Godkjent to mannsbolig med 3 enheter beliggende på meget fin tomt øverst i Oredalen.

Oredalsveien 109 , 1613 Fredrikstad

VISNINGER

25. mai mandag kl. 16:30-17:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

86%

eier sin egen bolig

82%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

51%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er barnefamilier

Type Tomannsbolig / Selveier
Primærrom 213 m²
Bruksareal 223 m²
Bruttoareal 237 m²
Tomt 904 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1947
Gårdsnummer 210
Bruksnummer 629
FINN.no 179301818
Sist endret 25.05.2020 09:46
Prisantydning 5 800 000
Totalpris 5 958 992
Ligningsverdi 970 148,-

Beregnet totalkostnad

5 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 145 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 800 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 158 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 958 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Oppgradert tomannsbolig beliggende på meget fin tomt. Område har gode turområder med marka like ved og sykkelavstand til Fr. sentrum. Leilighetene fremstår som lyse, moderne og har normal bra standard. 1. etasje og 2. etasje har store uteplasser med sol fra morgen til kveld. Leiligeheten i 2. etasje har loftsetasje og stort soverom her. Invisteringsobjekt eller man ønsker lave boutgifter?
Kort oppsummert:
•3 leiligheter med egen inngang.
•Ny drenering 2005
•Meste av kledning og vinduer skiftet
•Nytt stålrør i pipe 2019
•Oppgradert bad 2. etasje ca. 2008 og nye overflater 2017
•Nye el. skap til alle leilighetene 2005-2008
•Varmekabler i hele u. etasje
•Nye utelamper 2018
•Estimerte utleieinntekter ca. 30.000,- pr. mnd.
Vi ønsker velkommen til visning.

Innhold

1. etasje: Gang/oppgang til 2.et. Leilighet med gang, hall, kjøkken, bad, stue og soverom.
2. etasje: Oppgang, kjøkken, bad, vaskerom og stue. Bod.
Loft: Loftstue og soverom.
U. etasje:  Kjøkken, bad, wc, stue og soverom. Bod.
Garasje på ca. 21 kvm BTA.

Standard

Oredalsveien 109 er oppgradert både utvendig og innvendig over tid og fremstår  med normal god standard. Toppleiligheten har en meget fin planløsning over 2 plan. Leiligheten i 1. etasje er utleid d.d. for kr. xxxxx Leiligheten i u. etasje og 2. etasje vil være uten utleie ved overtagelse.
Kjøkken, 1. etasje: Bordgulv, malerstrie på vegger og malt tak. Hvit pen innredning med ventilator. Hvitevarer medfølger.
Kjøkken, 2. etasje: Parkett på gulv, malt mdf på vegger og malt panel i tak. Hvit innredning med integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Ventilator downlights.
Kjøkken, u. etasje: Laminat på gulv, malt mdf på vegger og malt tak. Hvit innredning med ventilator. Hvitevarer medfølger ikke.
Bad, 1. etasje: Belegg på gulv, malerstrie på vegge og malte plater i tak. Dusjkabinett, wc og innredning med vask. Sluk under kabinett.
Bad, 2. etasje: Fliser på gulv og vegger, malt panel i tak. Stort hjørneboblekar, stor dusj, veggklosett og innredning med vask og speil. 2 sluk, varmekabler og downlights.
Bad, u. etasje: Fliser på gulv og vegger, malt tak. Dusj, vask og opplegg til vaskemaskin. Ventilasjin i vegg.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet i etablert og populært boligområde nær både marka og Fredrikstad sentrum. Det er gang- og sykkelavstand til Fredrikstad sentrum med de fleste fasiliteter, deriblant bussterminal, togstasjon, restauranter og kaféer, gågata og Torvbyen, bryggepromenaden, Værste-området med Høyskolen i Østfold, Helsehuset, m.m. Det er i tillegg kort vei til forretninger, skoler, barnehage, fotballanlegget på Trosvik og flotte tur rekreasjonsområder i Fredrikstadmarka med blant annet dammene.

Tomt

Vestvendt, noe skrånende tomt som fint opparbeidet med plen, busker og bed. Steinsatt gangvei med granitt kantstein til inngangsparti. Asfaltert parkeringsplass med plass til mange biler. Fin overbygd uteplass.

Garasje / Parkering

Garasje på ca. 21 kvm.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Sankthansfjellet bhg - Åsenbråten (1-6 år) - 1,3 km
Lurvelegg barnehage (2-6 år) - 1,5 km
Slangsvold barnehage (3-5 år) - 1,5 km
Skoler:
Trara skole (1-7kl.) - 1,8 km
Trosvik skole (1-7kl.) - 1,8 km
Kvernhuset ungdomsskole (8-10kl.) - 2 km
Frederik II vgs. - 1,6 km
Glemmen vgs. - 2,3 km

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Selveier), byggeår: 1947

Antall soverom

3

Byggeår

1947

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 05.03.2019 og 25.03.2019  for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 213 kvm, Bruksareal: 223 kvm, Bruttoareal: 237 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom:  45 m².
1. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m².
2. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt selger.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 25 269 pr. år Hvorav 6.980,- utgjør eiendomsskatt

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 970 148 pr. 22.04.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 492 532 pr. 22.04.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Det er ikke registrert reguleringsplaner innenfor den aktuelle eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Offentligrettslig pålegg

Det foreligger krav om utbedring rundt ildsted. Se vedlagte dokumenter for nærmere beskrivelse.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 9.500,-, markedspakke kr. 17.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.