Gressvik

Hvitmalt klassisk enebolig med 2 godkjente utleieleiligheter på Vikeråsen. Utleiemaskin!

Nedre Vikeråsen 10 , 1622 Gressvik

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

18%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

67%

har bolig på over 120 kvm

49%

av boligene er eldre enn 20 år

46%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 250 m²
Bruksareal 259 m²
Bruttoareal 285 m²
Tomt 719 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2016
Gårdsnummer 54
Bruksnummer 216
FINN.no 193371924
Sist endret 19.10.2020 11:31
Prisantydning 7 490 000
Totalpris 7 678 592
Ligningsverdi 1 699 158,-

Beregnet totalkostnad

7 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 188 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 678 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners as presenterer Nedre Vikeråsen 10 beliggende på Viker/Gressvik. Boligen er oppført i 2016 og har to godkjente utleieleiligheter i u. etasjen som vil finansiere store deler av bokostnadene.
Fremstående kvaliteter for boligen:
•Fire soverom og 2 bad til hoveddel.
•Oppført etter TEK 10 medfører reduserte strømutgifter.
•God planløsning.
•Velutstyrt og stort kjøkken med sosial åpen løsning til stue.
•Hovedsoverom med direkte adkomst til bad og walk in garderobe.
•Utleieinntekter på 17.000,- pr. mnd.
•Kort vei til badeplasser og båthavn.
•Byferge.
Dette er en flott eiendom i ett etterspurt boligområde og en sjelden mulighet. Velkommen til visning. Husk å melde deg på!

Innhold

1. etasje: Hall, kjøkken, bad, stue og teknisk rom.
2. etasje: Hall, bad, fire soverom og bod/garderobe.
U. etasje: Leilighet 1 ca. 39 kvm: Stue, kjøkken, bad og soverom. Leilighet 2 42kvm: Gang, hall, stue/kjøkken, bad og soverom.

Standard

Romslig flott familiebolig oppført i 2016 etter TEK 10 med smarte løsninger for storfamilien med utleiemuligheter. Innredninger og standard holder normal god standard.
Oppsummert:
Kjøkken: Åpent sosialt velutstyrt kjøkken med hvite slette fronter fra Nordsjø. Kjøkkenøy med 90 cm nedfelt platetopp. Stor ventilator i taket. Godt med benkeplass og integrerte hvitevarer. På dette kjøkkenet har man gode arbeidsforhold. Direkte anretning ut mot spiseplass. Fra kjøkkenet er det også utgang til uteplass.
Bad 1. etasje: Våtromsplater på vegger, fliser på gulv, malt tak. Dusj, veggklosset og innredning med vask. Varmekabler.
Bad. 2. etasje: Våtromsplater på vegger, fliser på gulv, malt tak. Dusj, veggklosset og innredning med to vasker. Downlights og varmekabler.
Bad leilighet 1: Nytt i 2017. Våtromsplater på vegger, fliser på gulv, malt tak. Dusj, veggklosset, innredning to vasker og opplegg til vaskemaskin.
Bad leilighet 2: Lekkert bad med våtromsplater på vegger, fliser på gulv, takesplater i tak. Dusj, veggklosset og innredning med vask. Lagt opp til vaskemaskin.
Kjøkken leilighet 1: Hvit innredning med integrert platetopp, stekeovn og opplegg for vaskemaskin.
Kjøkken leilighet 2: Helt ny hvit innredning. Integrert platetopp, stekeovn, frittstående kjøl/fryseskap.
Soverom: Boligen har idag 4 soverom i hoveddel og 1 soverom i hver utleiedel. Dersom man har behov for mer plass kan den ene utlei delen enkelt tillegges hoveddel.
Stuer: Koselig loftstue med store vinduer innbyr til kos foran TVen eller andre aktiviteter. Fint rom til avlastning. Stuen i 1. etasje er lun og er noe adskilt fra spiseplass og kjøkken.
Uteplasser: Treplatting ved inngang u.et. på ca 40 m2.
Overbygd treplatting ved inngang 1.etasje.
Balkong i 2.etasje på ca 5,5 m2. Rekkverk med stående spiler og her er det utsikt. Balkong på tosider på ca 48 m2. Rekkverk med stående spiler.
Utstyr:
Ventilasjonsanlegg til hver boenhet totalt 3. Sentralstøvsuger. Varmekabler i hele 1. etasje og u.tasje bortsett fra soverom. Downlights i flere rom. Brannstige fra 2. etasje.

Beliggenhet

Vikeråsen er et nytt boligfelt hvor bebyggelsen er en lett blanding av småhus i rekker og frittstående eneboliger. Populært boområde hvor man kombinerer rolig landlig beliggenhet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Skog, natur og sjø ligger i umiddelbar nærhet. Gangavstand til skole og barnehage. Dagligvare og Gressvik sentrum er en kort kjøretur unna. Ønsker man å la bilen stå kan man bruke sykkelen ned til gratis byferge. Kort vei til Onsøykysten og friluftsområder, med kjente badeplasser ved Faratangen, Foten og Djupeklo. Vikerkilen båthavn ligger en kort sykkeltur unna.

Tomt

Tomten er påkostet mye med trapper og støttemurer i granitt. Gruset gårdsplass og ellers fjell i dagen. Tomten har lite krav til vedlikehold.

Garasje / Parkering

Stor gruset gårdsplass med god plass til parkering.

Barnehage / skole i området

Rød skole - Onsøy (1-7 kl.) - 1.8 km
Gressvik ungdomsskole - Onsøy - 3.5 km
Frederik II videregående skole - 6.9 km
WANG Toppidrett - 7.6 km
Skala barnehage Krossnetoppen - 1.2 km
Oksviken barnehage (0-5 år) - 1.4 km
Fredtun barnehage (3-5 år) - 1.5 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2016

Antall soverom

4

Byggeår

2016

Byggemåte

Hele huset skal stå på fjell/steinfylling til fjell. Thermomur med systempuss. Byggemåte er bindingsverk og skal være isolert me 20-25cm mineralull. Liggende kledning. Saltak tekket med betongtakstein.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.2017.

Boligens areal

Primærrom: 250 kvm, Bruksareal: 259 kvm, Bruttoareal: 285 kvm
U . etasje:
Bruksareal: 90 m².
Primærrom: 90 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall. Leilighet 1: stue/kjøkken, bad og soverom. Leilighet 2: gang/hall, stue/kjøkken, bad og soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, kjøkken, bad og stue.
2. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Hall, bad og fire soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1.etg og i u.etg bortsett fra i soverom.
Varmekabler på bad i 2.etg.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 34 289

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 699 158 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 116 968 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen omfattes av:
Reguleringsplan 1036 Vikertoppen med formål boligbeb. - frittliggende småhusbebyggelse, vedtatt 08.11.2012.
Kommuneplan Fredrikstad 2020-2032 med formål 530 - Hensyn friluftsliv og 1001 - Bebyggelse og anlegg, vedtatt 18.06.2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Kommunalt.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderoms innredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.