#SANDESUND/Sentrum

2- roms andelsleilighet med rålekkert stort bad og nytt kjøkken kun få minutters gange fra sentrum.

St. Halvards plass 7 , 1724 Sarpsborg

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

53%

eier sin egen bolig

61%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

50%

har bolig mellom 60-120 kvm

91%

av boligene er eldre enn 20 år

27%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 56 m²
Bruksareal 62 m²
Bruttoareal 68 m²
Tomt 1 681 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 1981
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 139
FINN.no 197555867
Sist endret 19.11.2020 13:45
Prisantydning 1 690 000
Totalpris 1 924 658

Beregnet totalkostnad

1 690 000,- (Prisantydning) 220 676,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 910 676,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 172,- (Panteattest kjøper) 6 000,- (Gebyr utlysning forkjøpsrett) -------------------------------------------------------- 13 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 924 658,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Vi drømmer alle om å ha det litt annerledes - vi drømmer om den boligen som gir oss stjerner i øya når vi kommer inn. St. Halvardsplass innfrir nok kanskje ikke på alle punkter, men har elementer som allikevel gjør den ganske unik. Badet er verdt å merke seg, her er spa følelsen virkelig tilstede. Badet er helt nyoppusset og akkurat ferdigstilt. Kjøkkenet er romslig og har praktiske løsninger med innredning fra Kvik i serien Mano. Stuen har plass til sofagruppe og spisebord. Stort soverom med god plass til dobbeltseng og rikelig med oppbevaring i garderoben. Godt med lagringsplass i utvendig og innvendig bod. Egen parkeringsplass.
Eiendomsmegler Dag Thomas Svendsen ønsker velkommen til visning. Husk påmelding!

Innhold

Leiligheten inneholder entré, bad, stue, kjøkken, soverom og bod. Til andelen medfølger det en utvendig bod på 5 m². Andelen har egen parkeringsplass.

Standard

Kjøkken: Oppusset i 2018 med hvit matt innredning fra Kvik i serien Mano. Integrert stekovn, induksjon platetopp og oppvaskmaskin. Frittstående kjøleskap. Heltre eik benkeplate.
Bad: Ferdigstilt i 2020 med fliser på gulv og vegg. Stor dusjnisje med regnsdusj. Plassbygd baderomsinnredning med servant. Integrerte skap med grålakkerte fronter. Vegghengt WC. Badet er utført som egeninnsats men med fagkyndig.
Stue: Laminat gulv og malt strie på vegg.
Soverom : Stort hovedsoverom med vegg til vegg teppe på gulv og malt strie på vegg. Stor garderobe.
Overflater: På gulvene er det parkett, laminat og belegg, og på veggene er det malte plater og malt strie. Det er malte plater i himlingene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger like utenfor Sarpsborg sentrum i Sandesund, en eldre bydel sentralt i Sarpsborg. Det er gangavstand til byens fasiliteter, butikker, skoler, idrettsanlegg og de fasiliteter en har behov for. Området har også kort vei til offentlig kommunikasjon, samt påkjøring til E6. I nærområdet er det også flere muligheter for trening med et variert turterreng, Kulåsparken og Glommastien mot Fredrikstad. Området i nærheten - "Pæddekummen" - ved elven Glomma er nylig oppgradert med bryggeanlegg, sitteplasser m.m.

Tomt

Areal: 1 681 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Torsbekkdalen familiebarnehage - 0.6 km
Grotterødløkka barnehage (0-6 år) - 0.7 km
Lykkelia barnehage - Bikuben - 0.7 km
Skoler:
Sandesundsveien skole (1-7 kl.) - 0.4 km
Alvimhaugen skole (1-6 kl.) - 1 km
Lande skole (1-7 kl.) - 2.8 km
Kruseløkka ungdomsskole - 1.7 km
St. Olav videregående skole - 0.8 km
Seiersborg videregående skole - 5.8 km

Felleskostnader

3 891 pr. mnd. Forsikring av byggning, vedlikehold, forretn.førerhonorar, kontigent NBBL, kabelTv, forsikringer, kom. avgifter, eiendomsskatt, kostnader strøm-energi-fyring, brannalarm, andre driftskost.

Borettslag

St. Halvard Borettslag org.nr 948958643 er et samvirkeforetak som er tilknyttet Sarpsborg og Omegns Boligbyggelag. Borettslaget består av 14 enheter, og har beliggenhet i Sarpsborg kommune.

Forkjøpsrett

Ja. Blir sendt for behandling etter aksept av bud.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det er ikke innført IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Annuitetslån, DNB Bank ASA
Rentesats per 26.10.2020: 1.6% pa.
Saldo per 26.10.2020: 3 487 318
Første termin/første avdrag: 30.12.2014 ( siste termin 30.09.2039 )

Andel fellesgjeld

220 676

Andel formue

39 827

Forsikring

Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 87374126

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Katt- og hundehold er tillatt i borettslaget, men kun en pr. husstand.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1981

Antall soverom

1

Byggeår

1981

Byggemåte

Det er støpte fundamenter antagelig på leirgrunn.
Saltak fra byggeåret.
Yttertaket er tekket med betongtakstein.
Ytterveggene og deleveggene mellom leilighetene er oppført av isolert bindingsverk. Utvendig er
fasadene kledd med trepanel som er beiset/malt.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 68 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 56 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Entré, bad, stue, kjøkken, soverom
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Det er gulvvarme på badet, ellers benyttes elektriske panelovner.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.