Fredrikstad

Sjeldent stor og lekker leilighet i byens beste villastrøk - Totaloppusset - Innredet loft - Sjelden mulighet.

Dronningens gate 6 , 1606 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

59%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

47%

har bolig mellom 60-120 kvm

61%

av boligene er eldre enn 20 år

34%

er gift

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 142 m²
Bruksareal 153 m²
Bruttoareal 168 m²
Tomt 404 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 1916
Gårdsnummer 300
Bruksnummer 372
FINN.no 181862299
Sist endret 26.03.2021 13:17
Prisantydning 6 250 000
Totalpris 6 659 192
Ligningsverdi 864 251,-

Beregnet totalkostnad

6 250 000,- (Prisantydning) 238 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 488 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 162 200,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 488 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 171 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 659 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019.

Beskrivelse

Vi drømmer alle om å ha det litt annerledes - vi drømmer om den boligen der du og gjestene dine får stjerner i øya når de kommer inn. En bolig du ikke blir lei, en bolig som byr på litt av alt. Hjemme-kontor og Norges-ferie får ikke samme kjedelige preget dersom Dronningens gate 6 er din nye leilighet. Leiligheten er total oppusset i 2020 med lekre fargevalg og har høy standard på innredninger og utstyr. Rommene har en størrelse som minner om "eneboligen" og loftstetasjen kan feks. huse en tenåring, hjemmekontor, gjesterom m.m. Dronningensgate 6 er en rolig gate beliggende på Cicignon som ligger like utenfor sentrum. Umiddelbar nærhet til blant annet jernbane, byferge, Gamlebyen, sentrum m.m.
Ikke gå glipp av denne! Vi ønsker velkommen til visning.

Innhold

3. etasje: Gang/hall, kjøkken, bad, stue og tre soverom. Bod.
4. etasje: Loftstue med trapp fra kjøkken. Bod.

Standard

Hele leiligheten er oppusset i 2020 og er påkostet vesentlige beløp.
Oppsummert:
  
Åpen kjøkkenløsning med innredning fra Totalkonsept. Integrerte hvitevarer fra Bosch med blant annet 2 stekovner. Sort stein benkeplate. Plass til stort spisebord. Gulvvarme. Utgang til balkong. Alle overflater er pusset opp med nye gulver, lister og helsparklede vegger. Stor stue med peis og gulvvarme. Lekkert flislagt bad med regndusj, WC og baderomsinnredning. Nisje for opplegg til vaskemaksin og tørketrommel som skjules av skyvedører. Ny spiraltrapp opp til loftstue med store takvinduer og synlige bjelker. Alt nytt elektrisk med brytere, kontakter og ledninger. Smarthus med styring av lys og varme. Nytt røropplegg.

Beliggenhet

Cicignon var opprinnelig et fort og skanse til hovedfestningen Gamlebyen og er en viktig del av byens historie og kulturarv. Området ligger like utenfor sentrumskjernen og noen av Fredrikstads mest fornemme og velbevarte karakteristiske villaer ligger her. Området består av koselige parker, små kafèer og en hyggelig promenade langs elven. Området har gangavstand til byens sentrum, Fredrikstad jernbanestasjon, barnehage, skole og lekeparker. Like bortenfor eiendommen ligger fergeleiet hvor gratis byferge tar deg til Gamlebyen, Kråkerøy, sentrum og Gressvik.

Tomt

Areal: 404 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Gode parkeringsmuligheter med beboerkort.

Felleskostnader

7 399 pr. mnd. Fellesutgiftene inkluderer: Nedbetaling av fellesgjeld, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførerhonorar, konsulenthonorar, drift, forsikringer, kom.avg, energi/fyring, trappevask, TV-anlegg/bredbånd og andre driftskostnader.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på lofts etasjen datert 10.06.20.

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 168 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peis i stue. Det er lagt varmefolie i stue, kjøkken og gang. Varmekabler på bad.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 864 251 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 112 276 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. Det er mye byggeaktivitet i område med blant annet restaurering av gamle Fredrikstad sykehus. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.