#KARIVOLD

Utradisjonell enebolig med artige romløsninger | Oppusset 2018 /2019 | Ny dobbel garasje med takterrasse

Fagerliveien 49F , 1605 Fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

4%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

70%

har bolig mellom 60-120 kvm

46%

av boligene er eldre enn 20 år

37%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 220 m²
Bruksareal 242 m²
Bruttoareal 296 m²
Tomt 1 245 m² / Fellestomt
Soverom 4
Byggeår 1959
Gårdsnummer 208
Bruksnummer 1
FINN.no 196328187
Sist endret 15.01.2021 10:20
Prisantydning 6 000 000
Totalpris 6 158 992

Beregnet totalkostnad

6 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 150 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 000 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 158 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 158 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Eiendomsskatt

Det er i Fredrikstad kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2019. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig. For å finne beregningsgrunnlaget vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: http://www.oslo.kommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt/eiendomsskatt/

Beskrivelse

Lyset flommer inn i boligen! Arkitekten har fått stort spillerom i dette huset, opprinnelig oppført 1957 - ombygd ca. 1989 og oppusset innvendig 2018-2019. Det er en nytelse og bevege seg inn i de ulike rommene med kombinasjoner av store og små lysflater, åpen himling i 2. etasje og lyskupler i gang. Rommene er rause der dem må være rause og intime og varme der det trengs.
Oppsummert:
- To oppussede bad.
- Nytt kjøkken 2017
- Ny dobbel garasje 2019 med takterrasse
- Ny terrasse mot syd
- Skiftet ut oljefyr med luft/vann varmepumpe
- Oppusset overflater.
- Gangavstand til Fredrikstad sentrum (5min).
Vi ønsker velkommen til visning.

Innhold

1. etasje: Gang, hall/tv-stue, kontor/gjesterom, bad, soverom, og vaskerom. To boder og teknisk rom.
2. etasje: Hall og to stuer, spisestue, kjøkken, bad og 3 stk. soverom.
Nyoppført dobbel garasje med stor takterrasse på ca. 50 kvm. Ny terrasse mot sør på ca. 40 kvm.

Standard

Kjøkken: Nytt Drømmekjøkken i 2017 med integrerte hvitevarer og kjølehjørne. Stor kjøkkenøy og stor plass til spisebord. Det er utgang fra kjøkkenent til luftebalkong samt den store takterrassen over garasjen.
Bad 1. etasje er pusset opp i 2020 med nye fliser og vannbåren gulvvarme (ikke nytt).
Bad 2. etasje er pusset opp ca. 2018.
Store deler av boligen har nye overflater oppusset i tidsrommet 2018-2020.
Utstyr:
- Ny luft til vann varmepumpe med integrert vartvannstank 2019 i følge eier. 200 liters varmtvannstank fra 2019 som er seriekoblet sammen med varmtvannet fra
varmepumpen
- Vannbåren gulvvarme i gang, hall/tv-stue og bad på plan 1 og 2. Ellers noen radiatorer.
- El. skap med 50 amp hovedsikring og automatsikringer med jordfeilbrytere.

Beliggenhet

Høyt, fritt og solrikt i meget hyggelige omgivelser øverst i Fagerliveien, ved foten av Bratthammeren. Området er et av byens mest attraktive områder med sin nærhet til både by og mark. Sentrum, jernbanestasjon, skole og barnehage, samt Fredrikstadmarka med tur- og rekreasjonsområder finner man innenfor en gangavstand på ca 15 minutter. Like i nærområdet finnes både matbutikker, treningssenter, idrettsanlegg og bussforbindelser.

Tomt

Tomten er fellesareal med snr. 2 og 3. I henhold til vedtekter disponerer hver seksjonseier sin naturlige del. Det er i vedtektene opptegnet hvilket areal seksjonseieren disponerer.

Garasje / Parkering

Nyoppført dobbel garasje.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 1959

Antall soverom

4

Byggeår

1959

Boligens areal

Primærrom: 220 kvm, Bruksareal: 242 kvm, Bruttoareal: 296 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i gang, hall/tv-stue og bad på plan 1. Varmekabler på bad 2. etasje. Peis i stue.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 14 668 pr. år Inkludert eiendomsskatt.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen omfattes av:
Reguleringsplan:
46 Nordre del av Bratthammeren Formål: 110 - Boliger
Kommuneplan, navn: Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.