Engelsviken

Stenebråten- Engelsviken. Nyoppført hytte med moderne uttrykk. Sjøutsikt, båtplass, bilvei frem og offentlig vann/avløp.

Stenebråten 87 B , 1628 Engelsviken

BE OM SALGSSUM
Margareth Cielicki
Margareth Cielicki Eiendomsmegler MNEF
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig
Type Fritidseiendom / Selveier
Primærrom 94 m²
Bruksareal 95 m²
Tomt 1 868 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 112
Bruksnummer 707
FINN.no 181099120
Sist endret 09.07.2020 17:07
Prisantydning 4 490 000
Totalpris 4 518 117

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 125,- (Dokumentavgift av tomteverdi) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 28 117,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 518 117,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Stenebråten 87B.
På en stor eiet tomt med utsikt mot fjorden ligger denne nyoppførte fritidseiendommen i moderne design.
Dette er eiendommen for deg som verdsetter det enkle hyttelivet !!
Eiendommen har bilvei frem, takterrasse, båtplass og offentlig vann/avløp.
Store terrassedører mot terrasse fra velfac som kan åpnes helt opp. Hytta har moderne fasiliteter som gulvvarme i oppholdsrom, flislagt bad og separat rom til vaskemaskin,
Åpen stue/kjøkkenløsning med innredning fra Jke, påkostede integrerte hvitevarer, underlimt vask og fritthengende ventilator.
Smakfullt innredet flislagt bad.
Separat anneks med eget bad.
Takterrasse med god utsikt mot fjorden.
Båtplass i privat båthavn i gangavstand.

Innhold

Stue med åpen kjøkkenløsning, bad, vaskerom og 2(3) soverom.
Anneks med eget bad.
Stor solrik terrasse og takterrasse med utsikt.
Båtplass i privat båthavn rett nedenor eiendommen.
Båtplass(bredde 2,50) i privat båthavn(kr 2 500 prår)

Standard

Eiendommen er nyoppført og holder en høy standard.
Dett er eiendommen for deg som ønsker ny hytte i moderne design.
Terrassedører fra Velfac som kan åpnes helt opp mot terrasse,
Velutstyrt kjøkken fra JKE i lys grønn utførelse, integrerte hvitevarer, undelimt kum og fritthengende ventilator.
Smakfullt innredet flislagt bad med gulvvarme, frostet glassvegg gir mye naturlig lys.
Separat rom under trapp for vaskemaskin.
Anneks med eget flislagt bad.
Eiendommen har berry alloc laminatgulv i grå eik longplank utførelse på alle gulv(Ikke bad). Gulvarme(ikke soverom)
Beiset panel på vegger, hvite slette malte tak med spoter.(ikke spoter på soverom)
Det er ført frem vann og strøm på takterrassen for momtering av jacuzzi.
Detaljer som sorte brytere og eikespiler med spoter understreker eiendommens særpreg.

Beliggenhet

Eiendommen ligger vestvendt med bra solforhold, utsikt til Oslofjorden mot skipsleden og Vestfold. Man har flotte bademuligheter i nærheten.
Hytten ligger ved idylliske Engelsviken, som er et populært hytteområde i Fredrikstad.
Flere restauranter og bryggeliv på Engelsviken, to fine golfbaner i nærheten (Onsøy golfbane og Huseby Hankø golfbane), og KIWI bare en liten kjøretur unna.
Skjæløy og Engelsviken, med restauranter og sjøliv, er kun en sykkeltur unna. Skogturer og friluftsliv er tilgjengelig i gangavstand.
Området har naturskjønne omgivelser med både skog og sjø i skjønn forening.
Kyststien går rett nedenfor eiendommen.
Fine strender i sykkelavstand på Lervik eller Solviken.
Det er ca. 20 minutter kjøretur fra Fredrikstad sentrum.
En drøy times kjøretur til Oslo.

Tomt

Areal: 1 868 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering for flere biler på egen tomt.

Boligtype, eierform og byggeår

Fritidseiendom (Selveier), byggeår: 2020

Antall soverom

4

Byggeår

2020

Byggemåte

Støpt dekke. Reisverk med 15 cm isolasjon i vegger. 20 cm isolasjon i tak. Sarnafil taktekke.
Kledd utvendig med kråkerøypanel.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er søkt ferdigattest hos Fredrikstad kommune. Ferdigattesten vil foreligge før overtagelse.

Boligens areal

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 95 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 94 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, vaskerom, bad og 2(3) soverom. Anneks med eget bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Varmematter i stue/kjøkken og i anneks.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til fritidsbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, se vedlegg som ligger i salgsoppgaven..

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

I ytterkanten av tomtens sørside er det tinglyst rett til mobilmast.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til karl.robert@mollerpartners.no eller SMS: 92 05 24 80 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale. Det er mulighet for en snarlig overtagelse.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen.
I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 7.500,-, markedspakke kr. 15.000,-
Alle visninger er inkludert i tilbudet. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.