Sentrum / Bydalen

Lekker og nyoppusset 3-roms med 2 verandaer og carport. 2. etg og sentrumsnært.

Brønneløkkveien 6 2. etg , 1604 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Margareth Cielicki
Margareth Cielicki Eiendomsmegler MNEF
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

73%

eier sin egen bolig

56%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

37%

har bolig på over 120 kvm

49%

av boligene er eldre enn 20 år

30%

er barnefamilier

Type Leilighet / Selveier
Primærrom 62 m²
Bruksareal 62 m²
Bruttoareal 68 m²
Tomt 426 m² / Festet fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1920
Gårdsnummer 208
Bruksnummer 13
FINN.no 182309896
Sist endret 01.07.2020 11:56
Prisantydning 2 590 000
Totalpris 2 663 742

Beregnet totalkostnad

2 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 73 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 663 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt. Disse er inkludert i de kommunale avgiftene.

Beskrivelse

Tiltalende selveierleilighet i 2. etasje med fin planløsning og nye overflater og innredninger. 2 soverom og 2 verandaer: En mot nord, med både morgensol og kveldssol, og en stor veranda ved inngangspartiet mot sørvest.
Lekkert og moderne utført, og ikke minst sentral beliggenhet med meget kort vei til jernbanestasjonen, godt med kollektivtilbud, kort vei til nærbutikk, Glommastien langs elva, Cicignon, byfergene og Gamlebyen.

Standard

Hele leiligheten er nyoppusset med nye overflater og innredninger. Downlights i stue og kjøkken.
Det ligger nytt bjelkelag i etasjeskille over 1. etgs kjøkken, spisestue, bad og gang, - med 20 cm isolasjon, samt nedhengte lydbøyler og lekt før panel undertak, i følge eier.
Det er også montert 36 mm trinnlydsplater i gulvet i 2. etasje. Det er nye vedlikeholdsfrie vinylvinduer i hele leiligheten. Nye uteplasser og carport.
KJØKKEN:
Lekkert ubrukt kjøkken med sorte slette skapdører og laminert benkeplate. Det er montert integrert platetopp, vifte, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-fryseskap.
BAD:
Det er fliser på gulvet, og våtromsplater på veggene. Det er nedsenket dusjnisje. Videre er det baderomsinnredning, vegghengt vannklosett. Varmekabler i gulvene. Badet har kun utluftning ved å åpne vinduet. Se forøvrig tilstandsrapporten.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Himlinger med hvit mdf panel.
Vegger med malte plater
Gulv: Fliser på bad, parkett i resten.
VVS:
Det er montert 200 liters varmtvannsbereder. Berederen står på loftet. Vannrør er primært rør-i-rør og kobber der vannet kommer inn i kjelleren. Innvendig kloakkrør er i pvc.

Beliggenhet

Brønneløkkveien 6 ligger fint til på Guldberg i Fredrikstad, mellom Kapellfjellet og Riverside, med Bydalen og Cicignon som nærmeste bydeler. Dette er et område med eldre eneboliger, nærhet til jernbanestasjonen, kort vei til sentrum, kort vei til elva, en perfekt pendlerbeliggenhet dersom du tar toget.
Her er det mange hyggelige veier til sentrum, men samtidig en rolig bydelsfølelse.

Tomt

Areal: 426 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2111, Festeavgift: 2610, Reguleres hvert 10 år, neste gang i 2029.

Garasje / Parkering

Ja, carport og parkering på gårdsplass.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Selveier), byggeår: 1920

Antall soverom

2

Byggeår

1920

Byggemåte

Det antas at boligen er fundamentert på jord eller leire. Den eldste delen av boligen har ringmur i granitt, tilbygget har ringmur i murblokker. Det er observert noen sprekker mellom granittblokkene. Det er ingen synlig drensløsning rundt ringmuren over terreng. Ettersom det er en del fukt på gulvene i krypkjelleren, så tyder dette på sviktende drenering. Det er eldre koblede vinduer i kjelleren, disse er ikke utbedret da de sørger for god utluftning i kjelleren i følge eier.
Det antas at ytterveggene er oppført med stenderverk. Det er liggende dobbelfalset kledning på ytterveggene.
Leiligheten har innadslående vinduer i vinyl med 3-lags glass. Innvendige dører er med profiler.
Takkonstruksjonen er utført i tre, og som masardtak. Det er dobbeltkrummet takstein på yttertaket. Disse har en slitt overflate og antas å ha en eldre årgang.
Det er satt opp takrenner og nedløp i stål. Overvannet er ført til terreng.
Det er oppført en pipe med tilhørende vedovn.
Etasjeskille i trekonstruksjon og det er skjevheter i etasjeskillet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på påbygget med trapper.

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 62 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, to soverom, kjøkken/stue.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 500 pr. år Det vil bli stipulert nye kommunale avgifter og eiendomsskatt når eiendommen er seksjonert.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er uregulert men avsatt til bebyggelse i kommunedelplanen for Fredrikstad byområde.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til margareth@mollerpartners.no eller SMS: 47 02 52 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1,20 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.950,-, tilrettelegging. kr. 6.250,-, markedspakke kr. 9.750,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.000,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.