VISN 18/5: Masse plass og godkjent utleiedel på beste Hannestad!

Nøtteveien 64 , 1715 Yven

BE OM SALGSSUM
Margareth Cielicki
Margareth Cielicki Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

93%

eier sin egen bolig

82%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

75%

har bolig på over 120 kvm

91%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 225 m²
Bruksareal 255 m²
Bruttoareal 255 m²
Tomt 562 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 4
Soverom 4
Byggeår 1976
Gårdsnummer 2082
Bruksnummer 183
Energimerking F
FINN.no 177829015
Sist endret 25.05.2020 14:00
Prisantydning 4 790 000
Totalpris 4 920 242
Ligningsverdi 1 157 353,-

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 116 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 130 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 920 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt. Disse er inkludert i de kommunale avgiftene.

Beskrivelse

Velkommen til Nøtteveien 64 på Hannestad - en innholdsrik og stor familiebolig med flott utsikt og sørvendte uteplasser. Dette er en fleksibel enebolig med godkjent utleiehybel og gode sosiale soner for en allsidig familie med forskjellige behov. I tillegg har denne boligen den gode planløsningen du finner i en klassisk 70-talls villa, med flere bad, eget vaskerom, bod og kjølerom, integrert garasje og gode uteplasser.
Uansett hvilke behov du og din familie har, så vil dere trives i Nøtteveien 64 - her er det rom for å slå seg litt løs, enten du har barn som vil klimpre på piano, eller en mann som elsker å se fotball. Guttungen som digger lynraskt fibernett vil bli fornøyd og kanskje også svigermor som har kommet for å bli..?
Med flere bad kan tenåringsjenta bruke halvannen time på sminking hver morgen uten at det går ut over resten av familien. En godkjent hybel bør sikre deg en leieinntekt på ca 7.500 pr måned. Denne boligen kan huse deg og dine i en hel generasjon, og er bare et slikt sted man flytter fra når resten av familien har flyttet ut.
Trivsel, tid og nye tradisjoner er det som skal skapes i Nøtteveien 64.
Eiendomsmegler Margareth Cielicki v/ Møller& Partners ønsker velkommen til visning.

Innhold

Et hyggelig inngangsparti tar deg imot og ønsker deg velkommen inn til en flislagt hall. Herfra har du en dør inn til hybelleiligheten (som også har egen inngang), godt med garderobeplass, ett soverom, bad, vaskerom og bod med kjølerom.
Det er trapp opp til hovedetasjen der du kommer inn i en stor og luftig todelt stue med store vindusflater som slipper himmel og horisont inn i oppholdsområdene. Fra stuen går du ut til en stor veranda mot sør, som er delvis overbygget, og også har en sommerstue.
Kjøkkenet ligger i tilknytning til hovedstuen, og er innholdsrikt og delikat med gode arbeidssoner og godt med skapplass.
Den andre halvdelen av stuen ligger en halvetasje ned, her er det både tv-stue og lesekrok, og fra denne går du inn i boligens hovedsoverom. Soverommet har egen utgang til en skjermet uteplass mot nordvest, og fra soverommet kommer du også inn i hovedetasjens hovedbad. Til slutt har du enda et soverom i denne etasjen med fin beliggenhet mot øst.
Garasje, utebod, uteplasser og maksimal utnyttelse av tomta setter prikken over i'en i et hjem som har tilhørt samme store familie i over et ti-år.

Standard

KJØKKEN:
Pent og innholdsrikt kjøkken fra 2014, med innredning med hvite profilerte skapfronter, overskap i takhøyde, noen med glass i dørene. Det er montert vifte, komfyr, platetopp, micro, oppvaskmaskin og kjøle-fryseskap.
På sprutveggen er det marmorfliser.
BAD I HOVEDETASJE:
Eier opplyser at det er lagt nye fliser på gulv, og at disse er lagt ovenpå de gamle flisene. Veggflisene er malt. Her er det montert dusjkabinett, nyere baderomsinnredning med sideskap, vannklosett og mekanisk vifte. Det er varmekabler i gulvet og mekanisk avtrekk.
BAD I UNDERETASJE:
Dette badet har en eldre standard, med fliser på gulv og veggene. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og vannklosett.
VASKEROM:
Her er det montert utslagsvask og uttak for vaskemaskin. Rommet har en 200 liters varmtvannsbereder, og mekanisk avtrekk. det er belegg på gulvet og malt tapet på veggene. Her er det noen slitte overflater.
TOALETTROM:
Toalettrommet har montert vannklosett, servant og avtrekk.
KJØLEROM:
I boden i underetasjen er det montert et frittstående kjølerom.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Himlinger består av malt panel og plater, vegger med malt panel, malt tapet og fliser. Gulvene har laminat, fliser og belegg. I hovedetasjen er det flere nyere overflater.
KJØKKEN HYBEL:
Innredningen har hvite slette skapdører og laminert benkeplate. Det er montert vifte over komfyr.
BAD HYBEL:
På dette badet er det fliser på gulvet, samt flier og panel på veggene. Det er montert dusjkabinett, baderomsinnredning og vannklosett. Rommet har naturlig avtrekk og uttak for vaskemaskin. Det er ikke varme på gulvene.
Selger opplyser at det ikke er membran mot yttervegg på badet på hybelen.
ANNET:
Trappen mellom etasjene er utført med repo, og har malte vanger. Det er fliser i trappetrinn.
Det er montert en luft-til-luft varmepumpe i begge etasjer.
VVS:
Det er montert 200 liters varmtvannbereder i vaskerommet. Vannrør er utført i kobber, og innvendige kloakkrør er i pvc.
EL-ANLEGG:
I el-skapet er det automatsikringer og 14 kurser. 5 av kursene har 10 amp hovedsikring.
Det er lagt ny el til kjøkken, og en ny kurs til varmepumpe. Kontroll av el-anlegg ble utført i 2009.
GARASJE:
Garasjen er tilbygget i enden av boligen, og her er det grov-støpt dekke og montert leddport. Godt med lagringsplass på garasjeloftet. Behov for noe oppgradering.

Beliggenhet

Nøtteveien 64 ligger flott til i et meget populært område på Yven/Hannestad. Her ligger det store eneboliger spredt utover kollene i et idyllisk nabolag med fin bebyggelse og hyggelige turområder.
Det er kort vei til nærbutikk, gode kollektivforbindelser, meget enkel adkomst til E6. Her har du sola fra den kryper over høyden mot øst, og hele dagen. Når sola forsvinner mot vest kan du trekke inn i den lune hagestuen på verandaen.
I Nøtteveien bor du sentralt mellom Sarpsborg og Fredrikstad og med gode skoler og barnehager i området.
I dette området er det høy trivselsfaktor, og mange har bodd her i en hel generasjon. Nå byttes de godt voksne ut med barnefamilier, og mange av de som har bodd her i oppveksten vender "hjem".

Tomt

Areal: 562 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er skrånende som de fleste andre tomtene i Nøtteveien, og det er et bratt fjell i bakkant av tomten og for det meste naturtomt. Her er det både gårdsplass, en liten plen med busker og trær, og godt med biloppstillingsplasser. Det er belegningssten på gårdsplass. Utkjøring er til bakke/vei.

Garasje / Parkering

Her er det både garasje med biloppstillingsplass i framkant, samt plass til inntill 3 bilder ved innkjørsel til utleiedel.

Barnehage / skole i området

Hannestad skole - 13 min å gå
Tindlund barneskole - 23 min å gå
Tindlund ungdomsskole
Grålum ungdomsskole
Hannestad barnehage
Tuneskipet barnehage
Tubus barnehage

Forsikring

Eika Polisenummer: 5045786

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1976

Antall soverom

4

Byggeår

1976

Byggemåte

Boligen antas å være fundamentert på fjellgrunn og oppfylte steinmasser. Veggene i underetasjen er oppført i mur som er pusset utvendig. Deler av grunnmuren har pålimt skiferstein. Yttervegg til garasje er i mur som er pusset utvendig.
Det er synlige drensplater ved garasjen, dreneringen antas å være fra byggeår. Det er også drensmasser inntil boligen på baksiden. Det mangler topplist på drensplatene ved garasjen.
Det antas at ytterveggene i hovedetasjen er oppført i stenderverk og isolasjon, noe som var vanlig byggemetode da boligen ble oppført. Det er stående trepanel på ytterveggene.
Eier opplyser at de fleste av vinduene i hovedetasjen er byttet i 2014, vinduene har hvitmalte trerammer og to-lags glass. Boligens eldre vinduer antas å være fra byggeår.
Boligen har saltak i trekonstruksjon, takstolene er utført med w-takstoler.
På taket er det brukt sutakplater som undertak og dobbeltkrummet takstein på yttertaket. Eier opplyser at taksteinen ble byttet i 2014.
Det er satt opp takrenner og nedløp i stål.
På sydsiden av boligen er det oppført en takterrasse. Deler av denne har overbygg.
Det er oppført pipe med vedovn i stue.
Etasjeskillet er i trekonstruksjon. Over tilbygget er det konstruksjon med stubbloft.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er gitt ferdigattest for eneboligen 2/12-1976, samt ferdigtillatelse for utleiedel, datert 28/2-2019.

Boligens areal

Primærrom: 225 kvm, Bruksareal: 255 kvm, Bruttoareal: 255 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hybel: Stue/kjøkken, soverom og bad. Bolig: Vindfang/gang, vaskerom, bad og soverom.
Hoved-etasje:
Bruksareal: 162 m².
Primærrom: 140 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: To soverom, to stuer, kjøkken, bad og toalett.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hybel på 40m2 med egen inngang. Ikke utleid pr dags dato, men estimert utleiepris er på ca 7.500 kr pr mnd inkl strøm, tv og internett.

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring, varmekabler

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 356 pr. år Vannmåler. Inkludert eiendomsskatt (kr 8140)

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 157 353 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 166 470 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til X. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Sarpsborg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.
Selger opplyser at det ikke er membran mot yttervegg på badet på hybelen , dette er ikke ført inn i egenerklæringsskjema.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: margareth@mollerpartners.no eller SMS: 47 02 52 69 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 3.950,-, tilrettelegging. kr. 5.000,-, markedspakke kr. 15.000,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.000,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.