Buskogen/ Kråkerøy

Pen og lys leillighet med 2 soverom, loftstue, stor terrasse og carport.

Holteåsen 10c , 1675 Kråkerøy

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 68 m²
Bruksareal 71 m²
Bruttoareal 77 m²
Tomt 3 254 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 2005
Gårdsnummer 426
Bruksnummer 131
FINN.no 190849249
Sist endret 21.09.2020 13:12
Prisantydning 2 650 000
Totalpris 2 722 742
Ligningsverdi 518 042,-

Beregnet totalkostnad

2 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 63 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 72 742,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 722 742,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer Holteåsen 10c, en pen og lys selveierleilighet beliggende på Buskogen, Kråkerøy. Beliggenheten er stille og rolig i et område uten gjennomgangstrafikk og nærheten til naturen gjenspeiler seg i sameiets fellesområder. Leiligheten har lyse overflater og en smart planløsning. En lettstelt, praktisk og hyggelig bolig i et populært område.
- Åpen og lys planløsning som gir god romfølelse
- Fleksibel planløsning
- Stor terrasse.
- Lekeplass og fine turområder rett utenfor. 
- Gang- og sykkelvei til Fredrikstad sentrum.
Velkommen til visning!

Innhold

1.etg.: Entré, bad, åpen kjøkken- og stue løsning med utgang til terrasse, samt et soverom.
2.etg: Loftstue, soverom og bod/garderoberom.
Utvendig bod ved inngangsparti og parkeringsplass i carportanlegg med tilhørende bod.

Standard

Leiligheten er lys og praktisk, men det er den store takhøyden ved kjøkkenet som gir leiligheten særpreg og god romfølelse. Planløsningen kan endres ved behov, f.eks kan loftsstuen gjøres om til et ekstra soverom, mens soverommet i 1. etasje bli en del av stuen. Kjøkkeninnredningen er klassisk og lys med integrert komfyr, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er plass til både spisebord og tv-krok og det er utgang til en stor terrasse med markise. Hovedsoverommet har også egen utgang til terrassen. Det er i tillegg en hyggelig uteplass med ettermiddags-/kveldssol ved inngangspartiet. Badet ligger ved entréen, her er det satt inn helt nytt dusjkabinett og det er opplegg for vaskemaskin.
Takvinduet og den åpne himlingen ned mot kjøkkenet gir mye lys til loftsstuen og det er god størrelse på soverommet i 2.etasje, samt en veldig praktisk bod innenfor. Det er generelt mye god lagringsplass i leiligheten, kjøkkeninnredningen har godt med skapplass og det er flere garderobeskap i tillegg til både innvendig og utvendige boder.  
 
Innvendige overflater:
Gulv: Fliser, parkett, belegg og laminat.
Vegger: Flis og malerstrie.
Tak: Malte tak, downlights i stue og på bad.

Beliggenhet

Boligen ligger i en rolig gate på Buskogen - et særdeles attraktiv og barnevennlig boligområde på Kråkerøy. Nærmeste barnehage ligger kun et par minutters gange unna og det er trygg skolevei for de minste til Lunde skole. Det er også gang- og sykkelvei til sentrum og kort vei til gratis byferge med forbindelse til bysiden med bryggepromenade, Gamlebyen og Gressvik. Korte avstander til dagligvareforretninger, treningssenter, frisør etc. På Kråkerøys sydlige del finner man flott turterreng samt skjærgården med holmer og skjær. Gode bussforbindelser.

Tomt

Areal: 3 254 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal og er pent opparbeidet med gruset internveier, lekeplass.

Garasje / Parkering

Det følger med parkeringsplass i carportanlegg.

Barnehage / skole i området

Buskogen barnehage (0-6 år) - 0.5 km
Lunde barnehage (0-6 år) - 3.8 km
Smertulia og Buskogen barnehage - 3.7 km
Lunde skole (1-7 kl.) - 4.2 km
Rød skole (1-7 kl.)  - 4.8 km
Cicignon barne- og ungdomsskole - 4.9 km
Kråkerøy ungdomsskole - 4.3 km
Kvernhuset ungdomsskole - 7.9 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 4.6 km
Hans Nielsen Hauge vgs - 4.7 km

Felleskostnader

1 650. Fellesutgiftene dekker utvendig forsikring, utvendig vedlikehold, kabel-tv og internett, og drift av sameiet.

Sameie

Boligsameiet Holteåsen 10 består av 13 seksjoner.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 7248101

Husdyrhold

Det tillates 1 katt eller 1 hund pr. husstand. Husdyr skal ikke luftes på sameiets fellesarealer. Hund
skal føres i band på boligsameiets område.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2005

Antall soverom

2

Byggeår

2005

Byggemåte

Byggemåte er bindingsverk. Vegger skal etter byggemåte være isolert med 15 cm mineralull. Liggende kledning. Saltak tekket med stål bølgeplater.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse, datert 08.04.2005

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 51 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Gang, kjøkken, bad, soverom, og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Loftstue og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i entré og på bad.
Varmepumpe, ellers elektriske panelovner.

Energimerking

Det er ikke utført energimerking.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 936 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 518 042 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 864 950 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av:
 - Reguleringsplan 416 Holte/Buskogenv vedtatt september 1997 med formål boliger, annen veigrunn, anlegg for lek og friluftsområde.
- Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032, vedtatt juni 2020 med formål bebyggelse og anlegg, friområde og LNF - tiltak for stedbunden næring.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og kloakk.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.