Gressvik

Djupeklo | Fin familiehytte beliggende høyt med flott utsikt | Ca. 450 m til sjøen | Båtplass | Eiet tomt.

Djupekloveien 154 , 1621 Gressvik

BE OM SALGSSUM
Dag Thomas Svendsen
Dag Thomas Svendsen Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

NABOLAGSPROFIL

90%

eier sin egen bolig

15%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

65%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

39%

er gift

Type / Eierform Hytte / Selveier
Primærrom 74 m²
Bruksareal 86 m²
Bruttoareal 112 m²
Tomt 1 300 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1948
Gårdsnummer 63
Bruksnummer 189
FINN.no 214729197
Sist endret 05.05.2021 11:17
Prisantydning 4 200 000
Totalpris 4 353 992
Ligningsverdi 63 866,-

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) 140 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 153 992,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 353 992,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Møller & Partners v/Eiendomsmegler Dag Thomas Svendsen presenterer Djupekloveien 154. Hytta er plassert høyt, har fin utsikt, gode solforhold og bilvei nesten frem til døren. Det er innlagt vann/avløp og nytt bad i 2014 som er plassert i anneks oppført ca. 1996. Annekset inneholder også soverom. Hytta har en god planløsning med 3 stk. soverom, vinterhage, nyere kjøkken og romslig stue. Hytta og eiendommen har behov for litt kjærlighet men med enkle grep kan den fremstå lysere og mer moderne. Hytta ligger ca. 450 m fra Djupeklo badestrand og her er det stor, barnevennlig strand, stupebrett, lekeplass /badeflåte. Område er et eldorado for barn og her er det ikke vanskelig å finne en lekekompis. Fantastiske turområdet mot Torgauten, Blåsopp og Mærrapanna, med båt er det kortvei til Hankø, Hvaler samt utallige holmer og skjær.
Visning blir avholdt med fellesvisning. Dersom dette ikke passer kan eiendommen besiktiges utvendig ved selvsyn.

Innhold

Hytte: Gang, kjøkken, stue, tre soverom
og innebygd terrasse/sommerstue.
Anneks: Gang, bad og soverom.
Garasje.
Båtplass er ikke tinglyst. Selger har vært i dialog med utleier som bekrefter at båtplass medfølger til neste eier.

Standard

Eiendommen består av hytte på et plan, et anneks og en garasje. Det ble lagt inn vann og kloakk via privat anlegg i ca 2014. Vegger er etterisolert og kledd om på 70-80 tallet. Vinduer og dører fra 1970 tallet. Det er for det meste panel på vegger, fliser, parkett og belegg på gulver. Det er noen spor etter maur og mus i hytten. Det trengs generelt overflatebehandling for å imøtekomme dagens standard, men med noen malingsstrøk kan hytten fremstå mer moderne.
Anneks - Restaurert i ca 1996.
Garasje/Parkeringplass.

Beliggenhet

Hytta ligger ca. 450 m fra sjøen og den flottebadeplassen Dypeklo. Her er det stor, barnevennlig strand, stupebrett, lekeplass og badeflåte. Område er et eldorado for barn og her er det ikke vanskelig å finne en lekekompis. Fantastiske turpområdet mot Torgauten, Blåsopp og Mærrapanna, med båt er det kortvei til Hankø, Hvaler samt utallige holmer og skjær.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 112 kvm
Hytte:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
Gang, kjøkken, stue, tre soverom
og innebygd terrasse/sommerstue.
Anneks:
Bruksareal: 12 m².
Primærrom:  m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad og soverom.
garasje: 15 m2.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Takstmann

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Eiet tomt
Det er to tomter. Gnr 63, bnr 189 skal være på 472 m2 i følge Norges Eiendommer. Dette arealet skal være tatt ut fra målebrev.
Tomt med gnr 63, bnr 60 har et areal på 2136  m2. Det er svært viktig å presisere at tomtearealet er usikkert da arealer er hentet ut fra gamle målebrev og det vil således kunne forekomme arealavik. Kjøper bærer selv denne risikoen.
Eiere har også bruksrett til liten tomt nede ved veien som garasjen står på. Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Garasje / Parkering

Garasje på ca 15 m2.

Byggemåte

Hele hytten står på fjell. Grunnmur av granittsøyler og granittmur. Pussede treullplater mellom søyler.
Veggkonstruksjon og utvendige fasader - Byggemåte skal være bindingsverk. Vegger er etterisolert og kledd om på 70-80 tallet. Stående tømmermannskledning, denne er stort sett i grei stand. Noe sprekk i ender. Kledningen går for nærme bakken ved inngangen.
Takkontruksjon av valmet tak. Bord undertak. Isolert med noe mineralull på loftet.
Takkekking med Decra plater.
Det er ikke tatt tilstandsrapport på anneks eller garasje, disse er kun enkelt forklart:
-Anneks. Var opprinnelig eldre bygg, restaurert nytt ca 1996
Betongmur/betongsøyler. To boddører, koblede vinduer. Stående . Valmet tak med Decra plater som på hytten. Renner og nedløp i stål.
Gang, bad og soverom. Panel på vegger og tak, bordgulver. Badet er forklart i rapporten til hytten.
-Garasje. Ukjent byggeår. Pusset opp endel på 2000 tallet.
Betongdekke innvendig er ødelagt. Betongmur. Stående tømmermannskledning. Pulttak med papp. Dobbel labankdør denne er gammel og slitt.

Ferdigattest / brukstillatelse

Foreligger.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Slevik barnehage (1-6 år) - 3.1 km
Fredtun barnehage (3-5 år) - 4.5 km
Naturbarna Kilen - 5.7 km
Skoler:
Slevik skole - Onsøy (1-7 kl.) - 3.2 km
Rød skole - Onsøy (1-7 kl.) - 4.9 km
Gressvik ungdomsskole -  6.9 km
Frederik II videregående skole - 10.3 km
WANG Toppidrett Fredrikstad - 11 km

Oppvarming

Peis i stue.
Elektrisk oppvarming

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 4 134 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 63 866 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  omfattes av:
Kommuneplan -  Fredrikstad 2020 - 2032
Formål: 1120 - Fritidsbebyggelse
Eiendommen er ikke regulert.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det foreligger en borett i tilknytning til eiendommen, dokumentet ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Vei/vann/avløp

Hytta har nylig fått innlagt vann og avløp, men er ikke registrert i kommunens gebyrsystem.
Ny eier vil bli registrert i gebyrsystemet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til dag.thomas@mollerpartners.no eller SMS: 95 96 61 39 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Djupekloveien 154, 1621, Gressvik, Gnr. 63 bnr. 189 i Fredrikstad kommune

Eier

Deanne Krekling

Oppdragsnummer

29-21-0046

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Møller & Partners a/s sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.