Gamle fredrikstad

Begbytunet - 6 selvbyggertomter inntil markagrensen - 5 solgt - kun 1 igjen! Ta kontakt for tomtevisning.

Begbytunet - selvbyggertomter , 1639 Gamle fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Boligtomt / Selveier
Gårdsnummer 601
Bruksnummer 24
FINN.no 172411531
Sist endret 16.12.2020 11:26
Prisantydning
Totalpris

Beskrivelse

Mellom det nyere Bråtenfeltet og den eldre delen Moenfeltet, kommer nå prosjektet Begbytunet. Begbytunet ligger litt opp i høyden og vil få fin utsikt mot vest over nærområdet samt mot Fredrikstad sentrum. Området er avskjermet og ligger luftig til uten gjennomgangstrafikk.
Det er ikke uten grunn at Begby har blitt så populært. Området innbyr i rikt monn til fritidsaktiviteter, gatene er fylt med klassekamerater og med Begby senter like ved, så blir den hektiske hverdagen enklere. Er man interessert i båtliv, sjø og fiske eller ønsker smaken av det urbane så er veien kort både til havet og til Gamlebyen og sentrum i Norges mest attraktive by.
Prosjektet Begbytunet gir deg valget mellom å bygge selv eller velge en av de ferdig prosjekterte eneboligene som kan tilpasses etter eget behov og ønske. Dette er siste sjanse til å kjøpe egen tomt eller frittliggende enebolig inntil markagrensen og med barnehage, skole og idrettsanlegg rett utenfor døren, kort vei til butikk og kun 10 min til Fredrikstad sentrum.
Det er ingen byggeklausul på tomtene. Det vil si at du selv kan velge boligleverandør og boligtype, og når du ønsker å starte byggeprosessen.
30% BYA på tomt nr. 11, 15 og 16
35% BYA på tomt nr. 1, 13 og 14
Garasje og biloppstillingsplass inngår i bebygde arealer, likeså verandaer og balkonger som er bygget som en del av huset.
Det tillates utleieleilighet på inntil 65 kvm.
Maksimal mønehøyde er 8,0 meter, og måles fra gjennomsnittlig ferdig planert terreng ved boligens høyeste gavlvegg.
Tomtene leveres med vann/avløp og strøm én meter innenfor tomtegrensen.
Tilkoblingsavgift til kommunen kommer i tillegg.
Det kan forekomme avvik på tomtestørrelsen ved endelig oppmåling.
Det tas forbehold om endringer grunnet offentlige pålegg som ikke er kjent på salgstidspunktet.
Utbygger tar forbehold om at kommunen gir igangsettelsestillatelse.
Kjøper er selv er ansvarlig for alle byggesøknader og relevante tillatelser for utbygging av tomten.

Beliggenhet

Begbytunet ligger kun få minutters gange unna Begby barne- og ungdomsskole, barnehager og Begby I.L er et veldrevet idrettslag med mulighet for mange aktiviteter. De har bl.a en kunstgressbane for fotball og ca. 10 km med lysløyper. Siste tilskudd er utendørs treningspark som ligger ved vanntårnet. Det er også kort avstand til Borgehallen for innendørsaktiviteter. Liker du golf tar det noen minutter til Gamle Fredrikstad Golfklubb med flott 18-hulls bane. På Begbytunet bor man bare minutter unna sjøen, lysløypenettet og store skogs- og utmarksområder. På Begby senter, rett nedi veien, finner du blant annet matbutikk, blomsterbutikk og apotek. Vil du ha mer av det urbane, tar du turen til Fredrikstad sentrum. Det er god bussforbindelse til sentrum, eller man kan ta sykkelen med en flott, gratis ferjetur fra Gamlebyen og over. Her finner du gode handlemuligheter, et rikt kulturliv og ikke minst - Brygga i Fredrikstad - med restauranter og cafeer. Fra Begby har man det meste innen kort rekkevidde.
Litt sørover finner du Torsnes som er kjent for sine fantastiske tur- og fiskemuligheter og det er et yndet utfartssted for sopp- og bærplukkere fra hele Fredrikstad-distriktet. Bade kan du gjøre langs hele kystlinjen. Videre er det kort vei til flotte holmer og skjær på Hvaler. Gamlebyen er noen minutter unna og er et flott utfartssted med sjarmerende butikker, cafeer eller kanskje du bare vil "jangle på vollane"?
Det er svært gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum og Sarpsborg, med ekspress-busser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til bussholdeplassen på to-tre minutter. Det er også gang- og sykkelvei til Gamlebyen og til Fredrikstad sentrum.

Løpende kostnader

Leke-/ grillplassen vil bli ferdig opparbeidet av utbygger. Det vil bli etablert en velforening hvor man i fellesskap har ansvar for senere vedlikehold av fellesområdet.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Tomtene omfattes av reguleringsplan Bråten Begby, vedtatt 09.11.04.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til henriette@mollerpartners.no eller SMS: 46 63 52 92 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.