Gamle fredrikstad

Begbytunet- høyt og vestvendt ved markagrensa- 4 av 9 prosjekterte eneboliger er ledige. Ta kontakt for tomtevisning!

Begbytunet , 1639 Gamle fredrikstad

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Henriette Knold Andersen
Henriette Knold Andersen Fagansvarlig / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

92%

eier sin egen bolig

91%

av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

59%

har bolig på over 120 kvm

47%

av boligene er eldre enn 20 år

41%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 212 m²
Bruksareal 259 m²
Tomt 749-873 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 5
Byggeår 2020
Gårdsnummer 601
Bruksnummer 24
FINN.no 172685517
Sist endret 13.07.2021 12:29
Prisantydning 9 195 000
Totalpris 9 246 342

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
5 5 212 m2 259 m2 9 195 000,-
7 5 212 m2 259 m2 9 195 000,-
8 5 212 m2 259 m2 9 195 000,-
9 5 212 m2 259 m2 9 195 000,-

Beskrivelse

Mellom det nyere Bråtenfeltet og den eldre delen Moenfeltet, kommer nå prosjektet Begbytunet. Begbytunet ligger litt opp i høyden og vil få fin utsikt mot vest over nærområdet samt mot Fredrikstad sentrum. Området er avskjermet og ligger luftig til uten gjennomgangstrafikk.
Det er ikke uten grunn at Begby har blitt så populært. Området innbyr i rikt monn til fritidsaktiviteter, gatene er fylt med klassekamerater og med Begby senter like ved, så blir den hektiske hverdagen enklere.
Er man interessert i båtliv, sjø og fiske eller ønsker smaken av det urbane så er veien kort både til havet og til Gamlebyen og sentrum i Norges mest attraktive by.
Prosjektet Begbytunet gir deg valget mellom å bygge selv eller velge en av de ferdig prosjekterte eneboligene som kan tilpasses etter eget behov og ønske. Med kun 9 prosjekterte eneboliger blir det en kort byggeperiode og du kan være i nytt hus på kort tid.
Dette er siste sjanse til å kjøpe egen tomt eller frittliggende enebolig inntil markagrensen og med barnehage, skole og idrettsanlegg rett utenfor døren, kort vei til butikk og kun 10 min til Fredrikstad sentrum.
Benytt sjansen nå!
Besøk også prosjektets hjemmeside: https://begbytunet.no/

Innhold

1.etg.: 3 soverom, 2 bad, vaskerom, hall og teknisk rom/bod.
Uteleiedel: Allrom, 1 soverom og bad.
2.etg.: Stue, kjøkken/spisestue, 1 soverom, bad og garderobe.
Utgang til takterrasse.
Garasje og utvendig sportsbod.

Standard

Begbytunet leverer moderne eneboliger hvor funksjonalitet og estetikk er i fokus. Boligene blir fremtidsrettede og energieffektive med Smarthus-løsning og solcelleanlegg, og prosjekteres, bygges og innrettes slik at du som kjøper kan enklest mulig kan endre og tilrettelegge boligens tekniske løsninger etter egne behov.
Utvendig leveres boligen med bl.a. beiset stående og liggende panel, sort hoveddør med kodelås og ringeklokke med video - mulighet for app-tilkobling, mørke grå vinduer og blikk i farge sort.
Innvendige overflater:
Hallen leveres med 30x30cm skiferliser, ellers 3 stavs Kähars i 1.etg. Gulv i 2.etg leveres med 1 stavs Kähars i alle rom unntatt våtrom. På vegger leveres gipsplater, sparklet og malt med Jotun Prima Air. Himling leveres med malte gipsplater. Det er lagt opp til spoter i tak i hall, baderom, kjøkken og stue. Det vil bli listefritt i overgang mellom vegg og himling. Innvendige dører med dempelist.
Kjøkken:
Kjøkkeninnredning type Horisont fra Sigdal og hvitevarer fra Siemens (eller lignende)
Egen kjøkkentegning for den enkelte bolig vil bli utarbeidet og overlevert på tilvalgsmøte med hver enkelt boligkjøper.
Baderom 1 og 2.etg:
Baderomsinnredning fra Sigdal. Nedsenket dusjhjørne med fliser 10x10cm, gulvfliser 30x30 cm og veggfliser 30x60cm. Vegghengt wc.
Hybelleilighet leveres ferdig plateslått på vegger, bad/vaskerom ferdig plateslått med våtromsplater på vegg, gulv leveres med avrettet betong.
Det monteres egen ventilasjon.
Garasje:
Leveres med innvendige gipsplater klar til strimling og maling. Hörmann garasjeport med 2 fjernkontraoller og mulighet for app-styring. Innvendig høyde ca 3 m.
Oppvarming:
Det leveres vannbåren gulvvarme i 1.etg inkludert hybel og på bad i 2.etg.
Basis gulvvarmeanlegg med el-kassett og utekompensert gulvvarmeskap.
Peis med stålpipe.
Systemair ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
Solenergianlegg med 8 stk Jinko solpanel. Årlig beregnet produksjon: 2.223 kWh.
Det gis gode muligheter for tilvalg tidlig i prosessen. Tilvalg omfatter interiør på kjøkken og bad, type gulv, flis, veggfarger- og tapet, belegningssten, elektriker og rørlegger. Dersom det er ønsker om endringer på planløsningen, kan dette utarbeides kostnadsfritt. Gjelder ikke våtrom.

Beliggenhet

Begbytunet ligger kun få minutters gange unna Begby barne- og ungdomsskole, barnehager og Begby I.L er et veldrevet idrettslag med mulighet for mange aktiviteter. De har bl.a en kunstgressbane for fotball og ca. 10 km med lysløyper. Siste tilskudd er utendørs treningspark som ligger ved vanntårnet. Det er også kort avstand til Borgehallen for innendørsaktiviteter. Liker du golf tar det noen minutter til Gamle Fredrikstad Golfklubb med flott 18-hulls bane. På Begbytunet bor man bare minutter unna sjøen, lysløypenettet og store skogs- og utmarksområder. På Begby senter, rett nedi veien, finner du blant annet matbutikk, blomsterbutikk og apotek. Vil du ha mer av det urbane, tar du turen til Fredrikstad sentrum. Det er god bussforbindelse til sentrum, eller man kan ta sykkelen med en flott, gratis ferjetur fra Gamlebyen og over. Her finner du gode handlemuligheter, et rikt kulturliv og ikke minst - Brygga i Fredrikstad - med restauranter og cafeer. Fra Begby har man det meste innen kort rekkevidde.
Litt sørover finner du Torsnes som er kjent for sine fantastiske tur- og fiskemuligheter og det er et yndet utfartssted for sopp- og bærplukkere fra hele Fredrikstad-distriktet. Bade kan du gjøre langs hele kystlinjen. Videre er det kort vei til flotte holmer og skjær på Hvaler. Gamlebyen er noen minutter unna og er et flott utfartssted med sjarmerende butikker, cafeer eller kanskje du bare vil "jangle på vollane"?
Det er svært gode bussforbindelser til Fredrikstad sentrum og Sarpsborg, med ekspress-busser videre til Oslo og utlandet. Du spaserer til bussholdeplassen på to-tre minutter. Det er også gang- og sykkelvei til Gamlebyen og til Fredrikstad sentrum.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Formuesverdien for primærboliger vil utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil formuesverdien utgjøre 40% av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. Se http:/www.skatteetaten.no for nærmere informasjon..
Fastsettes normalt av Skatt Øst i etterkant av at man har overtatt boligen.

Boligens areal

Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 259 kvm
Bruksareal: 259 m².
Primærrom: 212 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 5 soverom, 3 bad, vaskerom, hall, allrom, stue, kjøekken og garderoberom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området omfattes av reguleringsplan Bråten, Begby datert 10.02.03, vedtatt 09.11.2004.

Vei/Vann/Avløp

Kommunalt

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper. Ved forsinket betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger. Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Endringsarbeid kan kun kreves for en verdi av inntil 15 % av kjøpesummen. Eventuelle tilvalg faktureres direkte fra entreprenør. Det vil utarbeides egen tilvalgsliste med priser. Muligheter for tilvalg vil være avhengig av hvor langt man er kommet i byggeprosessen

Kredittvurdering/Hvitvaskingsloven

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøperne. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Eier

Eikelunden Eiendom AS