Manstad

Bo nytt og oppgradert i trivelige sjønære omgivelser.

Lokalveien 41A , 1626 Manstad

VISNINGER

10. mai mandag kl. 17:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Margareth Cielicki
Margareth Cielicki Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

85%

eier sin egen bolig

15%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

48%

av boligene er nyere enn 20 år

36%

er barnefamilier

Type / Eierform Rekkehus / Eierseksjon
Primærrom 111 m²
Bruksareal 114 m²
Bruttoareal 124 m²
Tomt 1 005 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 110
Bruksnummer 94
FINN.no 216876427
Sist endret 05.05.2021 12:29
Prisantydning 4 250 000
Totalpris 4 365 242

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 106 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 250 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 115 242,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 365 242,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

I et trivelig nytt nabolag ved Elingårdkilen på Manstad finner du et nytt og godt familiehjem som venter på deg som har lyst til å tenke på andre ting enn oppussing, regninger og prisen på byggematerialer.
Med fin beliggenhet ved et friområde, og med skogen rett bak, ligger alt til rette for en bekymringsfri hverdag der du kan ha fokus på din lille familie. Boligen er en halvpart av en vertikaldelt tomannsbolig, og den har 3 store soverom og et stort og delikat bad med vaskesøyle og plass til stellebord.
Stue og kjøkken finner du i 2. etasje - noe som gir et flott lysinnslipp og hindrer innsyn utenifra. Fra den romslige verandaen kan du nyte sola fra morgen til kveld.
Det er både garasje, utebod og el-billader, du har uteplasser både foran og bak - og best av alt; her er alt nytt og med resterende 3 års garanti fra utbygger. Bruk tiden din på andre ting enn bolig - flytter du hit er alt klart, gjennomtenkt og bekymringsfritt i mange år som kommer.
I Lokalveien bor det en fin miks av unge familier og eldre, fordelt på leiligheter, rekkehus og eneboliger. Det er blitt en flott lekepark i Lokalveien der barna kan samles. Det er kort vei til skole, med gang og sykkelsti hele veien. Manstad Kjøtt byr på distriktets beste slaktervarer og er en populær butikk for både de lokale og alle hytteboerne som kommer i helger og ferier. Området byr på populære badeplasser, småbåthavner, golfbane og puttinggreen. Det er badebasseng knyttet til skolen på Manstad. Her bor du i landlige omgivelser, men allikevel kun 12-13 minutter fra Fredrikstad sentrum. Du har også enkel pendlevei til Oslo, og kan ta toget fra Råde stasjon som sparer deg for både tid og penger.

Innhold

Innvendig er boligen holdt i delikate tidsriktige farger, elegant og listefritt opp mot himlingen. Badet har store tidsriktige fliser og har en deilig regndusj og dusjvegger i glass. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe, og det finner du også i gangen. Det er ytterligere 2 soverom i 1. etasje, hvorav det ene har utgang til egen overbygget uteplass.
Kjøkkenet er oppgradert og har integrerte Siemens hvitevarer og kjøkkenøy med spiseplasser. Kjøkkenet er fra Sigdal og er holdt i en moderne stil, og er stort nok til at også mesterkokken i huset kan boltre seg.
Det er både teknisk rom/bod og gjestetoalett i 2. etasje.

Utstyr

Boligen er utstyrt med varmepumpe, Flexit balansert ventilasjon og el-billader. Det er solskjerming fra Luraflex på vinduene i 2. etasje og på bad. 200 liters varmtvannsbereder.

Standard

Boligen har gjennomgående god/høy standard, og det er gjort en rekke tilvalg for å oppgradere boenheten: Parkett og fliser er oppgradert, hvitevarer på kjøkken og sanitærutstyr på bad, samt 60x60 cm fliser gjør boligen mer attraktiv. Trappen er en dyrere modell enn standard, og det er lagt opp strøm til garasje og elbil-lader.
Boligen var ferdigstillt i 2019, og det er derfor gjenstående garanti fra utbygger på boligen som gjelder i 5 år fra ferdigstillelse. Boligen har gjennomgående fått tilstandsgrad 0 (grønn) på alle punkter - det vil si at det ikke er symptomer på byggtekniske tilstandssvekkelser.
Det er gått ettårsbefaring i sommer 2020, og de få bemerkningene som kom opp er blitt utbedret.

Entré

Varmekabler i gulv, og stor skyvedørsgarderobe. Adkomst til de 3 soverommene og badet.

Stue

Stor stue med åpen kjøkkenløsning. Fint gjennomlys med vinduer fra 3 sider. Veranda på 16 kvadratmeter. Solskjerming på vinduene og malte gipsvegger uten lister mot himling. Det er eikeparkett på gulvene og varmepumpe.

Kjøkken

Kjøkkenet er fra Sigdal og har Siemens studioLine hvitevarer. StudioLine-serien er utstyrt med det aller siste innen teknoligi og innovative funksjoner, og tilbyr en mer lukuriøs og praktisk matlagning. Det er integrert 80 cm induksjon platetopp på kjøkkenøya, med stål ventilator. Det er integrert stekeovn med dampfunksjon, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Bad

Badet er flislagt med 60x60 cm fliser på vegger og gulv. Det er dusj med regndusj og dusjvegger i klart glass, innredning med vask og opplegg for vaskemaskin. Det er varmekabler på gulvene.

Uteareal

Felles tomt på 1005 m2, delt opp med hekk mellom de to boenhetene. Inngangsparteiet er på hver sin side. Det er dobbelt garasje og dobbel bod, hvor hver enhet disponerer hver sin.

Soverom

Boligen har 3 soverom av god størrelse, hvorav det ene har utgang til overbygget terrasse. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. Det er solskjerming / blendingsgardiner på vinduene.

Beliggenhet

Lokalveien ligger i et nytt boligfelt rett etter Elingårdkilen før du tar av inn til Manstad. Her er det nyere eneboliger og rekkehus, samt leiligheter i et trivelig nabolag som har vokst fram de siste årene. Denne boligen ligger innerst på feltet og er skjermet for gjennomgangstrafikk og støy.
Manstad ligger på Onsøy utenfor Fredrikstad og er et hyggelig område som folk "flytter hjem til". Det er kort vei til Fredrikstad, og enda kortere vei ut i Skjærgården. Her får du det beste av det distriktet har å by på med både skjærgårdsliv, bondegårder, herregårder og ferieparadis som Hankø.
Fredrikstad ble i 2017 kåret til Norges mest attraktive by og har bare blitt bedre og bedre etter dette!
Fredrikstad er en kommune med 80.000 innbyggere, kun 70 minutters kjøring med bil, tog eller buss fra Oslo sentrum. Med sin flotte beliggenhet ved Glommas utløp, er Fredrikstad en by der mye sentrerer seg rundt vannet og sjøen. Byen strekker seg på flere sider av Glomma og over på Kråkerøy, Isegran, Gressvik og Gamlebyen. Langs elva finner du en rekke restauranter, byfergen har anløp fra alle de nevnte bydelene og tar deg gratis fra det ene stedet til den andre. Sentrum er i stadig utvikling, og har en levende gågate med lekre butikker, og delikate spesialforretninger. På Værste på Kråkerøy er en helt ny bydel under utvikling - her er det spennende planer for framtiden. Jernbanen forkorter stadig sine traseer mot Oslo, og reisetiden til hovedstaden er beregnet å bli på under 1 time om få år.
Fredrikstad har mye kulturelt å by på - fremfor alt de historiske områdene i Gamlebyen  som ble grunnlagt i 1567, og som med sin unike bebyggelse innenfor de velbevarte festningsverkene fra 1660-tallet gjør den til Nord-Europas best bevarte festningsby og Norges første renessanseby. Det er ikke uten grunn at dette er regnet som en av Norges mest populære attraksjoner og at Huffington Post kåret Gamlebyen som Norges 7de flotteste severdighet og et "historisk eventyrland". I tillegg er det er rikt scenekulturliv med festivaler, konserter, revyer og teater. Fredrikstad har en flott fotballstadion, og byens fotballklubb FFK engasjerer de fleste -enten på den ene eller andre måten.
I Fredrikstad-distriktet finner du også nærhet til andre flotte områder: Kråkerøy-og Hvalerskjærgården er unik med sin rødoransje granitt som strekker seg ut i havgapet. Ytre Oslofjord nasjonalpark tilbyr mange muligheter for et aktivt friluftsliv. Her kan du kystvandre, seile, padle kajakk, fiske eller dykke for å se på livet under havoverflaten og korallrev. Det er en rekke kystledhytter man kan leie for å oppleve mer av den spektakulære naturen området har å by på.
I Onsøy-området er det ytterligere områder å utforske: Hankø, Mærrapanna, Slevik, Øienkilen, Engelsviken og Strømtangen fyr. I området er det også mulighet til å delta i økologiske landbrukslag på andelsgårder, og det er aldri langt til nærmeste gårdsbutikk med lokalproduserte grønnsaker, egg og mat.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 124 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Gang/hall, bad og tre soverom
2. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Kjøkken, wc og stue.
Garasje:
Bruksareal: 18 m².
Primærrom: 0 m².
Uthus:
Bruksareal: 5 m².
Primærrom: 0 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 005 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Ja, følger med halvpart av en dobbelgarasje. Øvrig parkering på asfaltert gårdsplass.

Byggemåte

Huset står sannsynligvis på oppfylte masser.
Grunnmur av element ringmur.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader - Byggemåte er bindingsverk. Vegger skal etter byggemåte være isolert med ca. 20-25 cm mineralull. Liggende kledning.
Takkonstruksjon av saltak. Konstruksjon er innelukket.
Renner og nedløp i stål. 2 luftehatter over tak.
Elektrisk anlegg - El.skapet står i bad 2.et. 63 amp hovedsikring, 14 kurser. Automatsikringer med jordfeilbrytere.
Se vedlagt tilstandsrapport for utfyllende informasjon.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse datert 09.05.2019 for eiendommen. Arbeidets art - Tomannsbolig.
Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Gaustadgrenda barnehage (0-5 år) - 1.7 km
Kjærre misjonshus barnehage - 1.7 km
Engelsviken barnehage - 3.7 km
Skoler:
Manstad skole - Onsøy (1-7 kl.) - 2.1 km
Gaustad ungdomsskole - Onsøy - 1.6 km
Tomb videregående skole - 9 km
Frederik II videregående skole - 11.4 km

Oppvarming

Varmekabler i gang/hall der det er fliser.
Varmekabler på bad.
Varmepumpe.
Flexit ventilasjon.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca x 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr x 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 457 pr. år

Formuesverdi

Det er ikke fastsatt formuesverdi ennå.

Regulering

Eiendommen  omfattes av:
Reguleringsplan - 596 Fjærå Vest
Formål: 111 - Frittliggende småhusbebyggelse
Kommuneplan Fredrikstad 2020 - 2032
Formål: 1001 - Bebyggelse og anlegg

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og kloakk

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til margareth@mollerpartners.no eller SMS: 47 02 52 69 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Selger bygger hus som antas å være ferdig sept/okt 2021. Det er ønskelig med overtakelse etter huset er ferdigsstilt. Andre ønsker må presiseres av budgiver.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Lokalveien 41A, 1626, Manstad, Gnr. 110 bnr. 94 snr. 1 i Fredrikstad kommune

Eier

Zanna Bula Vladislavs Buls

Oppdragsnummer

29-21-0031

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.