Fredrikstad / Cicignon

Leilighet på attraktive Cicignon med balkong, heis og stor stue!

J.N.Jacobsens gate 8B , 1606 Fredrikstad

VISNINGER

29. oktober torsdag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

17%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

32%

har bolig på over 120 kvm

85%

av boligene er eldre enn 20 år

16%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Selveier
Primærrom 71 m²
Bruksareal 71 m²
Bruttoareal 79 m²
Tomt 1 030 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 1979
Gårdsnummer 300
Bruksnummer 691
FINN.no 192469975
Sist endret 21.10.2020 18:59
Prisantydning 3 490 000
Totalpris 3 586 242
Ligningsverdi 937 393,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 87 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 96 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 586 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners presenterer J.N. Jacobsens gate 8B! -En leilighet beliggende på populære Cicignon, omkranset av frodige trær og grønne parker.
Kunne du tenke deg å bo i et av byens mest populære strøk, hvor bryggepromenaden med uteservering og folkeliv bare er noen få minutter unna, men samtidig bo tilbaketrukket i et rolig sameiet? Da kan dette være det du har ventet på. Leiligheten ligger i andre etasje med utsikt mot Fredrikstad Bibliotek fra den innglassede balkongen. Leiligheten inneholder gang, kjøkken, bad, WC-rom, soverom og stor luftig stue med direkte adgang til balkongen.
Kort vei er det også til ferjeleie som tar deg gratis til Gamlebyen, Isegran, sentrum og Gressvik.
Til togstasjon er det kun 5 min å gå, og på ca 60 minutter er du i Oslo.
Vi ønsker velkommen til en trygg visning!

Innhold

Leiligheten inneholder: Gang, kjøkken, bad, WC-rom, soverom og stor stue med direkte adgang til innglasset balkong. Innglassingen kan enkelt skyves til siden for frisk luft på en sommersdag.

Standard

Leiligheten tar deg imot med en romslig gang med gode avkledningsmuligheter. Kjøkken har innredning fra 2012 med integrert stekeovn og kokeplater, laminat på gulv. Soverommet er romslig med vindu ut mot felles grønt areal. Badet har belegg på gulv og våtromsplater i dusjhjørnet, varmekabler og opplegg til vaskemaskin. Eget WC-rom ved siden av bad med laminat på gulv. Videre har leiligheten en stor og luftig stue med godt naturlig lysinnslipp. Stuen har pipe hvor det er mulighet til å installere ildsted. Fra stuen har du dirkete tilgang til den innebygde balkongen på ca. 11 m². Til leiligheten følger også en felles bod og privat bod med hengelås.
For en grundigere gjennomgang av eiendommens standard, se vedlagt tilstandsrapport

Beliggenhet

Cicignon er et attraktivt bosted i Fredrikstad. Ved Domkirkens flotte pryd og et historisk bibliotek finner du leiligheten i annen etasje i J.N. Jacobsens gate 8B.
Dersom du kunne tenke deg en pikniklunsj i frodige og grønne omgivelser på en lat sommersdag, kan du ta bena fatt og rusle til Domkirkeparken og hente inn hvilepulsen i en ellers stressende hverdag.
Fra balkongen skuer du nedover til Biblioteket - Et av byens få virkelige monumentalbygg - I 1917 la kong Haakon ned grunnstenen til det nye biblioteket. I 1925 sto biblioteket ferdigstilt.
Leiligheten ligger i et populært boligstrøk, men det er likevel gåavstand til alle fasiliteter byen har å by på, blant annet den kjente bryggepromenaden som har rikelig med restauranter. Gågaten med cafeer og butikker ligger kun 400 meter unna. Parallelt med gågaten ligger Torvbyen kjøpesenter som rommer over 70 butikker og spisesteder.
På Strandpromenaden som strekker seg langs Glomma er det utplassert rikelig med sittegrupper og krakker så man kan nyte det yrende folkelivet både på vann og til lands.
Gamlebyen - En av verdens best bevarte festningsby. Her ligger småbutikkene og bruktbutikkene side om side med gallerier og kafeer, i tillegg er det et rikt scenekulturliv med festivaler, konserter, revyer og teater og det hele er bare en liten ferjetur unna.
Leiligheten har en unik beliggenhet, hvor du kan trekke deg rolig tilbake i et stille nabolag, rusle til sentrum hvor mulighetene er mange og en kort gå tur til togstasjonen hvor du er i Tigerstaden på en drøy time.

Tomt

Areal: 1 030 kvm, Eierform: Fellestomt

Garasje / Parkering

Det følger ikke med egen parkering til enheten. Eiendommen ligger innenfor kommunens soneparkering. Dvs. at man har mulighet til å leie parkeringsplass av kommunen for 1400 kroner i året. Parkering må da skje på Cicignon Syd.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Jernbanegaten barnehage (3-5år) - 0,5 km
Domkirken barnehage (3-5år) - 1,3 km
Skoler:
Cicignon barne- og ungdomsskole (1-10kl.) - 0,5 km
Trara skole (1-7kl.) - 1,6 km
Rødsmyra skole (1-7kl.) - 1,9 km
Gudeberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) - 2,8 km
Hans Nielsen Hauge vgs. - 0,7 km
Akademiet vgs. Fredrikstad - 0,8 km

Felleskostnader

2 942 pr. mnd. Fellesutgifter dekker: Kabel-TV, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, strøm fellesarealer, vedlikehold hage/ute og forretningsfører.

Forsikring

KLP Skadeforsikring KLP Skadeforsikring Polisenummer: 5207825

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Selveier), byggeår: 1979

Antall soverom

1

Byggeår

1979

Byggemåte

Grunnmur og fundamenter:
Ukjent byggegrunn. Bygget virker stabilt.
Sannsynligvis lettklinkermur eller betong i u.et. som er pusset. Ingen synlige sprekker.
Drenering:
Ukjent, sannsynligvis original.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader:
For det meste fasader av teglstein, noe i tre. Øst fasaden av teglstein ble revet og gjennomoppbygd med ny fuktsperre, og ytterligere 10 cm mineralull 2014
etter opplysninger undertegnede har fått tidligere i samme blokk. Pusset murvegg ved balkong.
Vinduer og dører:
Finert dør inn til leiligheten. Original stor heve/skyvedør i stue med tolags isolerglass. TG:2
Vinduer med tolags isolerglass fra 2014 på kjøkken og soverom. TG:1
Takstmann oppdaget ingen punkterte glass men dette kan ikke garanteres, noen ganger er dette bare synlig i spesielt lys eller temperaturer.
Takkonstruksjon:
Flatt tak. Takkonstruksjon er ikke sjekket.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest. Det skal heller ikke være nødvendig med ferdigattest for bygg eldre enn fra 1998 som er godkjent oppført.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 79 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/hall, kjøkken, bad, wc, stue og soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming med panelovner.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 937 393 pr. 14.09.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 374 614 pr. 14.09.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er omfattet av reguleringsplan: 220 Cicignon, med formål 110 - Boliger. Reguleringsbestemmelsene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1978/2931-1/86 - Rett til disponering av nabo tomt.
1979/5115-6/86 - Seksjonering.
Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og kloakk.
Kommunen skal snart fornye vann- og avløpsledninger i området.
Da må huseierne også fornye sine private avløpsledninger. Sameiet har ikke tatt stilling til om dette vil påvirke felleskostnadene.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.