mye naturlig lys fra 2. stk vinduer. Innebygd praktisk garderobe i knevegg. Soverom 2, 3 og 4 er på ca. 11 kvm. Liten loftstue som kan brukes som avlastningsrom/gaming etc.
Boligen fremstår meget komplett og er en perfekt familiebolig. I Myrstadveien 33 kan du flytte rett inn!

Beliggenhet

Tindlund er sentralt plassert i aksen mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Det nye Sykehuset Østfold på Kalnes er kun 10 min. unna. Området er i utvikling, og spesielt denne regionen er gjenstand for stor vekst. For barn og unge ligger Tindlund skole like i nærheten med trygg og enkel skolevei. Idrettsanlegg og idrettshall befinner seg også her. Flere barnehager i området, både private og offentlige. Gangavstand til Greåker hvor det er både butikk, frisør, apotek, kaffeer og spisesteder. Ønsker man gode turområder når man Opstad og Kalensskogen iløpet av noen minutter.

Tomt

Areal: 664 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Ja.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1951

Antall soverom

4

Byggeår

1951

Boligens areal

Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 232 kvm, Bruttoareal: 255 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 44 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, bad, vaskerom, og trimrom.
1. etasje:
Bruksareal: 108 m².
Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, hall, kjøkken, og to stuer.
2. etasje:
Bruksareal: 67 m².
Primærrom: 67 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Oppgang/gang, loftstue, fire soverom og fremtidig bad
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmepumpe i 1. etasje er defekt. Varmefolie på gulv i stue. Varmekabler i gang og på bad. Ellers elektrisk.

Kommunale avgifter

Kr. 21 479

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 822 949 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 962 616 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er uregulert. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt vann og kloakk. Dette skal være av nyere dato i følge tidligere eier. Innvendige vannrør i kobber, avløpsrør i plast. Rør i rør til tenkt nytt bad. Avløpsrør i plast. Varmtvannstank på vaskerom u.et. fra ca 2014 på 200 liter.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 7.500,- og markedspakke kr. 17.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.