Hvaler/Asmaløy

Stor hytte på ca 100 kvm beliggende i første rekke med nydelig utsikt - 3 mål eiet tomt - Bilvei frem - God standard.

Brekkerød 57 , 1684 Vesterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type Hytte / Selveier
Primærrom 99 m²
Bruksareal 106 m²
Bruttoareal 114 m²
Tomt 3 058 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1982
Gårdsnummer 39
Bruksnummer 115
FINN.no 180252624
Sist endret 08.07.2020 12:59
Prisantydning 8 700 000
Totalpris 8 931 492

Beregnet totalkostnad

8 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 217 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 700 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 231 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 931 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Brekkerød 57, en stor flott familiehytte med alle fasiliteter. Fritidseiendommen har fin og usjenert beliggenhet på Li, Asmaløy i første rekke med nydelig utsikt. Det er gangavstand til egen båtplass på felles brygge med plass til båt opptill ca. 30 fot. Flotte områder med blant annet langgrunn badestrand perfekt for barn like nedenfor eiendommen. Stor terasse med meget flott utsikt og gode solforhold. Stor hytte på ca, 100 kvm som har moderne åpen løsning og god standard.
Oppsummert:
  
Sjelden god beliggenhet i første rekke ca. 80 m fra sjøen Fantastisk utsikt og gode solforhold Stor eiet tomt på ca. 3 mål Bilvei helt frem. Godt med parkeringsplasser Båtplass i felles brygge ca. 3 min gange unna Innlagt vann og kloakk Nytt flislagt bad i 2015 Nytt vaskerom i 2017 med ekstra WC Oppusset kjøkken 2017 Stue med peis og utgang til terrasse 3 stk. soverom Varmekabler i gang/hall, bad, stue, kjøkken og stort soverom.

Innhold

Gang/hall, kjøkken, bad, vaskerom/wc, stue, og tre soverom.

Standard

God standard innvendig og godt vedlikeholdt utevendig.
Kjøkken: Oppusset kjøkken i 2017 med hvitevarer. Stor spiseplass med vinduer som vender ut mot sjøen.
Bad: Nytt lekkert bad i 2015 med fliser og varmekabler. Dusjkabinett, wc og servant.
Vaskerom: Dette er også pusset opp og har ekstra WC, opplegg for vaskemaskin og servant.
Soverom: 2 stk. store soverom med dobbeltsenger, soverom nr. 3 med køyesenger.
Stue: Stor åpen løsning med plass til romslig sofa og stort spisebord. Peis i stue.
Utvendig er det skiftet panel på sydveggen. Sikringsskap er skiftet med automatsikringer.

Beliggenhet

Hytta er beliggende på Li på øya Asmaløy i Hvaler kommune. Her er man omkranset av uteplasser som følger solgangen, blankskurte svaberg og skogsvegetasjon. Hele eiendommen ligger godt skjermet for vind og sjø. Utsikten er åpåklagelig og skuffer ikke. Eiendommens beliggenhet er et perfekt utgangspunkt til å besøke det omkringliggende, unike og vakre kystmiljøet med over 800 holmer og skjær og havet rett ut. I Ødegårdskilen en kort biltur unna får du alt du trenger av matvarer, havets delikatesser, blomster og apotekvarer. Butikkene har fine gjestebrygger og yrende liv sommerstid. Ved behov for ytterligere servicetilbud har Skjærhalden sentrum et godt og variert utvalg. Fredrikstads flotte bryggepromenade ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av byens fasiliteter og servicetilbud.

Tomt

Areal: 3 058 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Flere parkeringsplasser på egen grunn.
Mulighet for vinterlagring av båt på egen grunn.

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1982

Antall soverom

3

Byggeår

1982

Boligens areal

Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 114 kvm
Hytta:
Bruksareal: 99 m².
Primærrom: 99 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/hall, kjøkken, bad, vaskerom/wc, stue, og tre soverom.
Uthus:
Bruksareal: 7 m². To boder
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Adgang til utleie

Nei

Oppvarming

Varmekabler i gang/hall, bad, stue, kjøkken og stort soverom i følge eier.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 189 pr. år Hvorav 6955,- utgjør eiendomsskatt

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er omfattet av kommuneplan: 2017-2029 med formål: 5200 - LNFR - spredt bolig- fritids eller næringsbebyggelse Strandsonebelte.
Eiendommen er ikke regulert.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2013/9032-3/200  Bestemmelse om veg. For mere info kontakt megler.

Vei/vann/avløp

Det er lagt inn kommunal vann og kloakk igjenom et privat anlegg.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 9.500,-, markedspakke kr. 17.500,-. Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.