Tindlund

Nyere enebolig med alt på 1 flate - Stor usjenert tomt - Garasje.

Ingeniør Qvillers vei 2A , 1718 Greåker

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
Magnus Winther Hansen
Magnus Winther Hansen Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

36%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

44%

har bolig på over 120 kvm

72%

av boligene er eldre enn 20 år

40%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 126 m²
Bruksareal 126 m²
Bruttoareal 135 m²
Tomt 1 205 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2005
Gårdsnummer 2076
Bruksnummer 505
FINN.no 203479903
Sist endret 23.01.2021 11:07
Prisantydning 3 300 000
Totalpris 3 405 242
Ligningsverdi 953 664,-

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 91 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 105 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 405 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners AS presenterer Ingeniør Qvillers vei 2A. Boligen er oppført i 2005 og har normal god standard.  Lettstelt med alt på en flate som passer alle aldersgrupper. Stor usjenert solrik tomt.
Tindlund har sentral plassering i Østfold med god infrastruktur til e6 samt like kort vei til både Fredrikstad og Sarpsborg. Således er plasseringen meget god for både pendlere, arbeidere på Kalnes, Grålum eller for de som jobber i en av byene. Boligen har barnevennlig beliggenhet med trygg skolevei og ingen gjennomgangstrafikk. Eiendommen ligger tett inntil RV 109 som medfører trafikkstøy.
Eiendomsmegler Dag Thomas Svendsen ønsker velkommen til visning. Husk påmelding.

Innhold

Boligen er over et plan og inneholder: Gang, kjøkken, stue med direkte utgang til terrassen, bad, tre soverom, eget vaskerom som også har en egen utgang til hagen.

Standard

Kjøkken:
Stort, romslig kjøkken med folierte profilerte fronter på kjøkkeninnredningen og laminat benkeplater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer slik som koketopp, stekeovn og med ventilator over komfyren.
Bad:
Folierte slette fronter på baderomsinnredning. Heldekkende servant. Speilskap med lys over.
Det er lagt flis på flis på gulv i 2018 som egeninnsats.
På veggene er det fliser. På deler av vegg er det lagt flis på flis.
Med trepanel i himlingen.
Toalettrom:
WC-rom med dels fliser på gulv og tapet på vegger. Gulvmontert klosett og enkel servant. Tapeten slipper i bunn.
Til oppvarming av boligen er det elektrisk gulvvarme, samt en peisovn av kleberstein i stua.
Elektrisk anlegg med 50 AHS og diverse kurser med automatsikringer.

Beliggenhet

Greåker er sentralt plassert i aksen mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Sykehuset Østfold på Kalnes er kun 10 min. unna. For barn og unge ligger Tindlund skole like i nærheten med trygg enkel skolevei. Idrettsanlegg og idrettshall befinner seg også her. Flere barnehager i området, både private og offentlige. Gangavstand til både butikk, frisør, apotek, kaffeer og spisesteder. Ønsker man gode turområder når man Opstad og Kalensskogen iløpet av noen minutter. Boligen er plassert kun noen hundre meter fra Tindlund skole og har trygg skolevei på gangvei. Eiendommen ligger tett inntil Fv 109 mellom Fredrikstad og Sarpsborg og er således utsatt for trafikkstøy.

Tomt

Areal: 1 205 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

En frittstående garasje på 16 kvm.
Biloppstilling på gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Askeladden barnehage - Greåker - 0.2 km
Sagatoppen familiebarnehage 6 min gange
Do Re Mi barnehage (0-5 år) - 0.6 km
Skoler:
Tindlund barneskole - 0.8 km
Tindlund ungdomsskole - 0.5 km
Greåker videregående skole - 1.6 km
Seiersborg videregående skole - 1.7 km

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2005

Antall soverom

3

Byggeår

2005

Byggemåte

Bygget er fundamenter med ringmurselement og isolert støpt gulv på antatt oppfylte faste masser. Saltak fra byggeåret med W-takstoler og undertak av sutak plater. Yttertaket er tekket med betongtakstein fra byggeår. Takrenner og nedløpsrør av plastbelagt stål. Gulv på grunn er Isolert støpt plate på mark på oppfylte masser. Ytterveggene er oppført av isolert bindingsverk. Utvendige fasader er kledd med liggende kledning som er malt.
Vinduer er med karm og ramme i tre med 2-lags isolerglass. Ytterdører med isolerglass. Verandadør med isolerglass i stua og verandadør på vaskerommet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse datert 04.01.2006 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 135 kvm
1. etasje/enebolig:
Bruksareal: 126 m².
Primærrom: 126 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Entré, gang, stue, kjøkken, 3 soverom, bad, vaskerom og wc
Garasje:
Bruksareal: 16 m².
Redskapsbod:
Bruksareal: 5 m².
 
Redskapsbod 2: 7 m². 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Oppvarming

Vedovn i stue
Strømfyring

Energimerking

Det er ikke utført energimerking da selger ikke har bebodd eiendommen.

Kommunale avgifter

Kr. 16 465 pr. år

Eiendomsskatt

Det er i Sarpsborg kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2020.Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 953 664 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 433 191 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger tett inntil RV 109 som har vært planlagt utvidet. Det har vært diskutert om om eiendommen langs RV. 109 skal ekspropieres. Utbyggingen av RV 109 er foreløpig utsatt. Vedlagt i salgsoppgaven ligger infoskriv fra Viken Fylkeskommune vedr. dette.
Eiendommen omfattes av:
Reguleringsplan: Rv. 109 - Storveien
Formål: Annen veigrunn, Boliger
Kommuneplan: Kommuneplanens arealdel 2015 - 2026
Formål: Bebyggelse og anlegg.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann/avløp

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Tom Pettersen Kari-Anne Pettersen

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.