Stilren funkisbolig i kjede oppført i 2017 på en av feltets fineste tomter | God standard | 2 stk. store takterrasser.

Nøklestadveien 18 , 1617 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

83%

eier sin egen bolig

67%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

43%

har bolig på over 120 kvm

52%

av boligene er eldre enn 20 år

32%

er barnefamilier

Type Rekkehus / Selveier
Primærrom 98 m²
Bruksareal 107 m²
Bruttoareal 118 m²
Tomt 7 687 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 204
Bruksnummer 138
FINN.no 177823943
Sist endret 12.05.2020 09:55
Prisantydning 4 300 000
Totalpris 4 421 492
Ligningsverdi 790 363,-

Beregnet totalkostnad

4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 121 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 421 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Beskrivelse

Velkommen til Nøklestadveien 18! Rålekker moderne funkisbolig i kjede ferdigstilt i 2017. Her har man høy standard og attraktiv beliggenhet helt øverst på feltet. Gode solforhold og lite innsyn kombinert med store takterrasser. Optimalisert planløsning og tidsriktige material og -fargevalg. Boligen er over to etasjer, med tilhørende carport til parkering.
 Oppsummert:
 
•Takterrasse både mot sydøst og mot vest med markise.
•Lekkert påkostet kjøkken fra Sigdal.
•Bad i hver etasje.
•Downlights i flere rom.
•Gulvvarme i flere rom.
•Stort hovedsoverom med walkinn garderobe.
•Ventilasjonsanlegg.
•Sentralstøvsuger.
•Peis.
•Carport.
•Mulighet for 3 stk. soverom.
•Energieffektiv og arealsmart med lite vedlikehold.
•Sentral beliggenhet med kort vei til skoler Fr. stad. og Sarpsborg sentrum.
Vi ønsker velkommen til visning

Innhold

1. etasje: Gang, 2 stk. soverom, stue med utgang til uteplass (evt. soverom), bad, og vaskerom/teknisk rom.
2. etasje: Åpen stue og kjøkkenløsning og bad,  2 stk. takterrasser på 21 og 13 kvm.

Standard

Oppført i 2017 etter byggestandarden TEK 10.
Lavt oppvarmingsbehov og lite vedlikehold i årene som kommer gjør at du kan bruke tiden på andre ting. Arealsmart bolig som er lekkert og tidsriktig innredet.
Kjøkken: Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens. Det er direkte utgang til uteplass fra kjøkken og enkel anrettning til spiseplass.
Stue: Lys og moderne stue med god takhøyde. Det er satt inn peisovn.
Bad i begge etasjer med gulvvarme, fliser, dusj, innredning og WC.
Soverom: Hovedsoverommet er stort og innbydende med direkte adkomst til walkinn garderobe. Soverom nr. 2 er mindre men fortsatt god størrelse. Det er mulig å endre planløsning slik at boligen får 3 stk. soverom.
Uteplasser: Her får man 3 uteplasser hvorav 2 takterrasser. Det er også uteplass på mark. Boligen har en beliggenhet og er plassert fint med lite innsyn.
•Downlights i flere rom.
•Gulvvarme i flere rom, også i 2. etasje.
•Stort hovedsoverom med walkinn garderobe.
•Ventilasjonsanlegg.
•Sentralstøvsuger.
•Peis.
•Carport.

Beliggenhet

Omgivelsene til Fagerlitunet preges av trivelig boligbebyggelse og en god atmosfære. Barnehager og Nøkleby barneskole finner du i umiddelbarnærhet, i likhet med frisører, helsetilbud, aldershjem og handlesentra. Stedet har også historisk interesse som et senter for byens særegne industri både når det gjelder teglverk og trelast, noe områdene langs Glommastien bærer preg av. En sykkeltur langs elva er som en reise i historien og Kiæråsen rett ovenfor stien var tidligere senter for distriktets stenhoggerindustri. Den lokale kirken - Gamle Glemmen Kirke - er oppført i romansk stil så langt tilbake som i 1182 og er med det Fredrikstads eldste bygning. Alt dette er med på å gi hele dette området særpreg, kultur og atmosfære. De attraktive, boligene vil være en sikker investering i trivsel og glede!
Idrettslagene i området er meget aktive og tilbyr fotball, håndball og barneidrett og i tillegg er Sentralidrettsanlegget på Lisleby samlingsstedet for Fredrikstad Idrettsforening som tilbyr friidrett for alle aldersgrupper.  På Fagerlitunet kan man leve det gode liv i fredelige omgivelser - samtidig har man alt man trenger i umiddelbar nærhet. Byen med alle sine tilbud på den ene siden - marka med rekreasjonsmulighetene på den andre siden! I de moderne, lettstelte og komfortable boliger står ingenting i veien for det gode liv!
AKTIVITETSTILBUD I NÆRHETEN
o Lislebyhallen
o Active senteret
o Fredrikstadmarka
o Sentralanlegget
o Skihytta
o Stjernehallen
LISLEBYHALLEN
o Idrettshall oppmerket for håndball, innebandy, volleyball, basketball
o 4 garderober
o Styrkerom
o 800 m² sportsgulv
o 1 sosialrom på 100 m²
o Ribbevegg
o Tilskuerkapasitet ca. 120
Avstander
Barneskole: 50m
Barnehage: 400/500m
Idrettsanlegg: 800m
Lislebyhallen: 50m
Matbutikk: 600m
Fergekai: 1,2km
Bussholdeplass: 200/400/450m

Tomt

Areal: 7 687 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Parkering i carport.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Leie barnehage (0-5år) - 0,5 km
Roselia barnehage (1-6år) - 0,7 km
Solstua familiebarnehage - 1 km
Skoler:
Nøkleby skole (1-7kl.) - 0,2 km
Trara skole (1-7kl.) - 3 km
Haugåsen ungdomsskole (8-10kl.) - 3 km
Kvernhuset ungdomsskole (8-10kl.) - 5.3 km
Glemmen vgs - 2,4 km

Felleskostnader

1 154 pr. mnd. Inkluderer: Plenklipping, snøbrøyting, skadedyravtaler, strøm på fellesarealer, bygningsforsikring, avsetning til framtidi vedlikehold, styrehonorar, forretningsførsel samt andre driftskostnader.

Boligtype, eierform og byggeår

Rekkehus (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

2

Byggeår

2017

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 08.08.2018 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 107 kvm, Bruttoareal: 118 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Gulvvarme i flere rom. Peis i stue.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt selger.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 536 pr. år Hvorav 5553,- utgjør eiendomsskatt

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 790 363 pr. 24.04.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 845 307 pr. 24.04.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er omfattet av reguleringsplan 1102 Fagerlitunet med formål:
140 - Frisiktsone 1111 - Boligbeb. - frittliggende småhusbebyggelse 1112 - Boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse 1510 - Energianlegg 1550 - Renovasjonsanlegg 1610 - Lekeplass 2010 - Veg 2019 - Annen veggrunn, grøntareal 2082 - Parkeringsplasser
Godkjent 20.10.2016

Offentlige planer

Det er ikke registrert pågående planarbeid på eiendommen eller i nærheten av eiendommen

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 9.500,-, markedspakke kr. 18.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.