Sellebakk/Kjølberg

Ny bolig til jul? Nyoppført moderne enebolig - sentralt og barnevennlig - lettstelt og solrik tomt.

Begbyveien 14c , 1654 Sellebakk

BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

72%

eier sin egen bolig

75%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

33%

har bolig på over 120 kvm

27%

av boligene er nyere enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 135 m²
Bruksareal 135 m²
Tomt 1 686 m² / Fellestomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 609
Bruksnummer 277
FINN.no 199421893
Sist endret 19.01.2021 12:26
Prisantydning 4 590 000
Totalpris 4 603 992

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 5 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 13 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 603 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Begbyveien 14c er den siste av 3 nyoppførte boliger på Kjølbergtunet. En moderne, lettstelt og delikat enebolig med en ypperlig plassering for den aktive familien. Her ligger butikker, skole og barnehage i umiddelbar nærhet og det er kort vei til flere ulike fritidsaktiviteter, fine turområder og en sykkeltur langs glommastien fører deg direkte til Gamlebyen med byferge over til sentrum.
I tillegg til en meget sentral beliggenhet, god planløsning og 4 soverom, er stuen boligens absolutte høydepunkt med sine fantastiske lysforhold. Alle vinduene her blir som malerier som fyller stuen med himmelens ulike stemninger. Tomten er omtrent uten vedlikeholdsbehov og det er flere år til det må gjøres noe med boligen. Det frigjør mye tid til familien eller fritidsaktiviteter!
Boligen står klar til innflytting, velkommen til visning!

Innhold

Boligen ligger som den midterste av 3 nyoppførte boliger og har en god planløsning over 2 plan:
1.etg: Hallen er romslig, her er gangen med praktiske fliser på gulv og skyvedørsgarderobe med speil og innredning. 3 av soverommen ligger i denne etasjen og det er et stort familiebad i tillegg til eget vaskerom med en ekstra dusj.
2.etg: Hele etasjen føles luftig og åpen selv om kjøkkenet er adskilt fra stuen. Store og mange vinduer gir gjennomgående lys og det er valgt delikate og tidsriktige farger. Kjøkkenet har innredning fra Kvik, integrerte hvitevarer og godt med skapplass. Innenfor kjøkkenet ligger det 4. soverommet og det er et toalettrom med wc og vask. Stuen er plassert mot vest og har godt med lysinnslipp, innstallert vedovn og utgang til en stor terrasse med sol hele dagen.
Frittstående carport med bod i bakkant.

Standard

Boligen er oppført i henhold til TEK10. Det er gjennomgående delikate og tidsriktige farger på innredninger og utstyr. Det er lagt Moskus 12 mm laminat på gulver, dører fra Swedoor, Natre og Drammen dørfabrikk. Trapp fra Stryntrappa. Flexit balansert ventilasjon. Ellers malt gips på vegger og malte himlinger.
Kjøkken:
Innredning fra Kvik. Integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøleskap, platetopp og komfyr med renseprogram. Laminat benkeplate. Lys under overskapene.
Stue:
God planløsning for møblering, store vinduer og koselig vedovn. Utgang til vestevendt terresse hvor man har solen helt til den går ned.
Bad:
Stor familiebad i 1.etg med store moderene fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv. Dusjhjørne, baderomsinnredning og speil med oppbevaringsplass, vegghengt wc.
Toalettrom i 2.etg med vegghengt wc og innreding med vask.
Vaskerom:
Fliser på gulv, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, samt dusjkabinett.
Soverom:
Boligen har 4 soverom, ett er innredet med skyvedørsgarderobe.
Noen av bildene viser naboboligen. Innvendig planløsning er lik, men det kan være noe avvik på farger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på en liten høyde ved Sellebakk/Kjølberg, like ved Kjølberg barneskole, barnehager og Sellebakk sentrum bl.a. dagligvare, apotek, bank, post, treningssenter m.m . I tillegg ligger Borge ungdomsskole, idrettsanlegg og Begby senteret innen kort avstand. Det er flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Glommastien, en liten sykkeltur her tar deg bl.a. til Gamlebyen med ferge til Fredrikstad sentrum, golfbane og Kongstenhallen med nytt badeanlegg både ute og inne. Kort vei til turterreng i lysløypa på Begby som er på ca 6 km variert terreng og som fører videre mot Torsnes og sjøen. Det er hyppige bussavganger til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum og enkel adkomst til E6. Det er også godt tilrettelagt med gang- og sykkelvei langs hele Sarpsborgveien ned til Fredrikstad brua og videre til Gamlebyen.

Tomt

Areal: 1 686 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal hvor hver bolig benytter sin naturlige del. Gårdsplassen foran er asfaltert, noe naturtomt bak ved terrassen. Minimalt med vedlikeholdsbehov.

Garasje / Parkering

I carport og i gårdsplass

Barnehage / skole i området

Kjølberg skole (1-7 kl.) - 0.7 km
Begby skole (1-10 kl.) -1.6 km
Sagabakken skole (1-7 kl.) - 1.8 km
Borge ungdomsskole (8-10 kl.) - 1.1 km
Akademiet vgs. Fredrikstad - 5 km
Plus-skolen BA - 4.6 km
Løen og Petrikirken barnehage - 0.4 km
Løen og Petrikirken barnehage - 0.5 km
Sesam familiebarnehage - 0.7 km

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 2020

Antall soverom

4

Byggeår

2020

Byggemåte

Såle på mark oppført på stenfylling/fjell. Trebindingsverk og noe Thermomur i selve bygningskroppen. Pulttak med takpapp. Boligen er oppført iht TEK 10.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Boligens areal

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 135 kvm
Arealet er opplyst av selger og ikke kontrollmålt av megler.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Oppvarming

Det er varmekabler i entre, bad og vaskerom i 1.etg, samt wc i 2.etg.
Vedovn i stue.

Energimerking

Selger har ikke energimerket boligen da dette er nybygg etter TEK 10.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 16 462
Fredrikstad kommune opplyser at kommunale avgifter for alle 3 boligene er kr. 49.385,-. Boligens andel utgjør ca. kr. 16.462,-.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

boligen ligger i uregulert område og omfattes av

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

- Bestemmelser om veg og vann/kloakkledning. Tgl 19.01.2017 med dagboknr. 61220
- Bestemmelser om veg og vann/kloakkledning. Tgl 19.01.2017 med dagboknr. 61225
- Bestemmelser om veg og vann/kloakkledning. Tgl 19.01.2017 med dagboknr. 61232
- Bestemmelser om adkomsrett. Tgl. 13.09.2007 med dagboknr. 727993
- Bestemmelser om veg og vann/kloakkledning. Tgl 19.01.2017 med dagboknr. 61176
- Bestemmelser om veg og vann/kloakkledning. Tgl 19.01.2017 med dagboknr. 61204
Ovennevnte tinglysninger inneholder bestemmelser om rett til adkomst på vei og bestemmelser om rett til vann, kloakkledniner og kummer.
Rettighetene gjelder over egen tomt og tilstøtende gnr./bnr.

Vei/vann/avløp

Kommunalt

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er opplysninger gitt av selger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler og opplysninger innhentet fra kommunen. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Eiendommen er nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år. i henhold til avhendigslovens §1-2, 2.ledd, 1 pkt. gjeldder lovens mangelsbestemmelser fullt ut.

Eier

Begbytunet as

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.