#GUDEBERG / Fredrikstad øst.

Lys 3-roms andelsleilighet i høy 1. etasje skjermet for innsyn | Enkel adkomst | Innglasset balkong |

Gudeberg allé 20 , 1632 Gamle fredrikstad

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

16%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

72%

har bolig mellom 60-120 kvm

62%

av boligene er eldre enn 20 år

19%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Borettslag
Primærrom 62 m²
Bruksareal 62 m²
Bruttoareal 66 m²
Tomt 1 577 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 2
Byggeår 1960
Gårdsnummer 303
Bruksnummer 397
Energimerking G
FINN.no 197438278
Sist endret 24.11.2020 10:46
Prisantydning 2 200 000
Totalpris 2 344 460

Beregnet totalkostnad

2 200 000,- (Prisantydning) 136 478,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 336 478,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 7 982,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 344 460,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Dette er en andelsleilighet med sentral beliggenhet på populære Prestelandet, en liten spasertur unna Gamlebyen hvor det er fergeforbindelse til Fredrikstad sentrum. Leiligheten ligger i høy 1.etasje med lite innsyn og har enkel adkomst med få trappetrinn. Borettslaget er populært, godt vedlikeholdt, og leiligheten er pusset opp i senere år. -  Innglasset balkong vendt mot sydøst. - Parkering på felles parkeringsplasser.
Oppsummert:
•Bad er pusset opp i 2004
•Kjøkken er pusset opp i 2010
•Endeleilighet
•Lys innbydende stue
•Innglasset balkong
•2 stk. soverom
•Varmtvann og oppvarming i fellesutgifter
Møller & Partners ønsker velkommen til visning og det er viktig at du melder deg på.

Innhold

Gang/hall, kjøkken, bad, stue og to soverom. Innebygd balkong på ca 8 m2. med skyvevinduer. Bod og felles vaskerom i kjeller.

Standard

KJØKKEN:
Nytt kjøkken i 2010 hvor det ble satt inn hvit IKEA innredning. Heltre benkeplater.  Integrert platetopp, stekeovn og mikroovn. Ventilator. Plass til lite spisebord.
BAD:
Oppusset i 2004 av borettslaget. Fliser på vegger og gulv, malt tak. Dusjkabinett, wc, innredning med vask og opplegg til vaskemaskin.
Ventilasjon i vegg. Varmekabler. Sluk under kabinettet.
INNVENDIGE OVERFLATER:
Himlinger med hvitmalte flater.
Vegger med malte plater.
Gulv med fliser på bad og laminat i øvrige rom.
Overflatene er generelt godt vedlikeholdt.
VVS:
Kommunalt vann og kloakk. Synlige vannrør inne i kobber og plast. Synlige avløpsrør i plast og soyl.
EL-ANLEGG:
El.skapet står i felles gang. 25 amp hovedsikring, 3 kurser. Automatsikringer med jordfeilbrytere.
Porttelefon med fjernåpner. Felles brannalarm.

Beliggenhet

Leiligheten ligger attraktivt til i 1.etasje på et av Østsidens mest sentrale områder, hvor du bor både sentrumsnært og i rolige omgivelser. Her har man det meste like rundt hjørnet. Det er gangavstand til matbutikker, kjøpesenter, skole, barnehage, og gode kollektivtilbud. Idylliske og populære Gamlebyen er bare få minutter unna. Det samme er gratisfergene. Det tar bare 2 minutter over til Cicignon med Gamlebyferga, og Prestelandet er derfor perfekt for
togpendlere, med jernbanestasjonen kun få minutters gange fra fergestedet.
Byfergene til Kråkerøy, sentrum og Gressvik anløper også Gamlebyen. Gratisfergene er en viktig del av kollektivtrafikken i Fredrikstad.
Det er også lett å komme seg til og fra byen med buss. Fra brohodet har Glommaringen hurtige avganger til både Fredrikstad sentrum og Sarpsborg.
Turmulighetene i nærområdet er mange og varierte, med alt fra rusleturer på vollene og brostenlagte gater i Gamlebyen, til sykkelturer på den langstrakte Glommastien. Like i nærheten ligger også Kongsten Fort og Kongstenhallen. Her finner du, i tillegg til det store grøntområdet, både innendørs- og utendørs svømmebasseng, treningssenter og bowlinghall, samt Kong Fredrik II Golfbane.

Tomt

Areal: 1 577 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Felles parkering utenfor blokken. Borettslaget disponerer 20 garasjer for utleie. Styret organiserer ventelister og tildeling av garasjer. Ved overtagelse av garasje påløper det gebyr etter gjeldende satser

Felleskostnader

4 794 pr. mnd. Inkluderer: Sentralfyr, varmt vann, tv og internettsignaler, forretningsførsel, forsikringer, eiendomskatt, kommunale avgifter, renter og avdrag på felleslån m.m.

Forkjøpsrett

Ja. Forkjøpsretten blir utlyst etter aksept av bud.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Andel fellesgjeld

136 478

Rentekostnader fellesgjeld

Fellesgjeld: Lånenummer Restsaldo kostnader * DNB03-12132974835 Kr. 80.675,-  HUS601-11449107930 Kr. 50.775,-
Total gjeld:
* DNB03-12132974835 A 6.542.637,- 25 år 5 md. 4 Flyt 2,55%
* HUS601-11449107930 A 4.117.925,- 11 år 8 md. 2 Fast 1,91%
* HUS602-114491079 A 7.043,- 8 år 2 md. 2 Flyt 0,79%

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1960

Antall soverom

2

Byggeår

1960

Boligens areal

Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 66 kvm
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Sentralfyring og varmt vann fra felles varmtvannsbereder.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Fredrikstad kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.